Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo nun paralı olmasında..

kayip_cocuk

Öne çıkan mesajlar

said:
Bivrip, 31 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiş ki:
ea den izin alman gerekio artık eskiden oluodu da artık yeni kanunla olmuo

Tamam .. Çok teşşekkür ederim ..!![signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
"Sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..."
Aşk bir kedinin kuyruğudur ki ona ulaşmak için peşinden koşmanız gerekmez, o zaten her hareketinizde arkanızdan gelir

''En saf ve en güzel aşkın,

Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh .. güzel bir gönderme :)[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi
dilsizdir...
"Sadece Zaman Aşk'ın ne kadar büyük olduğunu anlayabilir..."
Aşk bir kedinin kuyruğudur ki ona ulaşmak için peşinden koşmanız gerekmez, o zaten her hareketinizde arkanızdan gelir

''En saf ve en güzel aşkın,

Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır."
Sosyal ağlarda paylaş

Direk olarak oyuncudan para talep edemezsiniz.
1- OSI/EA ile basiniz derde girer
2- Sphere ile basiniz derde girer ( emunuz sphere ise )

ama dolaylı yoldan mail satıp free bir server acip sattiginiz mail adresiyle girilmesini zorunlu tutabilirsiniz[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Sosyal ağlarda paylaş

bence hiçbir zaman playerdan para istenmemeli

eğer yaptığınız everquest Dark age of camelot ve benzeri oyunlarsa biraz para katabilirsiniz oyunun icine ama uo ya olmaz paralı oynicaksan server hazır sorunsuz bir server Osi nin server'ı

hem şıpeyır da değil hemde kodlarıda kimsede yok bak ne güzel :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

ben amator bir sharda para veren zihniyeti anlamıyorum.
madem para vercek durumun var git orjinal server da oyna emeklerine yazık değilmi?
sen kascaksın adam gelcek "gençler ben evleniyorum karım izin vermiyo oyun oynamama kusura bakmayın ekeke" diyip kapatcak server ı sen kalcaksın ortada.İnsanlar sinir küpü oluyor free shardlardaki veletler yüzünden.BU zihniyet bide para veriyor üstüne :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 31 Temmuz 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
eğer yaptığınız everquest Dark age of camelot ve benzeri oyunlarsa biraz para katabilirsiniz oyunun icine ama uo ya olmaz paralı oynicaksan server hazır sorunsuz bir server Osi nin server'ı
Ne alakasi var? Daoc serverlari sorunlu mu?

Sadece iyi bildigimiz konularda yorum yapalim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

baggio ben erutanın cevabını okudum ve şöyle bir anlam çıkardım uo emu serverlarına para verilmez hade deseniz daoc veya everquest belki para verilebilir ama uo emu serverlarına verilmez illa uoya para vericeksen gidin orjinal serverına verin gibi bir anlam çıkardım yani daoc sorunlu gibi birşey dediğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 31 Temmuz 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 31 Temmuz 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
Ne alakasi var? Daoc serverlari sorunlu mu?

Sadece iyi bildigimiz konularda yorum yapalim.

Baggio dediğimi anlamadın yada anlamak istemedin :) hadi yeme beni anladında ille bi kıllık yapcan :)

demek istediğim orda
orda server her an kapanabilir ama bu tür oyunlar gidişatı iyi oldugunu ve bunların çok geri alınmadığını (nadir) kapalı bi şekilde anlatmaya çalıştım

yani kapalı istiare yaptım! :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xharloan, 31 Temmuz 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
Bence paralı olması kadar iyi bir $ey olamaz kesinlikle çok iyi sonuçta daha sorunsuz olacaktır kesinlikle Hardgamer demeyin orası istisnaydı ;) Fakat ücretli olunca hem oyuncu kalitesi artar hem staffın ilgisi artar bu bir gerçektir.

peh Uo yu bi 70 80 kişiyle oynamak var bide 2 3k ile oynamak var :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

'OSI sorunsuz oldugu icin emu serverlara para vermenize gerek yok' lafindan ben Daoc sorunlugu oldugu icin emularina para verilebilecegini cikartiyorum halen, kusura bakma baska bisey demek istediysen.

'Killik' yapmaya falan da calismiyorum, isim gucum yok da sana killik yapacagim, tey tey.
[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...