Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pipo

Cyre2k

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pipo icmek istiyorum guzel bir sey gibi gozukuyor.. Ne yapmali pipoyu ne marka almali? Tutun ne olmali en guzel tutun nedir ?
Ne kadara mal olur haftalik (gunde 1 paket sigara iciyorum)
Sigaradan cok bir farki varmidir? bilgisi olan birisi bana birseyler ogretebilirse sufer olur..[signature][hline]Actions are more louder than words!
Mesaj tarihi:
Hakkaten cok mu zor hazirlamasi ? ben bi ara sigarayi az icmek icin sarma icmeye baslamistimda yani zevkli oluyordu sonra biraktim nedensiz yere.[signature][hline]Actions are more louder than words!
Mesaj tarihi:
Hazşrlamasi kolay ve zahmetli deigl ama temizlemesi zor ha bide yakmasi
Edit: tutunun en guzel kokan seklidir
[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce

[Bu mesaj Cuce tarafından 01 Ağustos 2004 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
*!Xharloan'ı destekler*
sigara daha bi sux hemide:) nası içiyosunuz o b*ku ya tadıda bişeye benzese:-)
edik: bu arada hazır lafı geçmişken imzamdaki Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe "sigara size ve etrafınızdakilere zarar verir demek hollandaca:)
babamın puro kutusundan alıntıdır:)
[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 01 Ağustos 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaw üstünede yazmı$lar yasal $€y: sağlığa zararlıdır daha ne diye içersiniz kendinizi zehilersiniz anlam veremiyorum. en iyi tarafı paranız cebinize kalır onu bunu dü$ünmuyorsanız tabi[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Zerokull, 01 Ağustos 2004 03:32 tarihinde demiş ki:
Ya bak pipo ve tütün çok zor bulunuyor dedem içiyor tütün bulamıyor lakin evde kendisi yetiştiriyor evinin bahçesinde.

bence deden seni kandırıyor senin haberin yok, o yetiştirdikleri de başka bişi olsa gerek...

*! narkotik şubesinin telefon numarasını aramaya koyulur*[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • Yeni Oluştur...