Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Pipo icmek istiyorum guzel bir sey gibi gozukuyor.. Ne yapmali pipoyu ne marka almali? Tutun ne olmali en guzel tutun nedir ? Ne kadara mal olur haftalik (gunde 1 paket sigara iciyorum) Sigaradan cok bir farki varmidir? bilgisi olan birisi bana birseyler ogretebilirse sufer olur..[signature][hline]Actions are more louder than words!
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Valla önünde duran en kocaman bilgi akciğerlerinin canına okuyacağın gerçeği.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 pipoyu sokak'ta içebilcekmisin :D sigaradan vazgeçme bence...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower."
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 valla çok kılla yünle uğraşıyorsun açıkçası üşendiğim için bıraktım.
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hakkaten cok mu zor hazirlamasi ? ben bi ara sigarayi az icmek icin sarma icmeye baslamistimda yani zevkli oluyordu sonra biraktim nedensiz yere.[signature][hline]Actions are more louder than words!
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Babam pipo içiyor. Tütününün kokusu çok hoşuma gidiyor.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hazşrlamasi kolay ve zahmetli deigl ama temizlemesi zor ha bide yakmasi Edit: tutunun en guzel kokan seklidir [signature][hline]Cuce iste bildigin cuce [Bu mesaj Cuce tarafından 01 Ağustos 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ya bak pipo ve tütün çok zor bulunuyor dedem içiyor tütün bulamıyor lakin evde kendisi yetiştiriyor evinin bahçesinde.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 babamda eskiden pipo içerdi,tütünü taksimde bi yerden alırdı,sorarım istiosan.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bende sorarım istiosan ama tekelin falan pipo tütünleri var istiyorsan. Bide Borkum Riff diye bi marka var oda güzel sanıyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yok ya tutun bulunuyo kolay kolay istte ama saglikli degil hic bir sekilde tavsiye edilmez[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sigara iyidir naapçanız pipoyu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 hepsine hayır. ye$ilay ruLz.[signature][hline]
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 *!Xharloan'ı destekler* sigara daha bi sux hemide:) nası içiyosunuz o b*ku ya tadıda bişeye benzese:-) edik: bu arada hazır lafı geçmişken imzamdaki Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe "sigara size ve etrafınızdakilere zarar verir demek hollandaca:) babamın puro kutusundan alıntıdır:) [signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 [Bu mesaj Heffer tarafından 01 Ağustos 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 direk yigdir yigdir camur ic daha iyi.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yaw üstünede yazmı$lar yasal $€y: sağlığa zararlıdır daha ne diye içersiniz kendinizi zehilersiniz anlam veremiyorum. en iyi tarafı paranız cebinize kalır onu bunu dü$ünmuyorsanız tabi[signature][hline]
arc Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Zerokull, 01 Ağustos 2004 03:32 tarihinde demiş ki: Ya bak pipo ve tütün çok zor bulunuyor dedem içiyor tütün bulamıyor lakin evde kendisi yetiştiriyor evinin bahçesinde. bence deden seni kandırıyor senin haberin yok, o yetiştirdikleri de başka bişi olsa gerek... *! narkotik şubesinin telefon numarasını aramaya koyulur*[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Öne çıkan mesajlar