Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

matchmaking

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

güzel bence de başlarda biraz dandik oyunlar oynayıp smr kasınca anca o zaman soloplay bişie benzer.
ilerde team zımbırtısı gelir tmr kasmak gerekir ona da :D

bide bu modu yüklemenizde büyük yarar var. matchmakingde olsun normalde olsun herşekilde daha güzel, yararlı:
http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=91523
Sosyal ağlarda paylaş

Geri alıyorum lafımı.
Bok gibi.

Abi betabetada güzel olan şey burda nedense çok dandik olmuş ya. Betabetada aynı smr (solo match rating) düzeyindeki adamlar aynı oyunda oluyodu. Ama burda her koldan adam var. 1540 lık adamın yanına 1460lık nubu koyabiliyo aptal matchmaking. Ve işin çok daha komiği böyle karma smr li adamları yanyana koymanın yanında bu düşür smrli adamların normal psr lerinin 1000-1200 seviyelerinde olması :( Karşıya bi bakıyorum 1800-1700lü adamlar var.
%100 - %90 em oynamış elemanlar var ilk defa bd oynayanlar filan falan.
Hoş gerçi ilk çıkışı matchmakingin ve hala betadayız, ama düzeltirler inşallah :/
Sosyal ağlarda paylaş

Statları göstermesi değil sadece olayı. Direk hızlı bir şekilde geliyo, mesela normalde oyun içindeyken adamın stats tuşuna tıkladığınızda kocaman ekran gelir animasyonlar flm. Bunda ise stats tuşunun üstüne geliyosun direk ortada stats penceresi beliriyor, diğer oyuncuların görüntüsü kapanmıyor flm.
hızlı bir şekilde oynadığınız kişilerin statlarına bakmak için en ideal mod bu şu an :D
Sosyal ağlarda paylaş

Sabit olarak yukarda duruyor zaten :D

NeroWarden said:

Matchmaking ne işe yarıyo tam olarak ?

Hızlı oynama olayı işte. Tek tıkla BP olan bir oyuna dalıyosun. Ve bunun PSR'si normalden ayrı.

Şu an için oyunda 3 tane puan türü var. bi tanesi bildiğimiz PSR diğerleri ise SMR (solo match rating) ve TMR (team match rating). Şu anki matchmakinde sadece solo var, ilerki zamanlarda takımlısını da ekliyecekler.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

amma aglamıssınz lan. daha patch geleli ne kadar oldu. suan pro adamın ratingi de noobunki de aynı. solo olayı icin konusuyorum. ratingler duzelince biter bu zımbırtı da iste

abi sorun burda zaten. adam seçimi zımbırtısı çok dandik. dengeyi ilk oturtan kişiyi alıyolar oyuna mesela şöle düşün:
bi takım var full 1700 puanlı diğer takımda ise 4 tane 1800 var ve dengelmek için 1000 ratingli adamı koyabiliyolar böle bişiye. O yüzden şu an çok dandik mm sistemi.
Sosyal ağlarda paylaş

matchmaking toplamda 5 oyunu olan beni mavi renk olarak atadı. Önce kanaldan takıma sordum ne banlıyım diye. Ses gelmeyince senin yazdıklarından sonra Swift'i banladım. Bizim takım dağıldı, adamın biri leave attı.
:D Mm beni 5 maç oynamama rağmen mavi atadıktan sonra laf söyletmem artık!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...