Cuce Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abı ben arkdasarın yanında bonus alıyom ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 chu nun replaylerini izledimde harika oynuyor yanlız lan.adam puanının hakkını veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bilgisayar başında nasıl oynuyor ben en çok onu merak ediyorum. 200 apmsi var adamın. nasıl tıklıyo ne ara tıklıyo nie tıklıyo filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Sparkcaster said: 814 oyun oynayıp 2100 rating yaparsam bana da tapçakssanız böyle kasayım bi ara Ayni ne zamanda ne kadar turnuva varsa kazanacaksan tapariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Oce4n said: yıl 2010 hala chu` yu tabakoyu tanımayanlar var :/ Buralara az arada bakmak lazım :D http://www.heroesofnewerth.com/players/ çu da bu: http://i40.tinypic.com/fwrwk9.jpg niye tanıyayım niye bakayım anlayamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Oce4n said: Bilgisayar başında nasıl oynuyor ben en çok onu merak ediyorum. 200 apmsi var adamın. nasıl tıklıyo ne ara tıklıyo nie tıklıyo filan falan. 300 apmli isnanlar var ama böyle dandik oyunlarda harcamıyolar kendilerini sc falan kasıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Esnaf said: chu nun replaylerini izledimde harika oynuyor yanlız lan.adam puanının hakkını veriyor Yok o noob farmlıyo -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bende izledimde adam bildiğin noob farmlıyor ben daha iyiyim bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Koca Chu' pati tayfası karşısında maskara oldu heyt bee :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sen çok büyütmüşsün adamı koca diye ben daha iyiyim ısrar ediyorum. yiyosa 1v1 kapışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu said: ben tapmam abi. cuce, cucenin arkadaslari ocean ve benim oldugum takıma karsı ezildin ya. daha dorusu ezdim archer ile. ondan beri saygım azaldı sana. bole seni nasıl desem vanille ile filan kıyaslar oldum :D sende her oyun çok sinir stres yapıyosun ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kermit said: 300 apmli isnanlar var ama böyle dandik oyunlarda harcamıyolar kendilerini sc falan kasıyolar. olay orda zaten tek bi adamın nesine 200apm kasıyo bu :/ sonuç olarak chu hon camiasının en iyi oyuncularından birisi ve hepinizi döver. sdafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 oyunun replayi var mi yane match idsi ne izliyim merak ettm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 lan valkrynin ilk ve tek oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu kimdi honda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 buldum oynun replayide izliyorum adam cok guzel last hit yapiyo am aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu said: ben tapmam abi. cuce, cucenin arkadaslari ocean ve benim oldugum takıma karsı ezildin ya. daha dorusu ezdim archer ile. ondan beri saygım azaldı sana. bole seni nasıl desem vanille ile filan kıyaslar oldum :D 1v5 yenemiyorum hemnüz kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 barbu kimdi diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 crenia olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ahahaha crenia mı neyine güvenip atarlanıyosun lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 harbi lan, ben de bisi sandim. shdahdfsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 whhwhwhshs adam tam o.c ya eaeauuhea kill caliyo surekli kacak oynuyo onu gectim milleti iceri atip olduruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Crenia Clan: N/A Rank: N/A PSR: 1512 Level: 15 Bumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 chu'nun teee 6.2x dota replayleri bilem var elimde, adama caster hero ver gerisini salla resmen. akla gelmeyecek herolarla carrylik yapar, şahsen aynı lane'de karşılaşmak istemem. ızdırap resmen adam, kesinkes underfarmed kalıyor karşısındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Adamla oynayan zaten %75 kazanma oranı ile oynuyor daha ne olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar