Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mount&Blade: Warband

Nosfe

Öne çıkan mesajlar

bide ctrl ile haritada ışınlanıyo oda çok iyi.

kendi krallığını kurma olayı iyi ama. yanındaki adamlara derebeylik veriyosun. aynı diğer krallıklardaki gibi geziyolar ortada, kendi ordularını oluşturuyolar fln.
tabi hilesiz çok zor bence bu olay.

bide kergit gibi savaşmaktan nefret ettiğim bi ordu yok. çıldırtıyo o atlı okçular. bi saat kendini kovalattırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam saol =)

Ya krallık kurmak için çoook para gerekir bi sürü büyük orduya para yetiştirmek için. Sıkıntılı bi iş. Yemedi yani. Daha ileride kurarım. Ben kergitlerden oldum o yüzden o sıkıntıyı yaşamıyorum ama sarranid memlüklüleri de çok fena ya kalın zırhları var ya kılıçla çok hasar almıyolar. Sinir oluyorum =(
Sosyal ağlarda paylaş

derebeyi oldum bi de köycük verdiler zalimlik yapcam donlarına kadar alcam vergiyle :D

ya karşı tarafın kralını esir aldım, buna bişi yapamıyor muyum fidyeye karşılık vermekten başka? Bizim han'a fln götürdüm yok tık .. Bi de şerefsizler Lord bilmemkime 2300 verdiler, krala 1300 veriolar. Hiç sevmionuz lan kralı ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kale alanlar nasıl alıyor? Ben ilk oyunda böyle içinde tesadüf 30 kişi kalmış kale bulamazsam alamıyodum mesela. Mareşal olsam neyse de, tek ordumla hadi diyelim 60-65 kişi ordum var, yine de kale kuşatmak zor yani o 60 kişinin 20si kaleye yaklaşırken okçulardan gg zaten. Ki genelde kalelerde en az 100-120 asker oluyo. Sinir oluyorum. Ciddi gelir kaynağın yokken orduyu da çok büyütemiyosun ki :(

Bi de firentis'i aldım npc olarak mal gibi, köy yağmaladığımda ağıyo herif sürekli "masumlara eziyetti de bık bık bık" sinir oluyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

O karakterleri nerden buluyosun ya? :/ yoktu hiç öyle birlikler sanki ilk oyunda. Sen başka bi moddan bahsediyo olma?

Ha bi de birliklerim çoğunlukla piyade olsa alırım da piyade ordusu kurunca da haritada ilerleyemiyosun 150 kişilik ordu daha hızlı ilerliyo gelip öpüyolar. Kaçmak için ve düzlük savaşlarında ideal olduğu için daha çok atlı var ordumda. Hep öyle olur. Kale alırken bilmiyolar tabi atsız savaşı, sudan çıkmış balık oluyolar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...