senko Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 türlerden hiç anlayan adam değilim ama liquid tension experiment galiba jazz yemiş progressive rock oluyor. paul gilbert'ta var böyle blues ile rock'u çook güzel bir şekilde harmanlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Buyse said: klasik keman'a benden başka oy veren 4 arkadaşla fazıl say dinleyelim sdfsdf 1i benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 simit said: abvblizzard said: Jazz yemiş prog rock/metal (tu) örnek pls. From.Uz Explorer's Club Spastic Ink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Fistan said: ulan saçmalamayın anket güzel. hemen hemen olmayan muzik tarzı yok. metali ergen gibi 12 farklı kategoriye mi ayırıp yazsın adam. olmayan tarzı da sanki işaretleyecekmişsiniz gibi şu yok bu yok yazanlar var. aslında anket şöyle olmalıydı Pis Metalciyim Diğer yok olm eksik şıklar hala oy vermedim herhangi birine yani o derecede ,neyine vereyim ya allanı seersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 10 numara ergen anketi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 r&b, hiphop, elektronik cıstak müziklerden nefret edıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 fistan +1 müzik diye metal dinleyen arkadaşlara sevgilerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bella said: r&b, hiphop, elektronik cıstak müziklerden nefret edıyorum.onlar da senden ediyolarmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bittus said: bünyesinde gitar + davul barındıran her müziği dinleyebilirim. ama genel olarak progressive/doom metal diyebilirim. en yakın secenek rock/metal oldu tabi. Kimseleri tanımadım ben senden daha güzel senden daha güzel. Böyle bir şarkı vardı içinde davul ve gitar var. Ve şimdiki grupların %90'ndaı gitar davul. Şahsen Türkiye'de gitar davul olup kulak tırmalayan bir sürü grup var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 pop dinleyen bi kişi mi varmış? vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bella said: r&b, hiphop, elektronik cıstak müziklerden nefret edıyorum. onlarda sana bayılıyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 yazık lan millete tüh tüh tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 trip-hop-alternatif-downtempo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ağırlıklı olarak metal, rock, Arada 90'lar pop, Bunalımdayken TSM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar