Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 aaa maç vardı dur çıkayım evden unutmadan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 beyler, iyi oyunlar ve iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 dostluk kazandı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ama biz biraz daha dosttuk fede kermit narziss mjones smoke pipo ev arkı wastryx wastyrx +1 sadeceokuyangenç vidar pipo_14 4ever 4ever+1 noyanh şeklindeydi 6-6 bitti heralde iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 koşulan mesafeler hedere 9872m hüdere 9632m sdeceokuyangenç 1m den biraz az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kıçımla gol attım, maçın jardeli seçiyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Vidar said: kıçımla gol attım, maçın jardeli seçiyorum kendimi. ikinci golun de tam jardel goluydu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 feci yendik. berabere falan bitmedi olm. yendik bildiğin. ayrıca, karşı takımın kalesinin önünde vücut çalımıyla (adeta bir messi) belini kırıp düşürdüğüm arkadaşa saygılarımı sunuyorum ahahaaasdasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 azıcık sosyal insan rpgsi yapın ya maç bitmiş hemen foruma gelip yazıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kermitimin uğurlu ayak-babları işe yaramadı hıh! bide şeyi farkettim benden geçmiş abi afhasgdaf az kilo alıp antreman fln yapmam lazım afsada dostluk kazandı dostluğa kazandırmasaydık kermitin ayağını kırıcaktık zaten planları yabmıştık biz :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 4Ever said: bizde herkes birer messi oldugu icin pek fark etmiyor ondan kasmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 forgiver said: azıcık sosyal insan rpgsi yapın ya maç bitmiş hemen foruma gelip yazıyonuz karışma sen işimize hıh! bi daha ki maçın planlarını yapmak için geldik belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kimse sormamış ben sorayım bare bi daha ki maç ne zaman? 1 yıl fln sonra iimi? afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bileğime biri vurmuş kanamış. kim yaptı bilmiyom eve gelince farkettim bide ayağıma basamıyom artık güzel maçtı eğlendik baya ya. saolun hepiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 adas 2 gün önce açsaymışım konuyu bende gelirmişim, şimdi gördüm :( cumhuriyetin halı sahası nasıl? güzel mi? eve de 3 dk mesafedeymişiniz en olmadı izlemeye gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benim abi nasıl oynadı lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kermit said: bileğime biri vurmuş kanamış. kim yaptı bilmiyom eve gelince farkettim bide ayağıma basamıyom artık güzel maçtı eğlendik baya ya. saolun hepiniz kesin benim abi, kendi takım arkadaşına girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 güzeldi ya kermit futboldan anlamıyormuş onu öğrendik gözüme kestirdim ankara karmasını, istanbulu bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beyler istanbul size büyük gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ezeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ankara tayfasıyla orta yerde buluşalım. göztepe olabilir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ankara'nın bizi yenmesi mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bir kere kermiti beleşe transfer etmelerinden belli ne kadar kötü oldukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 zaten kermiti ankara karmasında düşünmüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar