Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 spankyah said: prestij yaptım,yapmasaydım teşke..3 gündür karakteri özelleştiremiorm,elimde mp5,basic layout dolanmak zorundayım. Hiç zevkli olmuo tabiki..Patch falan beklemem gerekior heralde. Ben böle gerizekalı bir PC release görmedim hayatımda. Bu kadar cok bug, zımbırtı..Nedir kardeşim,dünyanın parasını kazanıolar adam gibi çıkarsanıza su oyunları düzgünce test edip. Sırf bu yüzden blizzarda bayılıorm. Gerçekten sinir bozucu. lol noob ;p level atlayinca ozellestirme secenekleri geri geluyor. Prestige'in anlami o zaten, hersey siliniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 alıştım sanki snipera ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nerden buluyosunuz noob dolu serverları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Şu prestige olayını açıklayacak biri olsa ne güzel olur ya :D ben anlamadım, 55 olucna tekrar lvl1'e atıp özel bir amblem mi koyuyor yanına bak hacı bu lvl 10 gözkebilir ama aslında 55 lup tekrar düştü çok prestijli adam dermiş gibi? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Chemical said: nerden buluyosunuz noob dolu serverları ya ben yaratıyorum ^^ prestige i boşver abi ben 6. bi class spotu için giriştim prestige e yok yani böyle zevksiz bişi herkes de famas ak 47/74 sen elinde sag çeken bi mp 5 le koşturmaya çalışıyorsun valla prestige 1 de 50 oliyim proları açiyim bida prestige yapmam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sniper yalan abi inatla iyi falan demeyin. her oyunda 15 kere oluyo bu bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 esh skor yukarda awp variable zoom al ve bide öyle dene edit: zaten öyleymiş vidyo ama bende öyle bi sorun yok sadece prone lu adamlarda sorun yaşıyorum şimdiye kadar en fazla 2 kere VURDUM LAN BEN O ADAMI!!! demişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 normal zoom çok dandik ama susturucusuz awp variable zoom ile yardırıyor, quick scope var variable zoomla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nileppezdel said: Şu prestige olayını açıklayacak biri olsa ne güzel olur ya :D ben anlamadım, 55 olucna tekrar lvl1'e atıp özel bir amblem mi koyuyor yanına bak hacı bu lvl 10 gözkebilir ama aslında 55 lup tekrar düştü çok prestijli adam dermiş gibi? :/ aynen öyle hatta prestij'e geçerken, bunca şeyi accık prestij için harcamaya razı mısın diye soruyor :) Adı üstünde sadece prestij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Goering said: quick scope var variable zoomla =) yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 var var tavsiyem lightweight ile kullanman olur öbür türlü çok çok ağır hissediyosun kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 level 50'yim de ileride prestige 1 gösteriyo, istememe gibi bir şansım var mı? resetlenmesin uğraşamıcam of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 aldım bakalım black ops nasılsa 1 sene boyunca oynicak başka fps yok moh ile bunu birlikte oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 steam ofişıl olarak sölemiş, rusyada aktive etmenin, rusların para karşılığı aktivasyon yaptıının farkındayız diye. bakıyoz hacı demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nerde demis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Chemical said: abi böyle şeler yapıyosunuz iyi güzel de, bu olayı türkler bile yapmaya başladıysa valve'nin kulağına gitmiştir hacı, fixlerler diye aklınıza gelmiyor mu hiç? fixlicekler, sonra insanlar isyan etmesin diye ücretleri iade edicekler, sen de gittigidiyorda ilan koyan adamdan paranı geri alamayacaksın, 35 lira için uğraşılmaz diceksin. Chemical said: herşeyi geçtim, steam accountunu paylaşmak yasak, satılmasına göz yumuluyor ama para kazanma doğrultusunda bu işi yapanlara komple banhammer atacaklar diye aklınıza gelmiyor mu Chemical said: malum, satması da yasak Chemical said: steam ofişıl olarak sölemiş, rusyada aktive etmenin, rusların para karşılığı aktivasyon yaptıının farkındayız diye. bakıyoz hacı demişler. lol derdin ne bizle içine mi oturdu 35TL'ya aldık diye, heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Esh said: sniper yalan abi inatla iyi falan demeyin. her oyunda 15 kere oluyo bu bana adam ikide bir hareket ediyor yerinde ates etse vuracak. ha, bi de, ates ederken scope'i kaldirirsa da sorun oluyor. nisan al, ates et, sonra skopu kaldirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sniper boyle oynanir ama, ba$ka $ekilde sniper almanin hicbir anlami yoktur. bu oyun simulasyon degil arcade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oyunu torrentden indirdim. zombie olayını aktif etmenin bir yolu yok herhalde sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 niggaknow said: oyunu torrentden indirdim. zombie olayını aktif etmenin bir yolu yok herhalde sanırsam. oyun bitirmeden açmak için bişeyler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yalnız sayfalarca problemler tartışılmış biride oyun olmuş olmamış dememiş ya. oyun olmuş mu nedir.mw2 nin aynı mı ? mohtan iyimi misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Red insaf 234134 tane mesaj attım oyunla ilgili. Daha çok problemleri attım ama arada yorum vardı. Oyun grafik motoru olarak FAIL ama oynayanlar singleplayer olarak iyi diyor. Multi ise MW2'nin gerisinde yorumunu yaparım. 10 üzerinden de 6 veririm en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 single player olarak mw2'den geri, multiplayer olarak bilemiyorum mw2 oynamadım multi. ama güzel oyun bence. moh'u oynamadım ama ondan kesin güzeldir, o kadar inancım yok ki moh'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Esh said: sniper boyle oynanir ama, ba$ka $ekilde sniper almanin hicbir anlami yoktur. bu oyun simulasyon degil arcade. esh aynı rage e bende girmiştim bikaç sayfa önce ama şu an gayet zevk alıyorum sp den prestige 1 de tüm gün uğaşıp 30 oldum ve akıyorum sniperımla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar