fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 biraz adam topladık, daha çok adam görsün diye kesin topiği de buraya açıyorum. kesin gelenler listesi şunlar fede kermit wastix sadeceokuyangenç vidar pipo_14 narziss(sorucam bu arkadaşa büyük ihtimal gelir) bunlar kesin. 4 nisana kadar 14 kişi olalım olabildiğimiz kadar. kalanları ben etraftan toplucam. 14 kişi çıkmaz patiden o belli olduğu için siz de +1 +2 getirin isterseniz yanınızda. elimizden geldiği kadarıyla bi halı saha maçı yapalım. evet, gelenler bi el kaldırsın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://i.wolkanca.com/uploads/2009/06/nah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 olm 4 nisandamı olcak maç 3 nisanda istanbuldayımda aynı gecesi yola çıkmam lazım benim 4 nisanda orda olmam için ama yaparım kendime güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit biz de 4 nisana aldık sahayı, sen istanbulda olcaksın diye sana da yer ayırmıştık kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 istanbula bak ankaradan adam çalıyolar. ondan sonra da ankarada niye halısaha olmuyo diyolar sdflkjskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bakalım kermit ne diyecek.. tüm gözler onda şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 cavanagh said: kermit biz de 4 nisana aldık sahayı, sen istanbulda olcaksın diye sana da yer ayırmıştık kadroda ciddimisiniz ?? bi sn bonservisim elimde düşünmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit de gelirse ankaradan 3. transferimiz olucak azmo ve dreagloth'un ardından sdf izmirden de pyro var geniş çalışıyoruz, tek şehire bağımlı değiliz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 menejerime ödemeli attım arar birazdan beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit said: cavanagh said: kermit biz de 4 nisana aldık sahayı, sen istanbulda olcaksın diye sana da yer ayırmıştık kadroda ciddimisiniz ?? bi sn bonservisim elimde düşünmem lazım cidden 4 nisana aldık sahayı, pazar gününe gökalp istanbulda olucak dediler, gelirsen yerin hazır olur kadroda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o zaman şöyle yapıyoz ankara maçında adam eksik nede olsa ayın 4ü saat kaçta maç ? bunu öğreniyorum maça geliyorum maçtan çıkışta haydarpaşaya gidip trene binip ankaraya gidiyorum hafta içi salı yada çarşamba ankarada maç ayarlanıyo ankaradada oynuyorum kendimi bi an şampiyonlar liginde mücadele veren taqkımın oyuncusu gibi hissettim. hafta sonu lig maçı hafta içi şampiyonlar ligi. za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ahahaha Gökalp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben daha çok olduk sanıodumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 way anasını ya adam bizim maça lig maçı, ankara maçına şampiyonlar ligi maçı dedi olmadı gökalp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bizim oyuncularımız yönetir çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 nasıl yönetiyor onu anlamadım=) ilk mesajda garanti denilen 7 kişi var bizim oynadığımız 8v8 maça bile takım çıkmıyo=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 7 kişiden 2x8 lik kalite çıkar bizde şampiyonlar ligi tadında oynuyo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 edik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 fede ben kemık kadroda olayım mı:)(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kadro olursa ol tabi abi ksfklsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 fede bu adam tam kasaptır söylim lugano gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kim demiş kasapım çok centilmence oynarım yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kaleci lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hmm hızlı bir arabayla 4 saatte ankaraya gidebilsek.. gece maçına yetişirim gibi bir gece de kalırım ertesi sabah döneriim memlekete3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 lazım babacum her türlü gel. misafirim ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar