Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ekşisözlük yazar ve okurları

dastingo

Öne çıkan mesajlar

Bazi seyler hic degismeyecek, temiz bilgi cidden rare'di artik epic hatta legend..

Bunun disinda eksiyi okurum senelerdir hesabim yok ozet bilgi icin guzel falanca kimdir diye merak edersen wiki adamin dogum tarihinden baslar ekside daha basit geliyor...

Ps iPhone bi kere daha "icin" i icon olarak duzelt bakalim seni elimden kim aliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Bazi seyler hic degismeyecek, temiz bilgi cidden rare'di artik epic hatta legend..

Bunun disinda eksiyi okurum senelerdir hesabim yok ozet bilgi icin guzel falanca kimdir diye merak edersen wiki adamin dogum tarihinden baslar ekside daha basit geliyor...

Ps iPhone bi kere daha "icin" i icon olarak duzelt bakalim seni elimden kim aliyor

abi nerden giriyosunuz paticige bilgisayardan baska tuvalletten, cafeden ucagin ambarindan fln mi? :)
Sosyal ağlarda paylaş

kurufasulye yapmak istersen denince iki secenegin var

1- annanene sorarsin (eksi)
2- yemek kitabina bakarsin (wiki)

yemek kitabi elit bilgidir, kesinlikle daha dogrudur ama daha uzun surer, birazcikda sikicidir, sana hep ayni seyi anlatir.

ananeye sorarsan arada birazda sohbet edersin, degisik tavsiyeler alirsin goz karari olur.

yani eksi zaten kendiside diyo

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz.

daha neyin karsilastirmasi, iddasi ki bu?
Sosyal ağlarda paylaş

ekşisözlük bugün türkiyedeki en önemli sitelerden biri ama benim için fazla önemli değil. film izlerim açar bakarım ne yazmışlar diye, bir yere giderim onunla ilgili şeyleri duymak için açar bakarım, gündemde ne olmuş insanlar ne yazmış açar bakarım(ha yazılanlara pek inanmam o ayrı sdf) bla bla bla ve bla.

bende bir ara yazar olmayı düşündüm, çaylak yazar olayına falan girdim ama niyeyse yazacak bişi bulamadım. daha doğrusu yazmak içimden gelmedi.

ekşisözlük iyidir güzeldir de fazla bulaşmamak gerekir, eleştiri hakkını öküzce kullananlar oldukça da eskisi gibi değildi denmeye devam edebilir.

neyse ünlüler şarkıcılar falan düşünsün içinde troll var mı yok mı sdf
Sosyal ağlarda paylaş

yıllar önce oynadığın bir oyun aklına geldiğinde açıp sözlükte baktığında seninle aynı şeyleri hissetmiş biri varsa benim için ekşi sözlük odur

başından geçen bir olayı benim dikkatimi çeken ayrıntıyı vurgulayarak anlatıyorsa benim için ekşi sözlük odur

ekşisözlükte herkes için gerekli bir şey var. ama sürekli girip zaman geçirmek için kullanıyorsan elbette olay laçgalaşıcak, tıpkı heryerde olduğu gibi.

önemli bir yeri var ekşisözlüğün. gerektiğinde istediğini arayan için bu değişmedi, sürekli girenler için değişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Sözlük reröre değil, o 3-5 çapulcu dediğiniz malesef çok fazla ve aşırı derece kirletiyorlar. Sorun bu. O nedenle diyorum ki o 3-5 çapulcu yokken çok daha güzeldi. Bir de o adamlar öyle bir takip ediyor ki aleyhlerinde yazdığın şeyler saniyeler içinde zamanının ötesine gidiyor yani rahatsız verici bir durum yaratıyorlar. Okuyucu açısından belki sıkıntı değildir ama yazar açısından, başka yazarlar için yaratmıyorsa bile benim açımdan rahatsızlık yaratıyorlar. Mesaj atıyorlar bilmemne yapıyorlar, onlarla uğraşıyoruz bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

2000 den beri takip ediyorum, 2000 de yazar olup 3 entry girip alt-tab yapıp corp por atmaya devam etmiştim haliyle şuursuz boş amaçsız gelmişti o vakit. 2003 -2004 de çok sükse yapmasından dolayı tekrar girdim torpil falan bulup yazar oldum yazıcak bişey bulamadım kaldı öyle. 2004 den beri de takip ediyorum, son 3 senedir artık girince 1 saat arayıp 10 dakika okuyorum. çok fazla boş insan var, tekrar şuursuz bir yer halini aldı gene. çok fazla embesil doldu artık kaliteli bişeyler bulmak zor oldu bildiğin. 7. nesil yazarım gene toplam 100 falan entry'im var mesela. ama adam var 10. nesil 1k entry girmiş. boş boş abuk subuk şeyler. pati bile daha kaliteli şuan bence. allah kurtarsın ne diyim. ne zaman ki ssg'nin gözünü para bürüdü ekşi sözlük bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

2000 den beri takip ediyorum, 2000 de yazar olup 3 entry girip alt-tab yapıp corp por atmaya devam etmiştim haliyle şuursuz boş amaçsız gelmişti o vakit. 2003 -2004 de çok sükse yapmasından dolayı tekrar girdim torpil falan bulup yazar oldum yazıcak bişey bulamadım kaldı öyle. 2004 den beri de takip ediyorum, son 3 senedir artık girince 1 saat arayıp 10 dakika okuyorum. çok fazla boş insan var, tekrar şuursuz bir yer halini aldı gene. çok fazla embesil doldu artık kaliteli bişeyler bulmak zor oldu bildiğin. 7. nesil yazarım gene toplam 100 falan entry'im var mesela. ama adam var 10. nesil 1k entry girmiş. boş boş abuk subuk şeyler. pati bile daha kaliteli şuan bence. allah kurtarsın ne diyim. ne zaman ki ssg'nin gözünü para bürüdü ekşi sözlük bitti.

wiki geri gelesin
nedenkoyada yük olcaksa olsun
2.ssg olur belkim
her devranın bi sonu var
medyada acun bile bitti
internet aleminde de tükeniyo bence artık ekşinin ömrü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...