Zeth-Norr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 ..böyle imiş. Bir maille geldi bugün. Valla doğru ise çok tuttum Japonları; zaten yapıştırıcıları da güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 ........ inanmadın demi =) yane benim bu soruyu sormam hata ama senin orda bi doğruysa lafın war :p[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 hatta okunusuda anata wa daisuki desu idir turkiyedeki sayılı japonca bilenlerdenim[hline]Hayallerin ötesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Hhahhahahahahha[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 seni seviyoruz zeth-norr :) (türkçe tabii)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 said: Sam, 11 Eylül 2002 21:57 tarihinde demiş ki: seni seviyoruz zeth-norr :) rofl[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 nede olsa yaponlar yaratıcı ınsanlar yaws [Bu mesaj jacabo tarafından 12 Eylül 2002 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Çincede olabilir malum adamların nüfusu göz önünde tutarsak :)[hline]Icq. ve ayrıca immune to terlik shield sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ddark Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 walla adamlar işaretlerle anlaşıolar yaa bu resim aşkla çok uyumlu wayy bak bee adamlara yolunu bulmuşlar *!Japon olmak ister!!!*:-p[hline]dDarK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 eheheheh yalnız sekiller gercekten ureme anında ki 2 cin aliye benziyor ehuehu :D[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 oohaaaaa adamn benzettiği şeye bak senin için kötü lan euheuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 harbi benziyor hayalgucunu kullan ayıp olmassa pozisyon da soyleyim[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ya iste sazanlık kanımda var ehueheueehu bosuna babacum secmedi beni ehueh[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 al işlte aklı ilime irfana claısmaz boyle afacanlıklara calısır.. ic suyunu da yat sen gec oldu artık hadi bakem..[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 said: Aegean, 12 Eylül 2002 17:47 tarihinde demiş ki: eheheheh yalnız sekiller gercekten ureme anında ki 2 cin aliye benziyor ehuehu :D[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean 2 cin alimi :) bi cin ali bi cin ayşe olsun yaff ne o ole iki (cinmin ama) aliyi soktun olaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 ehuehuehueuheeuhhehu süfermiş[hline]supergirl ve drummnbass eskidendemiş ki: siz takılın 24 saat exiqler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2002 loool anneme gösterdim bu topii, baktı güldü falan, sonra da aklıma gelmeyen bir geyik yaptı: "Kadınlar ne diyor peki?" =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ryuunonamida Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 bu el yazısı çincedir.japonca seni seviyorumla alakası yok.japonca söylenişi: anata ga sukidesu ya da anata wo aişhite iru dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ben de zeth-norr geri döndü sandım... :) hoşt noluyoruz dedim kendi kendime[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 döndü mü? title'da üye yazıyor tekrar.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 mu hahahahahahahaha :lol: nedemişler çin işi japon işi bunu çizende zaten japon bir kişi güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 said: Sam, 11 September 2002 23:57 tarihinde demiş ki: seni seviyoruz zeth-norr :) (türkçe tabii)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. lol :lol: cidden aegan 2 cin ali diyerek olayı sakat hale getirmiş.cin ali ve cin ayşe fln diyelim:)[hline]get bored..i wish for a real one. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Süper yahu. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 ehe sazanlığın doruk noktası :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 yok daha neler :) bu acaba sex falan olmasın :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar