Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben mount and blade i ilk zamanları oynadıydım.combat mı yavaş yoksa lag loss falan mı var çok.cunku kılıcı kaldırdıktan ve bıraktıktan çok sonra vuruyor.alısamadım pata kute alıyorlar
Mesaj tarihi:
Nosfe said:

Server listesinde isimlerin üstünde durunca "Auto Block" ya da "Manual Block" diye çıkar. Yeni başlıyosanız auto block olanına girin.

bende diyorum niye blocklayamıyorum yeni fark ettim

oyun dinamiği biraz değişmiş gibi sanki bende alışamadım, single play takılıp ısınmak lazım :P
Mesaj tarihi:
firt personda kargı ile koşturmak süper.sonunda kill sayım death sayıma fark attı

hala kılıçı ayarlayamıyorum henuz.hep ıska
Mesaj tarihi:
Herkese selam,

Ben oyun ilk çıktığında key alarak download edip oynamaya başlamıştım. Bir süredir oynamıyorum. Şimdi benim eskiden aldığım key bu oyun için geçerlimi yoksa oyunu sıfırdan almam mı gerekiyor?

Saygılar..
Mesaj tarihi:
Warband key gerekiyor.

Neden bandit grupları en aşağı 15 kişiyken bandit lair'da 10 kişi var ve neden 55 adamım varken 10 düşman olan yere 5 kişi saldırıyorum? Böyle spastiklikleri yeni oyunda aşamadıklarını görmek üzücü.
Mesaj tarihi:
Tamam da ben niye 5 kişi saldırıyorum? Neymiş giriş darmış, süpriz saldırı olsun diye az adamla saldırmışım. O adamlar da yüksek level infantryim değil, lvl 8 companionlarım. Karizmatik lider karakterimle rekor kırıp 6-7 kişi indirsem yine kazanamıyoruz. Savaşın ortasındasın, alanı temizlemişsin flanklenmemek için, dönüp bir bakıyorsun arkada 100 metre ötede archer spawn olmuş. Eh yani bu bir, şehir içinde banditlerin önünü kesmesi iki. Quest yapacağım derken göz çıkarmışlar.

Multiplayer çok güzelmiş. Deathmatch bile keyifli. Yalnız ping 180 yazıyor giriyorsun 20 ping, onu anlamadım.
  • Yeni Oluştur...