nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kafayı yemek üzereyim ya kurdum oyunu, başladım oynamaya. Menülerde falan ses gayet güel, müzik var falan. Ama oyun aşlayınca ses gidiyor. Arada sırada takıla takıla azıcık müzik oluyo bikaç saniye, onun dışında sessiz. Nasıl çözerim ki bunu? Kaldıramama sorunu da yok hani her şeyi düşük yaptım oynayabileceğim en leş şekilde oynadım yine seslerde aynı sorun var. Başka hiçbir oyunda olmamıştı, mount&blade dahil. Help pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 of allahsız update.giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sipeyskeyk, steam grubu kursana en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aha süper fikir. duyuru olarak yapalım. şöyle yapalım, http://steamcommunity.com/groups/patimb katılınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Ses sürücülerim de up to date :( dxdiag yazın orda çıkan yerde ses tabını açıp hardware acceleration'ı kapayın diyo forumlarda ses sorunları için. Ama hardware acceleration yeri çıkmıyo ki o dxdiag programında da.. Napıcam olm? Çok içimde kaldı oynamam lazım bu oyunu adam gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 D&R dan aldım oyunu, çok güzel olmuş kutulu hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bu sayfaya da yazalım. Pati için grup kurdum, katılın beraber takılalım. http://steamcommunity.com/groups/patimb edit: şimdilik public grup, invitation gerekmiyor direk katılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 inv yapsaydin ya, sonra karmasa oluyor kimin kim oldugu belli olmuyor. keylogger link atanlar fln oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lag loss oldumu çok kötü oluyor ya.ben kılıc sallayana kadar 2 tane yiyorum arka arkaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Beyler dnr'da oyun kaça? Ben başka bir mağazada 30 liraya buldum ama Türkçe'ydi. Alsa mıydım acaba, İngilizce'ye çevrilir miydi ki o yüklerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben de katıldım steam grubuna, koray1125 oyunda da hasan_sabbah ı kullanıyorum ama BG_Tatar yapacam herkes alınca BG tagını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Quiternoob said: Beyler dnr'da oyun kaça? Ben başka bir mağazada 30 liraya buldum ama Türkçe'ydi. Alsa mıydım acaba, İngilizce'ye çevrilir miydi ki o yüklerken? 30 lira evet, M&B Warband işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kutusu harika olmuş oyunu kutulu alın boşverin steamı steam grubuna nasıl katılcam ? millet kütür kütür kesiyor beni alışamadım yavaş geldi oyun bide kaç damage verdiğim yazmıyor mu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ben hala alısamadım.10 öldürüosam 30 ölüyorum.sağdan soldan heryerden bişi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Dün gece sipariş verdim bugun elime geçer herhalde.Eski mount&blade le bunun farkı çok var mı?Multisi nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Hiç farkı yok sadece Multi eklenmiş hali yeni oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Eklenen sırf multi deil single playerada eklentiler var çok büyük olmasalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 single player versiyonunda ne değişiklikler var yorup yapacak olan varmı.Tabi oynayan varsa single :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Yeni bir ülke. Yeni eşyalar. Kendi krallığına sahip olma ve evlenebilmek. Melee değişik bir de. Ben daha çok beğendim ama beğenmeyenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aldım bugün. pc'deki problem yüzünden oynayamıyorum ancak kutusuyla ilgili yorum yapayım çokgzel sfdg. harbiden ama böyle kutuları özlemişim, dışı karton, içi yanlara doğru açılan bi kutu, calradia haritası. tam koleksiyon parçası :) bi de 30 lira lan helali hoş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 multiplayer da en fazla kaç kişiye kadar oynanabiliyor ve genel olarak oyun dinamiği hakkında pek bir şey yazılmamış. oynayanlar beğendimi ve beğendiyse neden beğendi biraz ön bakış yazarlarsa çok iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Daha önceki topic`te bulabilirsin sayfalarca oyun dinamiği, bir fark yok. 64 max multi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Combat biraz değişmiş işte. Kılıcı sağdan savurup kelle alma yok gibi artık. Yani ilk oyunda atının 1 metre uzağına kadar adam kesebiliyodun. Bunda kılıcı tutuş açısı çok daha azna izin veriyo. Bi de hatunlarla knuşup evlenme olayı falan hoş olmuş gibi. Ama daha bikaç saat oynadım sadece, daha çok oynayanlar yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 combat mekaniği olarak sadece couched lance mekaniği değişmiş, gerisi aynı swing mekanikleri de düzelmiş işte biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Uzunkulak said: multiplayer da en fazla kaç kişiye kadar oynanabiliyor ve genel olarak oyun dinamiği hakkında pek bir şey yazılmamış. oynayanlar beğendimi ve beğendiyse neden beğendi biraz ön bakış yazarlarsa çok iyi olur :) 64 kişi valla çok eglenceli arkadaş.hani çok karambol olanları değilde herkes böyle farklı cephelerde kendi kafasına göre savaşınca çok güzel oluyor kısa süren değikde uzun süren kapısmalar çok zevkli oyundaki nickimi red yaptım bu arada.fatih sulyan mehmet değilim şuara ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar