Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

Hizmet ettiğim krallık kimseyle savaşta değil 30000 dinar vardı, 3000 kaldı anca :( asker maaşlarını ödeyemiycem nerdeyse, tekrar savaş çıkartmak için bir yol var mı?

bir de hanla aramız 30 fln baya iyi gidiyoruz, yakında gay ilişki teklif etcek diye korkuyorum.

Haa bi de evlendim, çoluk çocuk yapabiliyor muyuz ki :) Ziyafet de verdim ohhhş 10k dinar fln harcadım ama çok iyi de oldu çok da güzel de iyi de oldu yani, tüm başkanlarla arayı topladım sohbet edip

Ama param bitioooo savaş çıkarmam lazım :( çıkarabilio muyum, direk dalsam fln karşı tarafa noluo. Bizimkilerle rep kötülemesin istiorum
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kolay değil o isyanlar.
0702de bir iki savaşla kolaydı olay, artık değil..

Önce en azından 50-60bin altın olacak cepte.
Sonra en az yüz, ortalama 150-170 kişilik ordun, ve onu besleyebileceğin köylerin olacak.

E lordlarla ilişkileri sağlam tutacaksın, güzel bir kız bulup akrabalık bağlarını arttıracaksın.

Ben şu an kergit birlikleri ile ordu kuruyorum. 72 kişilik ordum var. ama gözüm Sarranid Tahtında. O yüzden Adama bağlılık yemini ettim ama Emir Mudnhair ile ittifak içindeiym, adamın kızıyla evlenmeye çalışıyorum, zira kızın babası emir, kardeşi emir, 3-4 tanede amcası emir. İlerde iç Savaş çıkartınca babalar gibi en baştan destekçim olacaklar.

Sultan Köyde verdi bir tane, maaşların yarısı köyden geliyor, geri kalanı bir-iki görevle geliyor zaten.

Turnuvalara gir, Namın yürüsün, Köy yağmala zengin ol:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...