LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Cuce said: reznov>price şimdi fark ettimki, reznov waw daki yanımızda kosan herif, dmitride waw daki biziz... şimdi daha duygusal oldu durumlar. spo heya dimitri hani reich'in tepeye bayrağı diken eleman ışte. hatta sonunda yaralanıyoruz filan ya, reznov ona gönderme yapıyor "aldığı yaralarla berlinde ölmeliydi. ama bir hayvan gibi öldü" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oynadım bitirdim. tatmin etmedi sdf. mw2 daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Hergonan said: Esh said: Sunucunun adi "HALK EKMEK" simdi, rcon falan filani bulabildin mi? steamde tool var ama cok bisi yapamiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 rcondan ranked sunucu icin hicbisey ayarlatmiyor. unranked alman lazim. onda silahlari bile editleyebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 anladim sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 lokasyon deistiremiyosun ne skindirik sunucu firmasi lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Overseer said: oynadım bitirdim. tatmin etmedi sdf. mw2 daha iyi k bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetDeniz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 steamden aldım indirdim oyun bence hüsran mw2 çok daha iyi onuda geçtim multide kasma sorunu ayrı bok hd5970 ekran kartı var bian kartımdan şüphe eder bile oldum single player ıda oynuyamıyorum almanlarla savaştığımız bölümden sonraki bölüme geçerken oyundan atıyo aynı sorunu başka yaşayan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 "Josh Olin" said: Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath. 1dk once tweetledi, activision forumlari coktugu icin (lololol) treyarch' in community manager i josh olin e yonlendiriyorlar herkezi. http://twitter.com/JD_2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 şimdi beceremediğim bazı şeyler var, sorun bende mi oyundan mı ki oyundan diye tahmin ediyorum yine :) 1- Esh'in server'ı bulamıyorum. İp yazılacak yeri bulamadım, war mı böyle bi yer? isme göre sıralıyorum ki çıksın HALK EKMEK o da yok totalde 896 mı ne gösteriyor zaten arada server'ı bulamıyorum 2- Friends kısmında herkesin rank'ını vs. görüyorum. Oynadıkları oyuna join olamıyorum. Anlamadım ki bu işi nitcez nası etcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 5 saat sonunda tek söyleyebileceğim single player 6 dolar bile etmez. multiyi görmek içinde hiç riske giresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 @yunus ip connect yok oyunda , halk ekmegi bulamayabilirsin dogrudur ben de daha goremedim o kadar ayar yapmamiza ragmen , server in ismini pembe bile yaptik yok yok yok adfasdf en rahat filtreleme tdm ile hardcore olmayan oyunlarda alfabetik dizip almanyadaki H harfi ile baslayan serverlara bakman olur. o konuda iyi sanslar. ikinci hadise ise su anda steamwork friend entegrasyonu kapali. server side olarak bazi query leri kapattilar performans problemleri yuzunden, gameservers dakiler aciklama yaptilar bu konuda, cogu filtre ve friend islemleri su anda askida. bi ust mesajimda da patch haberi geldi, bununla birlikte gameservers in dedigine gore duzeltilecekmis o meseleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mighty_THoR said: 5 saat sonunda tek söyleyebileceğim single player 6 dolar bile etmez. multiyi görmek içinde hiç riske giresim yok. Bu oyunları artık multi için yaptıkları gerçeğinin farkında değilsiniz heralde? multisinde cidden güzel yenilikçi modlar falan varmış, daha denemedim de çok hevesliyim. PC'de oynuyor olsam çoktan denerdim,wager game modları falan süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 takıla takılada olsa sabah 11'den beri multi atıyorum. beğendim baya multisini. şu sorunlarda gitse tadından yenmeyecek. yoruldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 sadece aug la eziyosunuz. sniper zumshot olmadiktan sonra yalan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 stat olarak bi olayı yok aug nın orda belli olmıyan bi guzelliğimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 ben de faması sevdim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nileppezdel said: Mighty_THoR said: 5 saat sonunda tek söyleyebileceğim single player 6 dolar bile etmez. multiyi görmek içinde hiç riske giresim yok. Bu oyunları artık multi için yaptıkları gerçeğinin farkında değilsiniz heralde? multisinde cidden güzel yenilikçi modlar falan varmış, daha denemedim de çok hevesliyim. PC'de oynuyor olsam çoktan denerdim,wager game modları falan süper machinima nın 24 saat kesintisiz multi yayını var linkinide verdim,bugün yaklaşık 4 saat oturdum multi gameplay seyrettim hiç içime sinmedi özellikle haritalar rezil duruyor tamamen spray and pray haritaları ki bunu söyleyen bir tek ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 level 32'de fn fal geliyo assault rifle... cok kral silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Harita tamamen zevk meselesi yalnız, gameplay için de ben herkesten süper olduğunu duydum yani.. :/ neyse canım oynamazsan oynama zorla değil ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 http://i52.tinypic.com/10n7148.png ilk defa biraz önce gördüm. admin gibi bir şey olmadığı için çaktı durdu herkese. report da çalışmıyordur büyük ihtimal henüz. lag ve fps sorunu derken bi de cheater çıkınca baya iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 multiplayer oyunda hile yapıp kazanmak nasıl bir ruh halidir acaba. Cidden bunu başarı görüp tatmin olan insan nasıl bir hastadır ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ya adamı yargılamasanız hemen. birader akşam üzeri 38'e 1 mi 2 mi ne yapmıştı. kicklediler bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Goering said: level 32'de fn fal geliyo assault rifle... cok kral silah m14 daha iyi, fal tepiyo steady aimle bile. aslinda o da iyi de ne biliim i$te. pek ho$la$madim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 LonelyWolf said: ya adamı yargılamasanız hemen. birader akşam üzeri 38'e 1 mi 2 mi ne yapmıştı. kicklediler bizi :D dedicated serverların mutlu dünyasına hoşgeldin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar