mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şu maçı kaybettikten sora istediği kadar farkla kazansın bi soraki hafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 zaaa 2 1 oldu nihat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mis gibi roma-inter maci var hala bu maci izliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 mokoko said: 0-3 tuh be tutmadı :D onu izliorm aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 maç baya guzel oluo. besiktaş heran atabilir 2yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 topici pzero açmış bjk yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 3 de olabilir her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 top beşiktaşı seviyo :( koray kalkar 2-3 adam geçer pozisyon yalan olur, nihat vurunca direkten girer top :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 o pozisyonda korayın aptallığıydı baya. geçti işte rustuyu vur kaleye daha ne topu çekiosun baska yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şov yapmak istedi işte genç. Heyecanlı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ilk yarı 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 verilen penaltıya bak verilmeyen iki penaltıya bak. hani penaltı filan beklemiyorum hakemlerden de kararlar biraz orantılı olsa keşke. yencez her türlü. kaçarı yok. adam geliyor haldır duldur finki itiyor hakem geçiştiriyor filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ooo nihat gol atmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: verilen penaltıya bak verilmeyen iki penaltıya bak. hani penaltı filan beklemiyorum hakemlerden de kararlar biraz orantılı olsa keşke. yencez her türlü. kaçarı yok. adam geliyor haldır duldur finki itiyor hakem geçiştiriyor filan yok artık. verilen ve verilmeyen penaltılar gayet dogruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gel de şu halis adisine küfretme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bana göre eskişehirin penaltısını vermesen neden vermedin diyemezsin, adam ernst'i görünce topu filan bıraktı alakası yok. ernst giderken arkadan adam dokunuyor sonra kaleci yandan girio. vermezsen neden vermedin demezsin. bobo hava topuna çıkıcak adamın topla alakası yok. sarılıo bastırıyor. ceza sahası dışında olsa kesin faul çalar ama. vermezsen neden vermedin demezsin ee fark nerde? diyorum bi' beklentim yok tr de hakemlerin bjk ye karşı tavrını bildiğimden ama sadece aynı tip kararlar verilsin istiyorum. ona var buna yok hak yenilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 BiTcH_oFBaT said: bobo hava topuna çıkıcak adamın topla alakası yok. sarılıo bastırıyor. ceza sahası dışında olsa kesin faul çalar ama. vermezsen neden vermedin demezsin bu pozisyona penaltı diosanız eğer, ben tartışmicam bi daha hiçbirinizle futbol falan. ayıp yani şuna penaltı istemek. sen diosunki verilen penaltıda adam bıraktı topu falan. bobo napıo orda? herif ellerini koyduğu anda topa bakmayı bile bırakıp yere bıraktı kendini sora hakeme bağırmaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben beklemiyorum. ama ceza sahası dışında olsa kesin faul çalacak. yalan mı? çalınmıyor diye alışmışsınız yani bu tip pozisyonlara. eşşek gibi çekenlere çalmayanlar utansın. hakemlerimiz kötü çalmıyolar diye artık bişeysi çıkmış hava topu mücadelelerinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi o pozisyon penaltı değil. bole pozisyonlarda fazla penaltı vermiolar haklısın ama su pozisyonda bişi yok cidden. adam ne tutuo ne bişi yapıo. çekse falan tamam ama adam sadece kollarını koyuyo boboda çakallık yapıp bırakıo kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Yürü es-es... bursaya destek.. anadoluya destek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 2 2 bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ferrari niye çıktı, sakatlandı mı 3-5-2'ye mi döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gerçekten gerizekalı bu eskişehir. hele o yedikleri golde topu kornere atmayıp sadece havalandıran arkadaş futbolu bıraksın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 livescore 2-2 diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 abi su gole bak ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar