sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 biri ayarlasın gerçekten şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 pati server açsın rahatlayalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi IMBA olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Oha hakkaten. Eğer çaktırmazsak nedanko'ya yük de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi bari steam isimlerimizi yazalım ekleşelim paslaşalım falan. bir ekşın lazım, oturarak olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 40 yılda bir türkümüz oyun yapmış ne güzel.kapasın w3 ü açsın mount&blade.ahaha nasıl gaz veriyorum.ama bencede bu oyun tutar yani.ucuzda herkes alsın.çok iyi olmuş saçma sapan bir sürü server dolu.ve laglı hepsi.pati iyi gider. steam : cul_ ingame: Fatih Sultan Mehmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 fatih sultan mehmet mi. AHAHAHAHHAH olm 1-2 saat önce kılıçtan geçirdim ben seni :( S_Cake benimki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 performansım iyidi ya nooblugumu biraz attım.ölüyorum ama öldürüyorumda artık :).başlarda sadece ölüodum intikamımı alırım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yarın sınavım var şimdi girmeyeyim de, bir ara toplaşıp oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 sipeyskeyk said: abi bari steam isimlerimizi yazalım ekleşelim paslaşalım falan. bir ekşın lazım, oturarak olmuyor. Abi korkuttunuz ya herkes süper oynuyo, betada çalıştılar falan diye ben noob halimle tırsıyorum online girmekten. 15'inden sonra çalışıp gelirim :D Tabi 1mbit ttnet adsl var yani ne kadar oynanırsa o bağlantıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 1mbit ile çok iyi ping alınıyor merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 İyi bari ya, 1 hafta spring break var o ara oynarım. Çok kota yer mi? Yerse 1 aylığına kotasıza geçirtiyim annemi kafalayıp. O kullanmadığı için kotalı yaptı ben de yurtta oynayamıyorm malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Steam update etti oyunu şimdi hiç bir severa giremiyorum btn serverlar eski versiyon diyor asfsdafsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hiç bilmiyorum o kota olaylarını, kotalı kullanan arkadaşlar varsa onlar cevap versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 multi illa steam de n mi oynanıyo, kuzenle sadece ikimiz oynayabilirmiyiz mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 progamer said: Steam update etti oyunu şimdi hiç bir severa giremiyorum btn serverlar eski versiyon diyor asfsdafsd. abi o öyle, şimdi yeni update geldi 1 saat önce falan sanırım. bir süre gerekiyor serverların geçmesi için. steam otomatik yaptığı için kötü, o değiştiriliyorsa güzel olur. eskiden serverınki değiştiği zaman giremiyoduk, indir diyordu indirip giriyorduk. Böyle bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: multi illa steam de n mi oynanıyo, kuzenle sadece ikimiz oynayabilirmiyiz mesela oynayamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kotalı internet mi kaldı abi sanmıyorum kotalı neti olup da bunu oynayan adam çıkacağını burda. Bi gariban ben varım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 niyel an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oyun kur diyor.kurup şifre koyarlar 2 kişi oynarlar ? olmuyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Server'lar kaç kişilik? MW2 oynarken 10 - 12 kişilik server'larda hiç kota problemi yaşamamıştım baya da oynuyordum. Bc2 çıktı 32 kişilik server'larda oynayınca aştım kotayı sınırsıza geçtim. İnternet'de 8mbit'e kadar ve download hızım fln kaliteli 600-700 civarı hıza ulaşabiliyorum :) gerçi etkisi var mıdır bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 heh 25TL'ye aldık electro world'den, fiyatlandırma da hata olmuş etiket üstündekinden vs. aldı. 4 kişi geliyoruz bakalım, önce bi açayım bakayım da oyunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Sparkcaster said: niyel an asdlaskdşaskdşl oynarsınız lan panik yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 DarKRideR said: heh 25TL'ye aldık electro world'den, fiyatlandırma da hata olmuş etiket üstündekinden vs. aldı. 4 kişi geliyoruz bakalım, önce bi açayım bakayım da oyunu hehe oh güzel güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bu arada herkes için söylüyorum. Steam'den sağ tıklayın properties'e girin update tabından otomatik update'i kapatın ki serverlar versiyon yenilemeden steam güncellemesin. Serverlara giremeyince, güncelle diye uyarı verince manual update edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar