denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Playstation 3 u mu satiyorum evet ne yazik ki satiyorum cunku eve duskunlugumu azaltiyormus hal ve bu gidis iyi degilmis:) Evet cok ucuza gidiyor oyunlarla beraber turk parasi 500 ytl ye gidiyor ama ne yapalim satmak zorundayim. Neden bunu beyaan ettigime gelince PSP almayi dusunuyorum caktirmadan oynarim is yerinde diye :) PSP hakkinda ne dusunuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Oyunlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Oyunlara ve aletin durumuna göre alabilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ise yaricak oyun warsa ilgilenebilirim oyunnarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Gercekten cok yardimseversiniz bunun icin tesekkur ederim. Lakin ben Japonya'dayim :) ve tum oyunlarim japonca Uncharted Drake 2 haric. Japonca (icinde ps 2 de dahil ) D.Souls Bladestorm Wet Oblivion FF serileri(hemde hepsi) Tekken 6 Dragon Ball Fear Bioshock 2 Heavy Rain G.Tourismo Army Two Mercenaries Onimusha serisi Kenjan seri Yakuza seri Way of the Samurai Genji Seri S.Fighter 4 White Knight Chronicles uzuyor gidiyor listede hepsini adam parasiz aliyor yani yok pahasina gidiyor burda isler boyle demekle yetiniyoruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 anlamadım ben olayı. japonyadan buraya bi geldiğinde aleti getireceksin sen yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bu younnarin hepsi war 500 ytlye saiyosun oeeeh be turkiyede 20 oyun 1000 tl eder zaten yzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 japonca oyunu naabalım la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 rahatsiz said: anlamadım ben olayı. japonyadan buraya bi geldiğinde aleti getireceksin sen yani? Yok ben japonyada satiyorum PS3 umu oyunlarima para verilmiyor o yuzden yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 haaaa. eee, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nası oyunlara para verilmiyor ya sen beleşe mi aldın ? seni yiyor olmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Simdi burasi Turkiye gibi degil oyun konusunda cok titizler oyunlarimin hepsinin eski ve yeni karisik oldugundan incelediler ama opsiyon yoksunu bir bakis acilari ile yetistirildikleri icin oyunlari parasiz alabileceklerini soylediler. Kaldi ki ikinci el PS3 satabilmek gercekten kabiliyet istiyor :) yani kisacasi yatiniz kalkiniz dua ediniz TR deki saticilara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 olum japonyada 0 ps3 burdaki 2.ci elden daha ucuzdur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 heavy raine 30 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oyunlarin yalniz kutulari mi japonca, yoksa icerik de japonca mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Anelor said: olum japonyada 0 ps3 burdaki 2.ci elden daha ucuzdur zaten Valla ben 300 dolara 0 ps3 olduğunu hatırlıyorum Ama O daha iyi bilir.......Summon M0rtis. 500 milyona temizse ps3 , Turkiye için iyi fiyat yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oyunlara para vermiyorlarsa satma abicim ileride yeniden almak isteyebilirsin ps3, dursunlar. kore de daha dingiller bu konularda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Red said: heavy raine 30 lira veririm Heavy rain gibi dialog yüklü bir oyunu kanji biliyorsan anlayabilirsin heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Gittim bugun tam 25 bin yen e satildi goz gore gore :( Oyunlarin hepsinide hibe ettim resmen FF serisi haric onlar benim dert ortagim :) PSP alicam ama ne alayim bir bileneniz varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yeni cikanindan oynadim ben cok azicik, hic rahat gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 denwa said: Gittim bugun tam 25 bin yen e satildi goz gore gore :( Oyunlarin hepsinide hibe ettim resmen FF serisi haric onlar benim dert ortagim :) PSP alicam ama ne alayim bir bileneniz varmi ? 411 liraya satmışsın be yazık cidden. türkiyede olsan ben psp satıorum ff7 edition ama işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 abi idda ediyorum sensible oynamak icin almanca ogrenen winning oynucam diye kanji soken bu irkin evlatlari sen 250 liraya 20 oyun satiyorum desen heavy raini japonca oynucak kadar sokerdi japoncayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gözleri kısınca kanji türkçe gibi okunuomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar