Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

LonelyWolf said:

ya adamı yargılamasanız hemen. birader akşam üzeri 38'e 1 mi 2 mi ne yapmıştı. kicklediler bizi :D

dedicated serverların mutlu dünyasına hoşgeldin :D

hayır onuda geçtim. hırs yaptı tekrar girdi, yine bi 11 kill çekti bu sefer ban yedik :D
Mesaj tarihi:
LonelyWolf said:

Mighty_THoR said:

LonelyWolf said:

ya adamı yargılamasanız hemen. birader akşam üzeri 38'e 1 mi 2 mi ne yapmıştı. kicklediler bizi :D

dedicated serverların mutlu dünyasına hoşgeldin :D

hayır onuda geçtim. hırs yaptı tekrar girdi, yine bi 11 kill çekti bu sefer ban yedik :D

al işte abi. sora dedicatedta dedicated.
Mesaj tarihi:
O yuzden diyorum once korsan sonra orjinal diye. Korsan kisminin multiplayer'i olmuyor o yonden kotu sadece.

Bir de 60 dolar ne abi ? Evlat acisi gibi bir para, ustune bir de birine 20 dolara birine 60 dolara satiyorsun tasak gecer gibi.
Mesaj tarihi:
Esh said:

bu arada hk g11 submachinegun mi?

Assault rifle ların en altında ''classified'' yazan rifle ı diyorsan, o çok degısık bısey olmus.. 3 round burst atıyor. dmgı assault rifle ların ılk sılahıyla aynı. Ama accuracy sı ınanılmaz yuksek. sadece 2 tane attachment takılabılıyor.. zoom ayarlanabılır bı scope ıle normal snıper scopeu.. ne snıper sılahı ne assault rıfle, ıkısının ortası bı halı var. ben cok sevmedım.
Mesaj tarihi:
infinity ward'un treyarch'tan iyi olduğunu herkes kabul ediyor zaten ama treyarch'ın yaptıklarına otomatik boktan demek gibi bir şart oluştu oyuncuların kafasında.

bakalım download ediyorum. world at war'a da bir sürü kişi leş falan demişti, gayet süper zevk alarak oynamıştım. bunda da öyle olacak heralde. metacritic'te 4.3 mü ne almış user'lardan oyun. komedi yav. sürü psikolojisi :D gerçi baktım da multi'si yüzünden sıfıları basmışlar insanlar.
Mesaj tarihi:
Esh said:

inanilmaz lag var ama su anda mesela. pingler dusmus biraz. ama oyun felaket oynanmiyo. dun pingler yuksekti ama daha bi oynanabiliyodu.

alman sunucularinda hayvan gibi lag var diyebilirim.

hollanda ve italya $iir gibi oynatiyo.
Mesaj tarihi:
tinu'nun dedigi adamdan aldim rusca key. hadi bakalim. simdi sorum var, baska bir yerde indirip oyunu steam'den, makineler arasi tasimak mumkun mu ? img falan sakliyor mu bir yerde
Mesaj tarihi:
hala freeze sıkıntısı çekemler içi biri şöle bişi post etmiş yarar belki işinize, deneyemedim daha ben

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313761&sid=5qi1bqhdcqmm1omhk7sbrrebg0
  • Yeni Oluştur...