GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dali'yi heralde en iyi oynayabilecek kişi olur http://www.imdb.com/title/tt1201142/ Johnny Depp'in imdb sayfasında da var In Development olarak http://www.filmofilia.com/2008/03/11/johnny-depp-to-portray-salvador-dali/ Nasıl merak ediyorum anlatamam Ve şu ana kadar en beğendiğim Dali filmi: http://www.imdb.com/title/tt0339751/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 al pacino (tu) johnny depp (td) (sadece dali rolünde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Al Pacino ve Dali? Nasıl özleştirdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Depp benziyor en azından. Hem 80-90'ların delisi Jack Nicholson'dı. 2000'lerin delisi de Depp. Deli/dahi ressam rolünü ona tip olarak da benzeyen Depp oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu adam bana hep aynı rolü yapıyor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 öyle zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Johnny Depp'in nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum. Abartılıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 adam gayet mukemmel oynuyor. bunun dışında bişi soyleyenler haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ve lütfen bana laflar hazırlatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 adamın mükemmel oynadığı mükemmel bir film yazar mısın lütfen buraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 37 yaşındaymış ya Date of Birth: 9 June 1963 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Böyle çok filmlerden anlıyomuş takip ediyomuş gibi saçma sapan yorumlar yapıyosunuz ya helal olsun Bu aşşağıdaki filmlerden birinin ötekisiyle herhangi bir karakteristik özelliği veya aynı tür mimiği var mı yazar mısınız şuraya. Arizona Dream What's Eating Gilbert Grape Ed Wood Donnie Brasco The Libertine Pirates of the Caribbean Sleepy Hollow Myshkin said: adamın mükemmel oynadığı mükemmel bir film yazar mısın lütfen buraya? yukardaki filmler bile yeter sadece susmana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Myshkin said: adamın mükemmel oynadığı mükemmel bir film yazar mısın lütfen buraya? Oha O_o gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Gwindon yazmış gerekeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 valla azıcık kim olduğunu bilsem zaten susardım, çok bilmiş heyecanlı kişiliklerle laf yarıştıracak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 http://forum.paticik.com/list.php?62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tartışmasanıza, Dali'ye azıcık saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Myshkin said: valla azıcık kim olduğunu bilsem zaten susardım, çok bilmiş heyecanlı kişiliklerle laf yarıştıracak değilim. lol. acaba hangi filmleri mukemmel olarak goruyosun baya merak ettim dogrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 GwindonSurion said: yukardaki filmler bile yeter sadece susmana tek film yazsan yetermis. fear and loathing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Myshkin said: adamın mükemmel oynadığı mükemmel bir film yazar mısın lütfen buraya? "polat" gibi olmalı halbuki oyuncu dediğin. dimi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 koymazsam içimde kalacaktı adsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Myshkin said: adamın mükemmel oynadığı mükemmel bir film yazar mısın lütfen buraya? ed wood, Edward Scissorhands, secret window, karayip korsanlari. Oynadigi filmlerin bir cogunu sevmesemde adam iyi bir oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar