Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben değil. bu http://im.haberturk.com/2010/03/27/503569_detay.jpg kermit yaşadın hocu http://www.haberturk.com/dunya/haber/503569-bekaretimi-ona-vermek-istiyorum said: İtalya’da Silvia Valerio adlı bir genç kız, bekaretini İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad’a vermek istediğini söyledi. Hatta bu konu hakkında bir kitap da yazan 18 yaşındaki Silvia, ülkede büyük yankı bulan açıklamalarında, buna neden olarak da şöyle dedi: “Ahmedinecad, günümüzün en gerçek erkeği. Eski zamanlardan kalma erkeklerin tek örneği. Ne spor salonuna gidiyor, ne modayla ne de kozmetik ile işi var. Ülkeleri yok etmekten, kadınları kısıtlamaktan konuşuyor, atom bombası gibi güç istiyor. Diğer siyasetçiler, sirkteki palyaçolara benzerken, o bıçaklı gösteri yapan maçolara benziyor.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 cCc sen bir de bizimkileri gör cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 e italyada erkeklerin yaris gay erkek gibi erkek seviyolar normal olarak bu yuzden italyada master a gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ya illa ahmedinejad yaptırcanız beni.iranla kalmayıp dunyaya şeriat getirecem butun italyan 18 ler benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende yuregimin bekaretini timosenkoya vermek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Silvia imkan verseler neler yapıcam dönüş yolunca görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 metro seksüel erkeklerin hazin sonu. Yeah barzoizim işte bizim devrimiz geri geldi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermiti yollayalım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Mal de bana kirli konuş benlen Ahmedinecad!!! Döv beni kısıtla beni Ahmedinecadımmmmm!! Silvia nın son sözleri bu olmuştu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Al beni saçımdan sürükle demiş direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Bloodlust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 fsfsfs bekaret kontrolu istiorm.. bu kiz kesin bakire degil ya bosuna haber yapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 zavallı insanlar ve onların komik ünlü olma çabaları. bunların saçma çıkışları mı yoksa aptal insanların bu saçmalıkları haber niyetine taşımalarımı daha kötü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://www.rocknbee.com/graphics/oneineverycrowd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bahsi geçen hatun manken,oyuncu,şarkıcı filan mı, yoksa öyle random bi tip mi çıkmış açılın vericem diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ahmed bundan kıvılcım çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 güya yazar -mış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gökalp 10 aylık gol orucunu bitir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 hay maşşalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 obama dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ShadowFury said: bahsi geçen hatun manken,oyuncu,şarkıcı filan mı, yoksa öyle random bi tip mi çıkmış açılın vericem diye? -aremom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 BOMBALA BENİ NUKE'LE BENİ AHMEDİNEJADIIMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 adam sufist olmasa anlicamda, adam sofi be bacim, derdi mala vurmak degil sanirim, bi arastirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar