ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hidro elektrik santrali linki inci mi yapmış bunu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 inciyle alakalı değil genelde wikivandalizmi. daha yaratıcı şeyler oluyor ama bu arkadaş kolaya kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 tamam sorun giderildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 knight online için sürekli bütün yazıları silip küfür yazan birisi vardı hem wiki ye inci ...err yazmak yemez, telif hakları zart zurt önemli maddeler falan var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bizim insanimiz cok binucyuzotuzyedi. yok lan hatta 1338 beyond l33t o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ShadowFax said: Hidro elektrik santrali linki inci mi yapmış bunu da? Baslik icin seni kiniriyorum sevgili arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Wikiquote'da Türkçe'nin altında başka bir dilde yazıyordu mail atıp düzelttirmiştim Alıntılar Koleksiyonu yazın diye İŞTE BEN BÖYLE BİR İNSANIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sitenizdeki açıkları kapatın. Abi o ne ya. foruma mesaj atıp "sitenizdeki açıkları kapatın, bakın post atabiliyorum" dermiş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi wikide cok normal bu tip olaylar amerikan wikisinde de oluyo ya direk restore ediliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Abi fatih sultan mehmet vardi bitane, tahta gecip tahti begenmeyince tahti kirmistir falan yazmisti birisi jfhksdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 bide genç osman tahta çıkınca çıkan tahtanın yerine oturtulmasını emretmiştir vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 daha başarılısı da gelmedi zaten daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar