Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Katon W. de Pena işte o zenci abi hirax grubunun adı üste klibini kodum
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aaa harbi o. eleman güzel konuşuyordu belgeselde de, iyi noktalara değinmişti.
Vongspawn Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 BabacumMostors said: mulgear6 said: bi de ildeniz gece gece niye zencilerle ilgilendin anlamadım ya blues jazz rock n roll zenci beyaz koko derken buraya geldi konu ondan.. aslıdna gece deil gündüz düşündümde işte aklıma gelmedi yazmak bu arada sepuıltraya zenci ne zaman girmiş lan.. hiç haberim yok..de brezilyalı bu sayılmaz Sepultura'nın yeni (gerçi yenisi mi kaldı) vokalisti Derrick Green, isimden de anlaşılacağı üzere Amerikalı. Bir de Evile'ın rahmetli basçısı var. O da ingiliz ama.
hgokberk Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bunu biz de düşündük geçen arkadaşla durup dururken "lan zenci yok metalde hiç :(" diye. cidden tek tük ve olanlarda tanınmıyor hiç. özellikle 80'lerde hiç yok :D
shapshal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 of Hırax'ın vokalinde tip-ses uyumu tavan yapmış
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 god forbidin vokali var http://images.thegauntlet.com/pics/godforbid-band-2007.jpg
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 God Forbid'in hastasıyım. Nasıl bir kafayla grubun adını "Allah Korusun" olarak seçtiler gerçekten çok merak ediyorum sdfgdf.
Öne çıkan mesajlar