Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 copry miydi biri vardı dişle ilgilenen. dün kanal tedavisi yaptırdım bi dişe. bugün üstü apse yapmış dişin şişiyor yavaş yavaş normal midir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ağrısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 evet var. ben tedaviden diye düşünüyordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şu anda ağrı kesici altında tabi de sabah ağıyordu. kadın bi ton temizledi oraları ya, geçiçi dolgu falan yaptı. baştan açmasın oraları tekrar yeter. antibiyotik kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şimdi kök kanallarını steril ederken kullanılan sodyum hipoklorit(yani çamaşır suyu) basınçlı verilirse şişlik oluşanilir. dişinin ağrısı eskisi kadar şiddetliyse git hekimine pansuman yapsın. dişinin röntgeni bende olmadığı için yorum yapamıyorum daha fazla. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kanal tedavin tamamlandı mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 evet. ya daha önce nasıl şiştiyse tekrar şiti, yanağım da büyümeye başladı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 cumartesi açık mı yaptırdığın yer? git eğer açıksa. dediğim sebeptendir muhtemelen, ama iyi temizlenmediyse veya dolgun taşkın yapıldıysa da şişlik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aradım şimdi 6 da gelecekmiş kadın. bekleyecez bakalım. antibiyotik aldım inşallah şişmez daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 augmentin mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 copry said: şimdi kök kanallarını steril ederken kullanılan sodyum hipoklorit(yani çamaşır suyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ne zannediyodun kaan heoperiktumis sklorosil onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 copry said: augmentin mi aldın? evet hem de 6 saat arayla aldım şişmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 buz da koydum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ya bu kanal tedavisinde dişin içindeki sinir çıkarılıp içine bir dolgu koyuluyor galiba http://www.atadisklinigi.com/hizmetlerimiz3.asp linkdeki kanal tedavisi ne tıklarsanız. Peki o aşamadan sonra dişin sıcak ve sğouk gibi uyaranları algılaması kayboluyor herhal. Birde kanal tedavisi görecek dişin ne gibi farkı oluyor normal bir çürüğe göre ? Yani ne gibi belirtiler verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 pulpa ve sinirler enfekte olduysa gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Peki ya 'disci hekimi'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar