damar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bugün cnbc de george orwell ın "1984" ü var.. bizde okulda bunun ingilizcesini işliyoduk ilaç gibi gelcek valla... tavsiye ederim.. ilginç gelebilir...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 filmi igrenc.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 bize de üniversitedeyken seerettirmişlerdi, bi mok anlamamıştık, çünkü aklımız bahar şenliindeydi. bi daha izliim bakiim nedir ne deildir.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
damar Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 ben daha izlemedim de yina de bakcam iğrenç miğrenç mecburum... o kadar da kötü olamaz heralde...[signature][hline]memati...... sustur şu iti...
_Tora_ Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 muhtesem bir film 1984 ilk seferde cogu kişiye igrenc gelebilir ama tavsiye ederim once kitabını okuyun sonra filmi izleyin...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 nası yaani ilk seferde? kaç kere izlememiz lazım beenmek için :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 okudum izledim igrenc geldi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 filmin 1984 de çekilmiş olması da ayrı bir ilginçlik :) Filmi izlemiştim de bi mok anlamamıştım ama yani 5. sınıfta mı ne izlemiştim... şimdi kitabı da okumuş olarak bi daha izliycem bakalım görelim[signature][hline]BOccOB, 25 Nisan 2004 22:26 tarihinde dönem ödevi yapılacak güzel bir program arayan arkadaşımıza demiş ki: Ben paint le yapıyorum, biraz zor oluyor ama olsun
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 saati de söyleseydiniz.. (bkz: düzgün topic başlığı yazma teknikleri)
Napoleon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Filmi harbiden rezalet, ama kitabı mükemmel. Mutlaka okunmalı.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar.
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 cd masada duruyor sabah kalkıp izliycem herkez irenç demiş bu arada[signature][hline]Bish...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bence o kadar iğrenç değil ama yetersiz tabii..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
arar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bugün cnbc-e de fragmanını gördüm ne zaman gösterilcek bilen var mı?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kitapla olsun.. filmle olsun.. kusturcak bi olay.. pure literature[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power..
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 kitabı okuyanlara igrenç gelebilir film. çünkü bir çok olay kestirip atılmış. 100 sayfada anlatılan bir olayın üzerinde 1 dk durulmuş gerçekten üzücü. ama yine de iğrenç diyemeyiz.[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 evet kitabı çok güzel filmi de fena değil . böle distopia lara bayılom be Aldous Huxley nin Brave New World unun deneyin okuyun çok güzeldir.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 cnbc e de war sanırım şimdi[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 bitio gibi ama sonları ;)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar