BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 CMler bisi yapmiyo ki. Sadece developerler falan diyor "git sen foruma mesaj at" onlar da yapiyor bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 cm dediğin günah keçisidir başka bişey değil bide işte oyunları beleşe gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 *caktirmadan cm olarak ise basvurur* ISIM GUCUM FORUM POSTU ATMAK ZATEN. MADALYAM VAR MADALYAM, CVME PATICIGI YAZCAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 esas olayi comm man. in kriz aninda komuniteyi sakin tutmak, olayi kontrol altina almak gerekli cevaplari vermek ve duyurulari yapmaktir. Bu herif bozuk oyunun uzerine kendi official forumu maintenance icin kapali(!!) olan bir ip nin sorumlusu. orada twitter uzerinden gerekli duyurulari yapacagiz diyip pc oyuncularina nispet yaparcasina 2 gun sonra bakin bakin zombiler modunda dunya siralamasinda 25. yim, ehah yazan bi adamdir ki tek nedeni de diger insanlarin oynayamamasi. ustune o kadar pc kullanicisi rage e girip steam e ve gameservers a yuklendiginde (cod forumlarina ve activision support a down oldugu icin ulasamadiklari icin , mal olduklarindan degil) , o platformlar tum gerekli aciklamalari yapip kendilerine ait olmamasina ragmen nispeten de olsa sorumluluk aldilar. Bu herif bunun ustune ohoo daha 1 gun oldu tum platformlarin uzerinde calisacagiz diye dalga gecercesine cumleler tweet ediyordu, duyuru yaparken saygili olmasini bile beceremedi ki tweetlerinin sharp tagleri bile #ceasefreakingout , #itsbeen1day gibi sacmaliklardi. bu sirada multiplayer mode head developer in cod forumu acilinca josh olin den once insanlara cevap vermeye basladigin hatirlatmakda fayda var. sonuc olarka ben de onu diyorum, bu herifin isi ne diye. bisey yapmiyor cunku o konuda haklisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu arada rus key kullananlar sorunsuz bir şekilde devam ediyorlar mı? şimdi rus key alıp sıkıntı yaşamadan bağlanılabilir değil mi multiye? (sonrası için konuşmuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 şu rus key muhabbetine takılmayın arkadaşlar. ben kafeded mw2 gibi bir çok oyunu rus cd keyiyle aldım hiç bir şekildede sorun çıkmadı. çıkamazda zaten ne olabilir ki? korsan değil bişi deil. sadece rusyadan alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 rusyada 20$ turkiyede 80$, rusyadan 4 kat daha zengin, avrupa ve amerikadan fersah fersah iyi bir ekonomiye sahibiz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 evet o çok ilginç bir mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bu insanlar oyun oynayacak kadar zenginse accık bizde soyalım anlaşışı war TR'de snrm, bu arada hala down mı serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ve adamlarin rusyada sunuculari var ama turkiyede yok. sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=sZK0JiFJrKI abi oyunda double rainbow varmış ahah yeni farkettim yeni başlayanlar için double rainbow meme'i http://www.youtube.com/watch?v=OQSNhk5ICTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 lol bu ne ya ahahaha :) alttakini de ilk defa görüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 lölöl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 BioHazarD said: ahhahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ps3'e aldım bakalım, TV boşalsın ilk iş oynayacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tvye eskort al daha hizli bosalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 @Hergonan misfits izle ikinci sezon başladı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 single bitti sonunda. sevdim ben, bi ara yok olmamis falan diyodum ama toparladi sonradan. twist bekledigim gibiydi gerci ama olsun. yalniz son oyun bitiyor ciddi ciddi falan, sonra demo sahnesi pek olmamis ehue. bi de kennedy yi seslendiren adamin sesi simpsons taki mayor quimby gibi birsey. multi beraber esh'in sunucuda mi atiyorsunuz simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fizban steamden ekleşelim. braveheart, lathspell ve ben oynuyoruz aynı serverlarda lonelywolf_c steam acc bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 PS3 almaya karar verdim, yok abi çekilmez çile değil. Yani BO yüzünden coder olucam, bütün config dosyasında ki değişecek herşeyi değiştirdim yine 15 fps. Crysis High ayarlarda 25 fps, bu oyun 15. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fizban said: multi beraber esh'in sunucuda mi atiyorsunuz simdi ? bizim sunucu bozuk abi. ve hicbi$ey yapmiyolar . asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 denemek isteyen varsa girsin adi `unplayable server` ip: 195.122.135.72:3204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 sunucu bozuksa restart at? reinstall yap bi de ismini 0000aaaaaaa falan filan yaparsan daha cok oyuncu gelir lol Mesela benimkinin adi: Aaaargh 24/7 full :P http://toxicfork.com/upload/1289687265050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ps3te oynıyamam gibi geliyor beceremem vs pcde rahat ediyordum.Ama oynanamıyor mu adam gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar