sloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oyuna girebiliyor musunuz steam'de bişeyler var ama anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam'de buyuk sorun var su anda. bi bağlanıyo bi bağlanmıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Steam patlak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam id:meabbics ekleyiniz efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 BlacKDagger said: azzero bu arada bizim azzero'mu ? emrenin arkı olan mi ? "Arezzo" baskasidir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 arezzo css zamanları kalemle ekranın ortasına işaret koyan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben pecete/sumuk/tuvalet kagidi ile koyuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 goldbären said: arezzo css zamanları kalemle ekranın ortasına işaret koyan :P asdfsadfasd css nicikim wuzz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hergonan said: ben pecete/sumuk/tuvalet kagidi ile koyuyordum yaratıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Şu oyunla ilgili oynamak için bişeyler yapmaya kalktığımda hayatımın en sinirli anlarını yaşıyorum. Delirmek üzereyim yeminlen binalarını yıkardım adamların yakında olsalardı. Yok böyle bir olay. Ya forumlara bakıyorum arada, birisi high fps config vermiş. Kurdum. Grafikler bildiğin Super Mario Bros oldu. AMA FPS 20 YİNE. Yok böyle bişey. Nedir problem anlayamıyorum. Çözemiyorum, bulamıyorum. Onca yıllık tecrübem, WCG, CPL, CS, HL, FPS, oyun, bilgisayar, windows, dos, amiga, gameboy, config, kod, tweak, driver, modified driver, overclock, super brain... hiçbir şey işe yaramıyor... Bunun üstüne dedimki demin şunların sitesine gideyim, herşeyi yaziim. Oyun tarihinin en büyük failure olduğunu gösteriyim kendi açımdan diye. Ve gittim sitelerine, login oldum ve new post tuşunu bulamadım. Tuş yok... Onu geçtim, reply to the post tuşuna basıncada Black Ops PC dizinine geri atıyor... said: Ve gittim sitelerine, login oldum ve new post tuşunu bulamadım. Tuş yok... said: Ve gittim sitelerine, login oldum ve new post tuşunu bulamadım. said: Ve gittim sitelerine, login oldum said: Ve gittim sitelerine said: sitelerine said: Tuş yok... http://img34.imageshack.us/img34/4912/fuuuuuuuuuuuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 rage, nerde rage ! :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 lath ben yeni bilg alıyorum. eger yine aynı şey olursa, inanilmaz bir rage geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 herşeyi lowa alıp fov dahil çözünürlüğüde normal çözünürlüğümden 1 seçenek düşüğe alınca problem kalmadı bende gözlerimi bozması dışında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 i5 4.00ghz 4gb ddr3 6850 crossfire ile multide ultra ayar, 4xaa 16xaf, 1920x1080 soften smoke edge haric her $ey acik, min 85fps max 227fps ortalama 140-150fps aliyorum. 4870x2 ile 60-70 arasi aliyodum, 80den yukari pek cikmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 6850 cf cakmis adam vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Dün akşam Windows 7 beni çileden çıkardı HON oynarken oyunu aşağıya atmalar, COD'u 25 FPS ile takıla takıla oynama problemi vs. Buldum XP cdsini yükledim, bastım formatı. Format sonrasında bütün işlemleri yaptım 4 sayfa önceki verilmiş olan Gameguru.com adresinden de ekran kartı güncelleştirmesini yaptım, şu an problemsiz bir şekilde COD oynayabiliyorum. e8200 2,4 GHZ işlemci 2 GB Ram 8800 GT 1 GB Ekran kartı Texture ayarları full durumda 4x açık bir şekilde 85 FPS sabit oynayabiliyorum. Herhangi bir takılma yok, mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bende oyun 2 gündür arada bir öksürüyor sanki, anlamadım. AUG'u aldıktan sonra olmaya başladı hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 w7 ile xp karsilastirilamaz bile w7 coooooook daha performansli oyun alaninda.. buyuk ihtimalle senin sorununda zaten w7 den degil baska bir seyden kaynaklaniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313146&sid=jj3aicuakhscdda1n0t9o32aj3 adamlar performansla ilgili çalışmıyorlar bile, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 gpu utilization uzerine daha cok calisilacagi soz verilmisti ama son patch ile birlikte aslinda gpu olayini hayli cozduler. su maddeler uzerinde calisilan performans problemlerini ozeliyor; said: - Improved threading performance on computers with only 2 cores. - Fixed random freezes in certain computer configurations. birde sniping neredeyse yok edildigi icin onun uzerinde calisicak birisi tahsis edilmis durumda, bundan sonra su spawn muhabbetleri cozuldukten sonra gameplay odakli patchler gelicek. takip edenlerinde yetersiz jd2020 yi takip etmek yerine bunlari takip etsinler; http://twitter.com/#!/DavidVonderhaar //david vahn http://twitter.com/#!/pcdev //pcdev, 1. ve 2. patch den sorumlu dev http://twitter.com/#!/TheIMightyHutch // shaun hutch, gelecek sniper dengelerini duzenleyecek eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Napolyonn said: w7 ile xp karsilastirilamaz bile w7 coooooook daha performansli oyun alaninda.. buyuk ihtimalle senin sorununda zaten w7 den degil baska bir seyden kaynaklaniyordu. Bunu bir çok kişiden duydum fakat sebebini bulamadığım problemler nedeniyle benim pcde Win7 ile oyun oynamak için sabır taşı olmak gerekiyordu. XP candır diyerekten geçiniyoruz şimdilik. Ayrıca bugün oyunu laptopa yükledim, onda da değişen herhangi bir şey yok. Normalde 60 - 70 FPS ile oynarken karşıma düşman askeri çıktığı anda FPS 15 - 20 arası oluyor. İşletim sistemi olarak Vista var. Sormadan edemedim kendime acaba DirectX 10 da mı bir problem var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 KHaRoN said: http://twitter.com/#!/TheIMightyHutch // shaun hutch, gelecek sniper dengelerini duzenleyecek eleman ahahaha Hutch'mı düzenlicekmiş.nefiss.yanına bide tejb ile seananners oturacaktır kesin.İyi bari oyun düzelcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu arada dün gece machinima ekibi prestige 15 oldu hatta sonra hutch ile david vonderhaar sniper kapıştı live streamden.tamam adam oyunun director ü diye oyunu iyi oynayacak diye bişey yokta bu kadarda kötü olmasaydın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 quickscope kesin olarak geri gelmiyor , onun uzerine david vahn official forumda resarch paper bile yayinladi neredeyse. Yine de bu surecde dev ler baya bi multiplay atmislar patchlerden sonra lolbox, ps3 ve pc olamk uzere, sniper class inin neredeyse hic oynanmadigi oynayanlarinda e$ skilldeki assaulter la kapisamadigini gozlemlemisler. sniper i sevip attiklarini kabul ettiler sonunda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Her ne kadar qs oyuncusu olsamda mw2'de bo'ta olmaması beni üzmedi.Ama cross ta adamı görüpte hs atıp hitmarker bile alamamak -.- Acil onu fixlesinler yeter bana.Sırf o yüzden sniper alamıyorum esl maçlarında şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar