Anelor Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Esh said: aksu da baya iyi ya, ama bir alex deil tabi aksu + rapid fire = mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Esh said: aksu da baya iyi ya, ama bir alex deil tabi sezen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 KHaRoN said: degistirmez , ama reinstall un bi fayda saglayacagini da dusunmuyorum. config silip verify ettikten sonra defrag etmek ztn asagi yukari ayni sey. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Sereglin said: Napolyonn said: size önerim tamamiyle silip baştan yüklemeniz gtx275 var eski nvidia driverıyla oynuyorum ve en ufak bir takılma bile yok genel bir optimizasyon sorunu olsa bende de olurdu. burayı okuyan insanlarda var onlarıda yanlış yönlendirmemek gerekli. Bu yeniden kurma işlemi simdi 0'dan download mı oluyor? Sonuçta ben steam'den aldım ve yeniden kurmak istesem oyunu backup alıcam. Bu da demek oluyor ki aynı dosyalar üzerinden yeniden kuruyor olacağım. Bir şey değiştirir mi bu durum ? işte ben dün akşama doğru dl ettim sorunsuz olması belki oradan kaynaklı olabilir diye öneri getirdim zamanın varsa denemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 KHaRoN said: 2. oyun 44100khz de calisiyor, ses kartinizda dinamik olarak ayarlamiyorsa (sormayin, cogunuzun ayarlamiyor) kontrol panelinden sound kisminda output u 16bit@44 yapin. gerekirse restart atin. ilk acilista oyun problem cikartabilir, safe mode da acayim mi diye sorarsa acmayin. Bu çözüm bende işe yaradı. Sorun hâlâ var, ama çok daha az sorun yaşıyorum. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Şimdi rahat rahat oynayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Esh said: ha oyun bozuk mozuk ilk haftada 6m satti lan. xboxa almi$ millet heralde. orda guzel cali$iyo dicem de, baz ioyunlarda yava$lamalari gordum abi, fps iniyo 25 lere. artik kaldirmiyo o sistem de oyunlari. max 200k'sı pc'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 herkes nerede oynuyor şimdi? famas ıda açtım red dot u taktım bawwwwwwwwww oyuna renk geldi o başlangıçtaki silah tam bi kabus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Xbox 360 5.68 mil Ps3 4.36mil Pc 0.44mil Wii 0.10mil Ds 0.01 mil satmış işte bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 http://youtu.be/4bsqQy-FkFM?hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bişey sorucam orj mi oynuyosunuz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 tunca said: http://youtu.be/4bsqQy-FkFM?hd=1 işte theater mode'da kamera böyle kullanılır. bi de pc'de kamera hızını ayarlayabilsek film bile çekerim. gaza gelsem gidip gamepad alıcam o derece uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Napolyonn said: herkes nerede oynuyor şimdi? famas ıda açtım red dot u taktım bawwwwwwwwww oyuna renk geldi o başlangıçtaki silah tam bi kabus. sunucu adi " HALK EKMEK " kismen dolu, bazi bazi bo$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bi de famasla gelme, aklini alirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 halk ekmek 120 latencyli netherlands e alabiliyosan oraya al 80 e düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 takilma sorununu hala yasayanlar win 7 temasini classic yapip oyunu windowed mode oynasinlar takilmalar neredeyse yok oluyor. patch cikana kadar idare edicez artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 c:/windows/system32 klasorunu silince de cok hizlaniyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 razzRaziel said: yalan o aslında yalan değil.tüm oyunlarınızda .exe dosyasına bu özelliği girin çünkü w7 aero zımbırtısı ram yiyor.ve alt+tab durumlarında size avantaj sağlayacaktır.ama black ops açısından bakarsak stutter a bi etkisi yok tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hergonan said: c:/windows/system32 klasorunu silince de cok hizlaniyormus. Denedim işe yaradıı çok teşekkürler artık bo oynayabiliyorum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 http://9gag.com/gag/52715/ Sniper oynicaksan böle skillerle kuşanmış olacan arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Treyarch XBox 360'ta oynuyor. PC s.klerinde değil. Fix falan gelmeyecek. Benim sorunlarım yeniden nüksetti de, onun için böyle konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 treyark intel/nvidiada oynamiyor, olay o. ati/amdde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 arezzo789 said: razzRaziel said: yalan o aslında yalan değil.tüm oyunlarınızda .exe dosyasına bu özelliği girin çünkü w7 aero zımbırtısı ram yiyor.ve alt+tab durumlarında size avantaj sağlayacaktır.ama black ops açısından bakarsak stutter a bi etkisi yok tabiki. 2 tane windows 7 64 bit kullanıyorum. biri oyunlar için, hiç bir şey yüklemiyorum ve görsel herşey kapalı, bildiğin windows 98 gibi iğrenç görünüyor. diğerinde her şey açık ve milyonlarca program yüklendi silindi falan. ikisinde de aynı performansı veriyor geri zekalı oyun. stutter aynı. diğer oyunlarda elbette farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Hergonan said: treyark intel/nvidiada oynamiyor, olay o. ati/amdde sorun yok. Benim PC ATI + Intel. Dersimi aldım ama, bundan böyle melez PC toplamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar