Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 sadece lag sorunu değilmiş, client side'da cok spike yiyomus oyun optimization yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dil paketinde konuşmalar fln ingilizce'ye dönmüyor değil mi? Sadece yazılar mı ing oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 problem client side dan ziyade steamworks integration ile alakali sistem donanimindan ayri olmak uzere. steam i offline mode da acin , oyuna girin , menuden sonra alt tab yapip steam.exe i killeyin. stutter kalmiyor. steam e gun sonuna kadar patch gelmesi bekleniyor, ardindan server ve client side steamworks hedesi adam gibi calismaya baslar. yani insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi o kadra farkli geliyor ki oyun battlefield e alistiktan sonra, counter strike gibi patlama efektleri guzel, silah sistemi degismis artik her seyi puanla satin aliyosun, levella unlock etmen yetmiyo yani satin alman gerekiyo bi de. bakalim ya alisinca baya uzel olcak gibi. bu arada asiri gercekci 2 kursun yiyen oluyo lan bf den sonra o da enteresan geliyo su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Rus key'I aldim, burda da yazildigi uzere TR'den aktive edemedim.. Rus vpn'I olan veya bir sekilde aktive edebilmis biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu arada xbox live 0 lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ps3 te 0 lag-fps sorunu pc multide sanki 10 senelik bilgisayarla oynamaya calisiyomus edasi var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oha gece 3 su anda pacific time, yatiyorum ben simdi dogu yakasi sabah 6 yani su an ve 848 bin online var xbox da oha ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yunusemre said: dil paketinde konuşmalar fln ingilizce'ye dönmüyor değil mi? Sadece yazılar mı ing oluyor? bende konuşmalarda ingilizce oldu, single da oynadım denedim, bu arada gerçekten lag yüzünden multiplayer oynanmıyor, bunlar bunu düzeltene kadar single oynayıp bitirmek lazım hard da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 romslayer said: ps3 te 0 lag-fps sorunu pc multide sanki 10 senelik bilgisayarla oynamaya calisiyomus edasi var... bende ps3 de var ama ben mouse-klavye ikilisi olmadan beceremiyorum o ps3 kolu ile nası oynuyorsunuz bu fps leri aklım almıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 İlk günden infinite care package exploit bulundu: http://www.gametrailers.com/video/care-package-call-of/707268 Beta test nedir abi; bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tinu said: romslayer said: ps3 te 0 lag-fps sorunu pc multide sanki 10 senelik bilgisayarla oynamaya calisiyomus edasi var... bende ps3 de var ama ben mouse-klavye ikilisi olmadan beceremiyorum o ps3 kolu ile nası oynuyorsunuz bu fps leri aklım almıyor..alistiktan sonra asiri dogal geliyo valla :) da ps3 controlleri cok rahatsiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 e bu oyunu nerden alıcam. steam hariç? vatanda fln yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Penthesilea said: tinu said: romslayer said: ps3 te 0 lag-fps sorunu pc multide sanki 10 senelik bilgisayarla oynamaya calisiyomus edasi var... bende ps3 de var ama ben mouse-klavye ikilisi olmadan beceremiyorum o ps3 kolu ile nası oynuyorsunuz bu fps leri aklım almıyor..alistiktan sonra asiri dogal geliyo valla :) da ps3 controlleri cok rahatsiz ya işte o alışına kadar olan kısımda ben sinirden bırakıyorum. bakalım move dan ümitliyim ben, belki move ile daha rahat oynanır bu oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu oyunda fullscreen windowed oynama imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 valla cod4 te alistim ben PS controller la oynamaya ama dogrusunu soylemek gerekirse kesinlikle Mouse-keyboard kadar rahat degil. adamlarda bunun farkinda ki Singleplayerlarda Aim Down the sight = aimbot ve multide aim assist var(ozellikle hareketli targetlarda siz dokunmasaniz bile crosshair adami takip ediyor) kac kere mouse keyboardla vurabilecegim adami controller dan dolayi iskaladim, ne kadar aim assist olsada controllerli birinden kacmak cok zor degil. klavye-mouse ikilisini bildigim kadariyla cod default olarak desteklemiyor paraya kiyip Eagle Eye alabilirsiniz tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yunusemre said: dil paketinde konuşmalar fln ingilizce'ye dönmüyor değil mi? Sadece yazılar mı ing oluyor? Goering said: Rus key'I aldim, burda da yazildigi uzere TR'den aktive edemedim.. Rus vpn'I olan veya bir sekilde aktive edebilmis biri var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi yine vurunca indirmiyo silahlar asdf. bi saat yardirman lazim. m16 nin irzina gecmisler mesela asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi herkezmi netten indirdi. kaplı cıkmadımı bu oyun. yada ne zaman nerde cıkcak bı bılgı yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dnr da ne zaman cıkar bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bugün çıkmış olması lazım D&R'da falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yüklüyorum şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 TR fiyati neymis acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 120 tl PC'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 çok beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar