sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Dumanı üstünde düğün Seçkin Piriler ve Kaan Tangöze, dört yıllık ilişkilerini evlilikle noktaladı 26 Mart 2010 Cuma, 09:22:44 Duman Grubu’nun solisti Kaan Tangöze ve dört yıllık sevgilisi manken Seçkin Piriler, önceki akşam Bizim Tepe Sosyal Tesisleri’nde dünya evine girdiler. Çiftin yakın arkadaşlarının katıldığı düğünde Kaan Tangöze’nin şahitliğini anneannesi Leyla Akkaban, Seçkin Piriler’in şahitliğini ise arkadaşı Sibel Aktaş üstlendi. Düğüne Tuğba Altıntop, Meral Kaplan, Ece Gürsel, Eva Maya gibi ünlü mankenler katıldı. Çiçeği burnunda çift, balayı tarihlerini Duman Grubu’nun cuma günü İzmir’de vereceği konser nedeniyle ileri bir tarihe erteledi. http://haberturk.com/magazin/haber/503323-dumani-ustunde-dugun neyse ya ben birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ne var ki şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hepimizin sonu böyle olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mokoko said: ne var ki şimdi?? hiçbir zaman yakıştıramadım sşdlaşdklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çok saaaoluunnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hangisini hangisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 seçkin piriler'i kaan'a tip olarak. kaan'ı seçkin piriler'e kalite olarak. ne biçim evlilik lan bu. Olsun, allah mesut etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Of Kaan da 10 yaşındaki çocuklar zorla takım elbise giydirildiğinde nasıl duruyorsa öyle durmuş yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://forum.paticik.com/thumbnails/a92/0a8/d4b/1c6/622/341/ced/be3/ad0/0e6/e8_450xNULL.jpg corpse bride'ın tersi gibi bi durum.. kayık adam ve plastik barbie.. Tim Burton, Mia Wasikowska, Johnny Depp ve Helena Bonham Carter (kötü kaynana rolünde) 2011'de sinemalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bu kız bir şarkı yapmıştı bir ara. Neydi o? Dur bulayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Hah! http://www.youtube.com/watch?v=tZbs_y82NSo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben onları 2-3 sene önce yazın Gazebo'da yemek yerken görmüştüm. Yeniköy'de. Sürekli kesiyorum tabi Kaan'ı sdfg. Çok şekerdi. Sürekli konuşmalarını dinliyodum falan. Hayret ediyodum yani nasıl bu kadınla ciddi ciddi beraber diye. Kadın gerçekten salak çünkü. Konuşmaları falan çok komik. Geçen gün de gazetede görünce şaşırmıştım evlenicekler diye. Hala da inanamıyorum. Boşanırlar, çok sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 1. dk ya kadar dayanabildim. Ayşe Özyılmazel style olmuş. Ama güzel kız allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çok başarısız abi. Ama şeker kız. Bir de şeyi düşündüm, Kaan'la evlendiyse bu kız bu kadar cici bici değildir. Klipte de haliyle iyi kız rolü yapamamıştır adam gibi. Tamamen yanılıyor da olabilirim tabii. ÜBER KÖTÜ ÇÜNKÜ KLİP ASKJDNASDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kadın güzel de değil bence. Kafasında 2 tutam saç var onlar da sapsarı zaten iyh. Çok çok az saçları bu arada cidden sdfg. Fiziği iyi ama tabi allah için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Cici bici herhalde değildir, olmasımı mı bekliyordun :D aksine baya fenadır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 napae said: Kadın güzel de değil bence. Kafasında 2 tutam saç var onlar da sapsarı zaten iyh. Çok çok az saçları bu arada cidden sdfg. Fiziği iyi ama tabi allah için. kıskanma lan taş gibi kız işte. yüzü falan da tatlı çok. Ben oldum olası beğenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ne kıskanıcam lan, fiziği iyi diyoruz işte. At gibi karı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ya o kız sesininde, söylediği şarkınında ve clipinde rezil olduğunu biliyordur (yani umarım biliyordur) ama onun derdi para kazanmakda. o kadar zırto adam bu işten ekmek yiyorken benim neyim eksik deyip kalkışdığı bir işdir. Ticaret olarak bakıyordur hani pazarda domates satmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kırmızı pabuçlar klibi diyince canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 canın ne çekti tam olarak sevgili bone ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 anane şahit mi olur ya baştan kırık olmuş o nikah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bu televizyonda salak rolu yapanların salak olmadıgını düşünüyorum :) seçkin pirilerin yakından tanımıyorum belki hakkaten salak olabilir.ama ne bilim ajdar olsun o 2 tane kız kardeşler teletabiler :).gerçektede öyle olduklarına inanmak istemiyorum hep. dokunmayın öyle kalsın düşüncelerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 beni sasirtan 4 yildir beraber olmalari. demekki saglam bir iliskileri var, tipik magazinsel ciftlerin iliskisi gibi tren kazasi degil. ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kaan çocuğu koymuş bile ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar