arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ben de öyle yaptım, selam bebek dedim, -2 rep verdi. Üzerine bir bakkala gidip geldim, tekrar tıkladım ben Lord X ile görüşüyorum, sori dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lord xi kesip, bi daha git bakalim, ne dicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Lord X ile aynı factionın mensubuyuz. Ya benimsin ya kara toprağın diyip hatunu keseyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim hatun "yha beni lord hedeyle evlendirdiler :S" dedi 1 ay falan sonra kral lord hedeyi hain ilan etti, zaa şimdi kendi krallığımı kurucam inş, aldım bi kale takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Eee krallık kurdukta, her işe ben mi koşturacam benim lordlarım countlarım baronlarım hedelerim hödölerim olmucak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 başka ulusların lordlarını kendi tarafına çekebiliyorsun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Evet onu deniyorum ama hepsi mırın kırın ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Swadia'da yakıp yağmalamadık köy bırakmadım, onbinlerce altın biriktirdim gene onların şehirlerine satarak. hatta dandik 50 kişilik recruit ordumla bir kontun aynı sayıdaki ordusunu yendim. iyi gidiyorum ama NPC companionlar dert tırı vırı yapıyorlar köy yakmaya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yanındaki adamlara toprak verebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Hizmet ettiğim krallık kimseyle savaşta değil 30000 dinar vardı, 3000 kaldı anca :( asker maaşlarını ödeyemiycem nerdeyse, tekrar savaş çıkartmak için bir yol var mı? bir de hanla aramız 30 fln baya iyi gidiyoruz, yakında gay ilişki teklif etcek diye korkuyorum. Haa bi de evlendim, çoluk çocuk yapabiliyor muyuz ki :) Ziyafet de verdim ohhhş 10k dinar fln harcadım ama çok iyi de oldu çok da güzel de iyi de oldu yani, tüm başkanlarla arayı topladım sohbet edip Ama param bitioooo savaş çıkarmam lazım :( çıkarabilio muyum, direk dalsam fln karşı tarafa noluo. Bizimkilerle rep kötülemesin istiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Asdas, bugün 700'e 700 fln savaşa girdim yaklaşık 30 dakika sürmüştür inanılmaz keyif aldım ama. Keşke 700 kişiyi birden savaş alanında görebilseydik gerçi nasıl kaldırırdı bilg bilmiyorum da. Sonuç olarak acayip keyifliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 400-500 cesetten sonra phenom x4 955 ve ati 4890lı pc'm 20fpsnin altına inyior valla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Gökçen şuna katıl da bana bedava oyun kazan, ben de oynayayım sizinle; http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,109161.0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 25 lira yahu D&Rde, az yürü çarşıya kadar işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 3 ay sürer yürürsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,51681.0.html oyundaki sesleri degistiren bir sound pack var. guzel gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 İlk oyunumda kergitlerde sürünüyodum sefalet içinde. İkinci oyunumda kargıcı oldum kendim, inanılmaz keyifli öyle oynamak. Ve sarranidlerden oldum. Alınan ve yanyana bulunan 2 kaleyi bana verdi sultan. 2 kalem 3 köyüm ve yaklaşık 350 askerim var. Çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bot musunuz abi neden single oynuyorsunuz şu oyunu, akın multi'ye babalar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ben sevmiyorum abi multi. Kale alıp yönetme yok. Böyle lord olup önemli hissediyorum kendimi çünkü çok eziğim :P Ben single alıştım, sevdim yani frag almaktan daha çok amaç var sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ama onlar AI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Son yama ile esirlere fiks fiyat kaldırılmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 o bayadır yoktu zaten sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Sereglin said: ama onlar AI :( Olsun :D gerçek insanlardan sadece frag alacağıma orda daha çok şey yapıp eğleniyorum ben =D Bi de o fiks fiyat kalkmamıştı, modların bazılarında kaldırımıştı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 2. kez sıkılmadan oynayışımda rhodokluların asilerine katıldım da ne zormuş arkadaş 10 tane felan lord yendim sadece 3 tane lord eyv bro katılıyorum davaya dedi, keşke gidip direk kralım yancınız olmak istiyorum deseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Abi kolay değil o isyanlar. 0702de bir iki savaşla kolaydı olay, artık değil.. Önce en azından 50-60bin altın olacak cepte. Sonra en az yüz, ortalama 150-170 kişilik ordun, ve onu besleyebileceğin köylerin olacak. E lordlarla ilişkileri sağlam tutacaksın, güzel bir kız bulup akrabalık bağlarını arttıracaksın. Ben şu an kergit birlikleri ile ordu kuruyorum. 72 kişilik ordum var. ama gözüm Sarranid Tahtında. O yüzden Adama bağlılık yemini ettim ama Emir Mudnhair ile ittifak içindeiym, adamın kızıyla evlenmeye çalışıyorum, zira kızın babası emir, kardeşi emir, 3-4 tanede amcası emir. İlerde iç Savaş çıkartınca babalar gibi en baştan destekçim olacaklar. Sultan Köyde verdi bir tane, maaşların yarısı köyden geliyor, geri kalanı bir-iki görevle geliyor zaten. Turnuvalara gir, Namın yürüsün, Köy yağmala zengin ol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar