Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben mount and blade i ilk zamanları oynadıydım.combat mı yavaş yoksa lag loss falan mı var çok.cunku kılıcı kaldırdıktan ve bıraktıktan çok sonra vuruyor.alısamadım pata kute alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Nosfe said: Server listesinde isimlerin üstünde durunca "Auto Block" ya da "Manual Block" diye çıkar. Yeni başlıyosanız auto block olanına girin. bende diyorum niye blocklayamıyorum yeni fark ettim oyun dinamiği biraz değişmiş gibi sanki bende alışamadım, single play takılıp ısınmak lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Aiko said: ben saldırı yonunu belirlemede zorlanıyorum. hangi seçenegi kullanıyosunuz siz?? bana invert mouse movement olayi guzel geldi, gerisini garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Mouse'u sağa götürünce kılıcın da sağa gittiği hangisiyse onu kullanıyorum ben. Inverttü galiba ama emin değilim. İlk oyunda kullanıyorum tabi, warbandi haftasonu alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 manuel block'a alismanin ilk yolu, tutorialdaki botlarda block calisacaksiniz guzel geliyor. sonra duel serverlarinda takilin derim, cok guzel faydasi var tendonlara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hatta duel yapmak isteyenler gelsin takilalim ben de yeniyim. haberleselim ekleyin steamden, nick ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 toplanıp oynuyalım ya birlikte olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 manuel blocking i yutmak lazim once bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 oyuna evlenme olayı eklemişlerya; tam at, avrat, silah olmuş Mount&Blade, Bide Avrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 baya guzel oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 uyuz oldum ya hep ıska hep ıska :) bu arada masquarade var bi tane burdaki masq mı fatih_sultan_mehmet benim bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 daha once oynamamis olanlarin ciddi oturup antreman yapmasi lazim manuel block ve feint spamler uzebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Singleda partinin morali çabuk bozuluyor ve köy yağmalama + NPClerin birbiriyle dalaşması gıcık bir durum. Multide hala birlik oluşturamadık anlaşılan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi oluşturalım şunu ya. neden beceremiyoruz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 herkes BG tagi alsın BG_nick şeklinde, en azından karşılaşınca beraber oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 firt personda kargı ile koşturmak süper.sonunda kill sayım death sayıma fark attı hala kılıçı ayarlayamıyorum henuz.hep ıska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oyun zormuş ya. bayadır oynamıyodum aldığım gibi multiye girdim bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Red said: firt personda kargı ile koşturmak süper.sonunda kill sayım death sayıma fark attı hala kılıçı ayarlayamıyorum henuz.hep ıska piyade olunca 41 e 6 falan gidiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Herkese selam, Ben oyun ilk çıktığında key alarak download edip oynamaya başlamıştım. Bir süredir oynamıyorum. Şimdi benim eskiden aldığım key bu oyun için geçerlimi yoksa oyunu sıfırdan almam mı gerekiyor? Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Warband key gerekiyor. Neden bandit grupları en aşağı 15 kişiyken bandit lair'da 10 kişi var ve neden 55 adamım varken 10 düşman olan yere 5 kişi saldırıyorum? Böyle spastiklikleri yeni oyunda aşamadıklarını görmek üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cevabın sorunun içinde. bandit olsan, dışarıda gruplar halinde gezip hırsızlık mı yapardın yoksa mağaranda mı otururdun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Tamam da ben niye 5 kişi saldırıyorum? Neymiş giriş darmış, süpriz saldırı olsun diye az adamla saldırmışım. O adamlar da yüksek level infantryim değil, lvl 8 companionlarım. Karizmatik lider karakterimle rekor kırıp 6-7 kişi indirsem yine kazanamıyoruz. Savaşın ortasındasın, alanı temizlemişsin flanklenmemek için, dönüp bir bakıyorsun arkada 100 metre ötede archer spawn olmuş. Eh yani bu bir, şehir içinde banditlerin önünü kesmesi iki. Quest yapacağım derken göz çıkarmışlar. Multiplayer çok güzelmiş. Deathmatch bile keyifli. Yalnız ping 180 yazıyor giriyorsun 20 ping, onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o ping olayını ben de anlamadım. 3-4 tane türk serverı var ve akşamları dolu oluyor, ben biraz önce oynadım hatta tr kafe x mi ne, ping 20-30 en süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lag hariç süper zevkli lan bide toplaşıp oynarsak süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Aldım oyunu. Duruyo masada, yükleyeceğim birazdan. Hem hard copy olarak alıp hem de steam'den ucuza almak çok şahane bir duyguymuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar