Chemical Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 adamı ekrana ortalıyorsun yere kendi eğiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://twitter.com/pcdev takip edebilrsn de yle bi patch haberi diğer kaynaklardanda duymadım.öyleyse iyi. şu refleks olayınıda kapatalım komik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Chemical said: adamı ekrana ortalıyorsun yere kendi eğiliyor evet demin girdim de MW2'ye hatırladığım gibi kolay değilmiş, önümdeki adamı fln ıskaladım bi kaç kere peki tekrar mı patch çıktı? Patch is live now. Please be patient as servers restart. about 3 hours ago via web yok gelmemiş heralde gelddiyse de bende değişen bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 twitter da zaman satiri bug li, onun uzerine tiklayinca ne zaman atmis gorebilirsiniz. yani hayir yeni patch yok , sadece mp den 1.5 saat sonra sp ye de patch geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 son patchten beri dakka başı crash yiyorum -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 patch sizin icin calismadiysa steamapps > oyun falan filan klasorunde player in icindeki config dosyalarini oradan baska bi yere kaldirin. oyunu acin , yenisini generate etsin oyun. cogu insan icin cozuyor problemleri yeni generate edilmis configler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yaptım işe yaramadı ya adamlar resmen çalışan oyunumu bozdu -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Patch inanılmaz! Böyle bir değişim kesinlikle beklemiyordum. Yok böyle bir olay. Şuanda oyundan beklediğim performansı alıyorum. Patch'ten evvel 800x600 en düşük ayarlarda, driverdan herşey "high performance" seçiliyken, oyunun config dosyasından bütün ayarları kısmışken 10-25 fps alıyordum. Ve korkunç bir mouse lag oluyordu, oynamak imkansızdı. Çözünürlüğü bir gıdım arttırsam direk 10-15 fps oluyordu. Patch'ten sonra şimdi girip baktım, 1280x800, config dosyasını sıfırladım, driver ayarları normale alındı sadece shadows kapalı ve 40-60 fps! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ben de herşeyi açtım antisotrop hariç sonuna kadar, hala kasmıyor da; laptopu elime almıyım diye daha fazla kurcalamıyorum. Zaten arcanum'un grafiklerine bile güzel lan bu diyebildiğim için np bana. Şu an fazla iyi geliyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 of of ya hiç bi takılma lag bilmemne sorunum yoktu adamlar oyunumu bozdu ya yok böyle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Az önce ilk 0 problem oyunumdan çıktım, 40ms vardı üstüne. Paraya kıyıp claymore aldım bir de, artık camping yaparken geldiklerini anlıyorum en azından. Yalnız köpeklerin ve oyuncak arabanın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu kasmalar, donmalar sadece multide oluyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bahsettiğiniz crashler pc restarta yol açıyor mu ? ona göre sorunu bilgisayarda aramaya başliyim. mw2'yi sorunsuz oynarken bu oyunda sürekli crash yiyorum ve bilgisayarı yeniden başlatıyor. dün aldım oyunu patchleri ayrı bir yerden indirmem gerekir mi ? (yıllarca wow oynamama rağmen etrafta patch göremeyince huylandım) patch sorumla ilgili dalga geçebilirsiniz :) ben de saçmaladığımın farkındayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu oyun cpu ya yukleniyo, sicakliktan kapaniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Eğer ctrl+alt+del olmadan çıkamadığınız hatadan bahsediliyorsa ''fatal error'' hatasıdır o.örneğin patchten önce eğer steamde +99 friendsiniz varsa leaderboardlara girdiğinizde fatal error yerdiniz ama şimdi geçti.peki bu kadar aptal bi hatayı neden yaparlar ?-.- bi leaderboarda girmek için en az 75 kişi silcektim listeden fadsjfhasdjfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 cpu: 6300E gpu: nvidia 7600gt 256 mb Bu ikili ile oyunu düşük çözünürlükte oynayabilir miyim hacular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ^^hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 8600gt min req Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Steamden satın almayı planlıyorumda burdaki yorumlardan sonra çok kararsız kaldım. Halen karar veremiyorum. Değer mi değmez mi. Cod4 oynamıştım en son gayet zevk alınıyorda. Bunun durumu nedir bi kıyaslama yapılırsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 CoD 4 oynamadım, black ops'un da ağır noobuyum ama fena değil oyun. İki kurşunla vurulmaya, camp yapıyorum yes derken arkadan 5 kişinin bıçakla gelmiş olmasına vs. dayanırsan güzel. Ama az önce rank 14 olmuşken famas lamak çin create screene girdiğimde hala 13'sün demesi sinir etti beni. Dandik tüfenkle debeleniyorum hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sana olan şey bana yaklaşık 4-5 kere oldu ve öyle bir level değil.Şu an prestige 4 teyim ve nedense bu prestige de daha hiç olmadı ama 2 ve 3. lerde bazen 12-13 level geriye aldığı oldu. Cod4 oynayıp zevk aldım diyorsan kesin al ve oyna.(şahsi görüşüm) Oyun gayet güzel.Eksikleri mevcut.Zamanla giderilecek sonuçta.Ama tabi son karar senin.Gameplay videoları falan izle içine sinersede al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Allah düşmanıma render aldırmasın-.- Yeter be!fadsfdsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hayatimda para verip boyle teknik sorun yasadigim bir oyun yoktur. kayitlara gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Yeni montage'ım. http://www.youtube.com/watch?v=lGTTIWhJ9yw&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bc2 de böyleydi ilk zamanlar oynatmıyordu da sorunun bu kadar uzun sürdüğünden şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar