Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
40 yılda bir türkümüz oyun yapmış ne güzel.kapasın w3 ü açsın mount&blade.ahaha nasıl gaz veriyorum.ama bencede bu oyun tutar yani.ucuzda herkes alsın.çok iyi olmuş

saçma sapan bir sürü server dolu.ve laglı hepsi.pati iyi gider.

steam : cul_

ingame: Fatih Sultan Mehmet
Mesaj tarihi:
performansım iyidi ya nooblugumu biraz attım.ölüyorum ama öldürüyorumda artık :).başlarda sadece ölüodum

intikamımı alırım sonra
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

abi bari steam isimlerimizi yazalım ekleşelim paslaşalım falan.

bir ekşın lazım, oturarak olmuyor.

Abi korkuttunuz ya herkes süper oynuyo, betada çalıştılar falan diye ben noob halimle tırsıyorum online girmekten. 15'inden sonra çalışıp gelirim :D

Tabi 1mbit ttnet adsl var yani ne kadar oynanırsa o bağlantıyla..
Mesaj tarihi:
İyi bari ya, 1 hafta spring break var o ara oynarım. Çok kota yer mi? Yerse 1 aylığına kotasıza geçirtiyim annemi kafalayıp. O kullanmadığı için kotalı yaptı ben de yurtta oynayamıyorm malesef :(
Mesaj tarihi:
progamer said:

Steam update etti oyunu şimdi hiç bir severa giremiyorum btn serverlar eski versiyon diyor asfsdafsd.

abi o öyle, şimdi yeni update geldi 1 saat önce falan sanırım.

bir süre gerekiyor serverların geçmesi için.

steam otomatik yaptığı için kötü, o değiştiriliyorsa güzel olur.

eskiden serverınki değiştiği zaman giremiyoduk, indir diyordu indirip giriyorduk. Böyle bayar.
Mesaj tarihi:
Server'lar kaç kişilik?
MW2 oynarken 10 - 12 kişilik server'larda hiç kota problemi yaşamamıştım baya da oynuyordum.

Bc2 çıktı 32 kişilik server'larda oynayınca aştım kotayı sınırsıza geçtim.

İnternet'de 8mbit'e kadar ve download hızım fln kaliteli 600-700 civarı hıza ulaşabiliyorum :) gerçi etkisi var mıdır bilmiyorum ama
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

heh 25TL'ye aldık electro world'den, fiyatlandırma da hata olmuş etiket üstündekinden vs. aldı.

4 kişi geliyoruz bakalım, önce bi açayım bakayım da oyunu hehe

oh güzel güzel.
Mesaj tarihi:
Bu arada herkes için söylüyorum.

Steam'den sağ tıklayın properties'e girin update tabından otomatik update'i kapatın ki serverlar versiyon yenilemeden steam güncellemesin.

Serverlara giremeyince, güncelle diye uyarı verince manual update edersiniz.
  • Yeni Oluştur...