Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Eskişehirspor Ctesi 19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

verilen penaltıya bak verilmeyen iki penaltıya bak. hani penaltı filan beklemiyorum hakemlerden de kararlar biraz orantılı olsa keşke.

yencez her türlü. kaçarı yok.

adam geliyor haldır duldur finki itiyor hakem geçiştiriyor filan

yok artık. verilen ve verilmeyen penaltılar gayet dogruydu.
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre eskişehirin penaltısını vermesen neden vermedin diyemezsin, adam ernst'i görünce topu filan bıraktı alakası yok.

ernst giderken arkadan adam dokunuyor sonra kaleci yandan girio. vermezsen neden vermedin demezsin.

bobo hava topuna çıkıcak adamın topla alakası yok. sarılıo bastırıyor. ceza sahası dışında olsa kesin faul çalar ama. vermezsen neden vermedin demezsin

ee fark nerde?

diyorum bi' beklentim yok tr de hakemlerin bjk ye karşı tavrını bildiğimden ama sadece aynı tip kararlar verilsin istiyorum. ona var buna yok hak yenilmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
bobo hava topuna çıkıcak adamın topla alakası yok. sarılıo bastırıyor. ceza sahası dışında olsa kesin faul çalar ama. vermezsen neden vermedin demezsin

bu pozisyona penaltı diosanız eğer, ben tartışmicam bi daha hiçbirinizle futbol falan. ayıp yani şuna penaltı istemek. sen diosunki verilen penaltıda adam bıraktı topu falan. bobo napıo orda? herif ellerini koyduğu anda topa bakmayı bile bırakıp yere bıraktı kendini sora hakeme bağırmaya basladı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...