Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Kafayı yemek üzereyim ya kurdum oyunu, başladım oynamaya. Menülerde falan ses gayet güel, müzik var falan. Ama oyun aşlayınca ses gidiyor. Arada sırada takıla takıla azıcık müzik oluyo bikaç saniye, onun dışında sessiz. Nasıl çözerim ki bunu? Kaldıramama sorunu da yok hani her şeyi düşük yaptım oynayabileceğim en leş şekilde oynadım yine seslerde aynı sorun var. Başka hiçbir oyunda olmamıştı, mount&blade dahil. Help pls :(
Sosyal ağlarda paylaş

aldım bugün. pc'deki problem yüzünden oynayamıyorum ancak kutusuyla ilgili yorum yapayım çokgzel sfdg. harbiden ama böyle kutuları özlemişim, dışı karton, içi yanlara doğru açılan bi kutu, calradia haritası. tam koleksiyon parçası :) bi de 30 lira lan helali hoş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Combat biraz değişmiş işte. Kılıcı sağdan savurup kelle alma yok gibi artık. Yani ilk oyunda atının 1 metre uzağına kadar adam kesebiliyodun. Bunda kılıcı tutuş açısı çok daha azna izin veriyo.

Bi de hatunlarla knuşup evlenme olayı falan hoş olmuş gibi. Ama daha bikaç saat oynadım sadece, daha çok oynayanlar yazsın
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunkulak said:

multiplayer da en fazla kaç kişiye kadar oynanabiliyor ve genel olarak oyun dinamiği hakkında pek bir şey yazılmamış.

oynayanlar beğendimi ve beğendiyse neden beğendi biraz ön bakış yazarlarsa çok iyi olur :)

64 kişi

valla çok eglenceli arkadaş.hani çok karambol olanları değilde herkes böyle farklı cephelerde kendi kafasına göre savaşınca çok güzel oluyor

kısa süren değikde uzun süren kapısmalar çok zevkli

oyundaki nickimi red yaptım bu arada.fatih sulyan mehmet değilim şuara ahha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...