Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

progamer

Öne çıkan mesajlar

problem client side dan ziyade steamworks integration ile alakali sistem donanimindan ayri olmak uzere.

steam i offline mode da acin , oyuna girin , menuden sonra alt tab yapip steam.exe i killeyin. stutter kalmiyor.

steam e gun sonuna kadar patch gelmesi bekleniyor, ardindan server ve client side steamworks hedesi adam gibi calismaya baslar. yani insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o kadra farkli geliyor ki oyun battlefield e alistiktan sonra, counter strike gibi

patlama efektleri guzel, silah sistemi degismis artik her seyi puanla satin aliyosun, levella unlock etmen yetmiyo yani satin alman gerekiyo bi de. bakalim ya alisinca baya uzel olcak gibi.

bu arada asiri gercekci 2 kursun yiyen oluyo lan bf den sonra o da enteresan geliyo su an
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

dil paketinde konuşmalar fln ingilizce'ye dönmüyor değil mi? Sadece yazılar mı ing oluyor?

bende konuşmalarda ingilizce oldu, single da oynadım denedim,

bu arada gerçekten lag yüzünden multiplayer oynanmıyor, bunlar bunu düzeltene kadar single oynayıp bitirmek lazım hard da
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

romslayer said:

ps3 te 0 lag-fps sorunu

pc multide sanki 10 senelik bilgisayarla oynamaya calisiyomus edasi var...

bende ps3 de var ama ben mouse-klavye ikilisi olmadan beceremiyorum o ps3 kolu ile nası oynuyorsunuz bu fps leri aklım almıyor..
alistiktan sonra asiri dogal geliyo valla :)

da ps3 controlleri cok rahatsiz ya
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

tinu said:

romslayer said:

ps3 te 0 lag-fps sorunu

pc multide sanki 10 senelik bilgisayarla oynamaya calisiyomus edasi var...

bende ps3 de var ama ben mouse-klavye ikilisi olmadan beceremiyorum o ps3 kolu ile nası oynuyorsunuz bu fps leri aklım almıyor..
alistiktan sonra asiri dogal geliyo valla :)

da ps3 controlleri cok rahatsiz ya

işte o alışına kadar olan kısımda ben sinirden bırakıyorum. bakalım move dan ümitliyim ben, belki move ile daha rahat oynanır bu oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cod4 te alistim ben PS controller la oynamaya ama dogrusunu soylemek gerekirse kesinlikle Mouse-keyboard kadar rahat degil. adamlarda bunun farkinda ki Singleplayerlarda Aim Down the sight = aimbot ve multide aim assist var(ozellikle hareketli targetlarda siz dokunmasaniz bile crosshair adami takip ediyor)

kac kere mouse keyboardla vurabilecegim adami controller dan dolayi iskaladim, ne kadar aim assist olsada controllerli birinden kacmak cok zor degil.

klavye-mouse ikilisini bildigim kadariyla cod default olarak desteklemiyor paraya kiyip Eagle Eye alabilirsiniz tabiki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...