Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var.Ben şimdi 4 yıllık bir üniversitenin lisans programında öğrenim görüyorum.Ayrıca Açık öğretimden de işletme okuyorum.Fakat aynı anda 4 yıllık bir konservatuara da girmek istiyorum.Öss'ye tekrar girip yeterli puanı alsam başka bir üniversitede okurken aynı anda orada da okuyabilir miyim bir fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 canımda neler ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Benim bildiğim kadarıyla yapılıyor ama detayları hakkında hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 you're not superman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kıskanır diğeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çift anadal şansı var, yoksa a üniversitesine giderken b üniversitesine gitme diye bir olay yok bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 benim projeleri filan yap. ben sana 1. kalite hamur kağıtta "hepsini yaptı" diye belge vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 herşeyin belgesini almana gerek yok flüt çalacaksan al çal evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çift anadal olayını biliyorum da mühendislikten konservatuara çift anadal olmaz :D.Başka bir üniversiteye kayıt yaptırma olayını soruyorum aslında daha çok.Amaç belge almak değil zaten belli bağlantılar kurup onlarla beraber çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oluyor. İstersen 4 yıllık at seyisliği oku çift anadal yapıyorsun kontejyan ve puana göre. Mesela bizim anadolu'da var istediğim bölümde çift anadal ya da yandal yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 de ayhnı üniversie içinde çift anadal yapabiliyorsun hani hem marmarada hem sitanbuda okuyayım olmaz o.. birine sabah ötekine akşam giderim ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 konservatuar'ın akşam olanları var yarı zamanlı. onlara girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar