Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var.Ben şimdi 4 yıllık bir üniversitenin lisans programında öğrenim görüyorum.Ayrıca Açık öğretimden de işletme okuyorum.Fakat aynı anda 4 yıllık bir konservatuara da girmek istiyorum.Öss'ye tekrar girip yeterli puanı alsam başka bir üniversitede okurken aynı anda orada da okuyabilir miyim bir fikri olan varmı?
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Benim bildiğim kadarıyla yapılıyor ama detayları hakkında hiçbir fikrim yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 çift anadal şansı var, yoksa a üniversitesine giderken b üniversitesine gitme diye bir olay yok bildiğim kadarıyla
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 benim projeleri filan yap. ben sana 1. kalite hamur kağıtta "hepsini yaptı" diye belge vericem.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 herşeyin belgesini almana gerek yok flüt çalacaksan al çal evinde
Tremour77 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Çift anadal olayını biliyorum da mühendislikten konservatuara çift anadal olmaz :D.Başka bir üniversiteye kayıt yaptırma olayını soruyorum aslında daha çok.Amaç belge almak değil zaten belli bağlantılar kurup onlarla beraber çalışmak.
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oluyor. İstersen 4 yıllık at seyisliği oku çift anadal yapıyorsun kontejyan ve puana göre. Mesela bizim anadolu'da var istediğim bölümde çift anadal ya da yandal yapabiliyorsun
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 de ayhnı üniversie içinde çift anadal yapabiliyorsun hani hem marmarada hem sitanbuda okuyayım olmaz o.. birine sabah ötekine akşam giderim ahahaha
Holy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 konservatuar'ın akşam olanları var yarı zamanlı. onlara girebilirsin.
Öne çıkan mesajlar