Xaero Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Kaçımızda bisiklet var ve aktif olarak kullanıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bisiklet nedir yav ? bayağı araba istiyorum ben artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 türkiye'nin yolları vs bisiklet için hiiç uygun değil. ankara'dayım mesela dağ tepe her yer, bisikletle yokuş çıkmak en nefret ettiğim şey. vardı bisiklet sattım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Selam, Popom otomobil konforu aradığı için uzun süreli kullanmam mümkün olmuyor ama havanın ısınmasını ve geç kararmasını bekliyorum ki tekrar kavuşalım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende uygun fiyatlı bişi bulursam bakıyim diyorum yakın mesafelere en azından bisikletle giderim spor olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sürmeyi bile bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 son sinifta 30a izdirabina son vermek icin almistim o gunden beri kopamadim pisikletimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 msuuut said: bisiklet nedir yav ? bayağı araba istiyorum ben artık. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende yazın yakın mesafeler için kullanıyorum. hem spor oluyo hem parkyeri bulma çilesi yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 var ama babamın evinde yatıyo çürümüştür belki senelerdir askhgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben de bisiklet almak istiyorum ama 300-400 liraya dandik bir şey almak istemiyorum, daha fazla verecek param da yok şuanda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 http://www.deltabisiklet.com/ Prof derecede bisikletler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bisiklet aktif olarak kullandigim bi ulasim araci. sehir merkezinde oturdugumuz icin her yere bisikletle gitmeyi tercih ediyorum, otobüs yerine. bi de almanyanin özel bisiklet yollari falan iyi oluyo. cok da seviyorum yani, alisverise giderken bile bisiklet cantalarimi takip gidiyorum. o derece. baya islevli kisin tatsiz olabiliyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yazin kullaniyorum sadece yazlikta flm onun disinda izmirde zor yani bisiklet =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bende almanya ya geldim geleli bisikletten inmiyorum havalar güzel olunca zaten burada herkes biniyor, yollar fln var pek güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Peki 500-600 lira arası marka-model önerebilecek var mı? Dağ bisikleti istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Gecen hafta bacanak paraya bayaa bi kiyip 4000tlye guzel bi bisiklet aldi bende gaza geldim 3 seneonce gazeteden verilen dag bisikletime yeni lastik taktirdim beraber eymir golu cevresi biraz turlicaz. eger begenirsem muhabbeti bende 1-1.5 arasi bi tane toplucam bakalim. bi tane gordum bugun ankarada delta bisiklette 9000euro dedi herif ucukladim resmen ya ne demek 9k euro/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fin said: yazin kullaniyorum sadece yazlikta flm onun disinda izmirde zor yani bisiklet =P bende izmirdeyim. karşıyakada oturuyorum yazın heryere bisikletle :D tabi karşıyaka içi sadece:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 12-13 Yaşımdan beri hiç kullanmadım nerdeyse hatta balkonda duruyodu bizim bisiklet bi süre sonra çürür gibi oldu iyice bi süre önce sordum anneme noldu bizim bisiklet ya diye, vermişler sdf güzeldir bisiklet arada bir çok özeniyorum ama özendiğim bi çok şey arasında ilk sırada olmadığı için almayı düşünecek dereceye gelmedim tekrar :$ vanille'in anlattığı gibi olsun isterdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Selam, Ahh Audi'nin bisikletlerinden alamadan gideceğim ya! Audi Cross Pro RS + Christini AWD taktıracaksın...[hayallere dalarak mesajını sonlandırır] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bende çok severim ama yaklaşık 3 yıldır fln hiç binmedim. Durdukça da binilmez hale geliyor, lastikleri iniyor vs. Düzgünce bi bakıma sokmak lazım tüm tekerlekleri değiştirmek fln gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 40 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 pisiklet kısır ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 acayip bi zevk ama bu havalar biraz daha ısınsada binmey başlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 paramecium said: Selam, Ahh Audi'nin bisikletlerinden alamadan gideceğim ya! Audi Cross Pro RS + Christini AWD taktıracaksın...[hayallere dalarak mesajını sonlandırır] Saygılar. of onlar mükemmel, öyle bi bisikletim olursa mesafeye aldirmadan her yere onla giderdim sanirim. yegenimde bile bmwnin bisikletinden var, 4 yasinda cocuk. sansli essek sipasi. büyükler icin olanlari da süper; http://limcorp.net/2008/bmw-bicycles bunlar da tam koleksiyonlukmus. baya yaratici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar