Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 güzel bence de başlarda biraz dandik oyunlar oynayıp smr kasınca anca o zaman soloplay bişie benzer. ilerde team zımbırtısı gelir tmr kasmak gerekir ona da :D bide bu modu yüklemenizde büyük yarar var. matchmakingde olsun normalde olsun herşekilde daha güzel, yararlı: http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=91523 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Geri alıyorum lafımı. Bok gibi. Abi betabetada güzel olan şey burda nedense çok dandik olmuş ya. Betabetada aynı smr (solo match rating) düzeyindeki adamlar aynı oyunda oluyodu. Ama burda her koldan adam var. 1540 lık adamın yanına 1460lık nubu koyabiliyo aptal matchmaking. Ve işin çok daha komiği böyle karma smr li adamları yanyana koymanın yanında bu düşür smrli adamların normal psr lerinin 1000-1200 seviyelerinde olması :( Karşıya bi bakıyorum 1800-1700lü adamlar var. %100 - %90 em oynamış elemanlar var ilk defa bd oynayanlar filan falan. Hoş gerçi ilk çıkışı matchmakingin ve hala betadayız, ama düzeltirler inşallah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Usta verdiğin mod tam olarak statları dahamı ayrıntılı gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Statları göstermesi değil sadece olayı. Direk hızlı bir şekilde geliyo, mesela normalde oyun içindeyken adamın stats tuşuna tıkladığınızda kocaman ekran gelir animasyonlar flm. Bunda ise stats tuşunun üstüne geliyosun direk ortada stats penceresi beliriyor, diğer oyuncuların görüntüsü kapanmıyor flm. hızlı bir şekilde oynadığınız kişilerin statlarına bakmak için en ideal mod bu şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Matchmaking ne işe yarıyo tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Süpermiş sağol paylaşım için. Aslında bendede bikaçtane var mod paylaşımı gibi bir başlık açsak iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Sabit olarak yukarda duruyor zaten :D NeroWarden said: Matchmaking ne işe yarıyo tam olarak ? Hızlı oynama olayı işte. Tek tıkla BP olan bir oyuna dalıyosun. Ve bunun PSR'si normalden ayrı. Şu an için oyunda 3 tane puan türü var. bi tanesi bildiğimiz PSR diğerleri ise SMR (solo match rating) ve TMR (team match rating). Şu anki matchmakinde sadece solo var, ilerki zamanlarda takımlısını da ekliyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 matchmaking 2-3 ay ratingleri oturmadan oynanmaz, yani özellikle takım lideri seçerken daha k:d'ye falan ne bileyim ayrı birşeylere baksın.. 1300 PSR'lı adamı takım lideri yapıyor adam gidip nymphora falan banlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 amma aglamıssınz lan. daha patch geleli ne kadar oldu. suan pro adamın ratingi de noobunki de aynı. solo olayı icin konusuyorum. ratingler duzelince biter bu zımbırtı da iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 matchmakingin dengelenmesi icin zaman lazim, nasil oyuna yeni baslayan direk 1500den baslayip yenile yenile 1200e dusuyosa, smrda ayni sekilde dengelenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 barbu said: amma aglamıssınz lan. daha patch geleli ne kadar oldu. suan pro adamın ratingi de noobunki de aynı. solo olayı icin konusuyorum. ratingler duzelince biter bu zımbırtı da iste abi sorun burda zaten. adam seçimi zımbırtısı çok dandik. dengeyi ilk oturtan kişiyi alıyolar oyuna mesela şöle düşün: bi takım var full 1700 puanlı diğer takımda ise 4 tane 1800 var ve dengelmek için 1000 ratingli adamı koyabiliyolar böle bişiye. O yüzden şu an çok dandik mm sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 düzeltilir o işte yakında. o yüzden beta oyun şuan. şikayetler çok artarsa illa ki düzeltilir hiç zor bir şey degil. baraj yaparlar. 1500-1600 ler aynı oyuna gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 çok çirkin bu mm ya. 20 dk da bizim adam çıkar gider yeniliriz, karşıdan ilk dakkada çıkar 4 kişi kasarlar gene yeniliriz :( Sürekli yeniliyorum ben bu mm de yahu. :/ 1440 smr oldu asfdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 58 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Abi o 4 kişi dalgasına bende inanmazdım, patchden sonra 2 kere başıma geldi, 2 sinde de kasan swift oyunu bitirdi, illet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 matchmaking toplamda 5 oyunu olan beni mavi renk olarak atadı. Önce kanaldan takıma sordum ne banlıyım diye. Ses gelmeyince senin yazdıklarından sonra Swift'i banladım. Bizim takım dağıldı, adamın biri leave attı. :D Mm beni 5 maç oynamama rağmen mavi atadıktan sonra laf söyletmem artık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Anti-Swift Guidesi yazmıştım ancak gereksiz olduğunu farkettim, doğruya burası Pati, herkesin herşeyi çok iyi bildiği tek portal. ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Lord_Argos said: guidesi http://img714.imageshack.us/img714/1924/1213368723361.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ya banlarda ben klasik plague > tempest > jereziah > chrounos yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ilk matchmaking deneyimim felaketti valla. bizim takım 1500-1600 scrub, karşıda 1700+ 1800+ iki eleman allahtan ws aptal ötesi oynadı yoksa gg di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Kaede said: Lord_Argos said: guidesi http://img714.imageshack.us/img714/1924/1213368723361.jpg hahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Son ban genelde Magebane veya HB İLE yapılıyor ama artık Swiftte banlanmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 İllaki bi oyundan da ekmek gibileri çıkıyo. çekio baseye bitmesini beklio of pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar