aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hem siz, hem tv, hep birlikte sigmayiz abi eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Tuh. Yine goremicez deniz asiri memleket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ulan uyandim hala 9 olmamis saat asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 rus keyleri rusya dışı lokasyondan aktif edilemiyormuş bu sabah itibarı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 100 kadar noliferla beraber siradayim, yarim saate almis eve gitmis olurum tahminen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Masquerade said: rus keyleri rusya dışı lokasyondan aktif edilemiyormuş bu sabah itibarı ile. ben dün aktif etmiştim ordan yırttım sanırım, şimdi denedim giriyor oyuna ban felan yok... ama bu haberin kaynağı nedir? çünkü yasal olarak böyle bir hakları olduğunu sanmıyorum çok kişi itiraz eder bu olaya, sonucta ben rusyada yaşayan bir vatandaş olabilirim aldım oyunu parasını verdim türkiyeye geldim ne hakla engelleyebilirki, kutuda bir yerde bunu sadece rusyada oynayabilirsin diye bir ibaremi var?? bu arada ingilizce dil dosyası çıkmadımı yaw hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 girersin rus proxy/httptunnel falan aktive edersin zor iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aha denedim çalıştı ..... ingilizce oldu oyun http://hotfile.com/dl/81357816/990e0a4/codborussiantoenglish.exe.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://img169.imageshack.us/img169/5499/codw.jpg yeaaah! insallah oyun da oyuncaklar kadar guzeldir de ehuehu bu arada super lan araba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyunla ilgili yorum yapın ya. aksam olsun diye bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bütün maaşı col. ed. lere harcıyosun pent, gözümüzden kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 fps sorunu var oyunda inanilmaz :/ cok asiri saglam makineniz yoksa aksama baya aglarsiniz :) patch falan gelmezse tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 pff o kadar var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oha pentheselia yı kıskandım madalyaları normalde de severim böyle codlusu çok hoş gözüküyor. daha net bir ss i hoş olur madalyanın, jeepinde bi videosu falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Miraul said: fps sorunu var oyunda inanilmaz :/ cok asiri saglam makineniz yoksa aksama baya aglarsiniz :) patch falan gelmezse tabi ben hissetmiyorum mesela ama inanilmaz lag var yani sunucu falan isyanlarda herkes. almanlar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oyundaki silahlar degi$mi$ az cok, dragunovum canim benim gelmis yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oynanacak gibi deil ya, baya kotu lag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nasıl yani, her serverda mı lag var anlamadım ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 konsolda oynasanız şimdiye sıkılmıştınız bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dedicated server yok mu bu oyunda nasıl lag sorunu oluyor hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 exe cannot find zone hatası veriyo bende... sadece multinin downloadu bitti o yüzdenıolabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Silphatos said: dedicated server yok mu bu oyunda nasıl lag sorunu oluyor hakkaten? var da sunucuyu saglayan firma yattara heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 amma spike giriyor ya pef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 kill cam leri izliyo musunuz abi, boyle cs 6.5 zamanlarinda 28k modemle oynar gibi i$inlanarak oluyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hay bin kunduz, insallah ilk gun diye boyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar