ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 pati serverını bulamadığımdan adını unuttuğum hep 30v30 olan bi server var. ben orda takılıyorum. silah olarak da archer + 2h axe en zevklisi bence. atla gezen birini okla öldürmek direk keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 nasıl bulamadın abi serverı.en yukarda cıkıyor paticik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 suan antreman yapiyoruz bir sureligine, dileyen katilsin. sifreyi ventten verebiliriz veya steam grouptan sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 şimdi yine baktım yok listede. nedir sorun acep 3 türk serverı var ama cafe ve clan serverları onlar. neyse kısmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi sunucu listesini yeniden al, sonra bide yenile de bana da oluyor, çıkmıyor arada yenile falan da de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 evet abi arada çıkmıyor server. bikaç defa refresh yaparsanız çıkar banada ilk sefer çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 1 saattri falan hiç bir server gozukmuyor.daha once olmamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Pati serverını bikez görürseniz, Add to Favorites'i tıklayın ekleyin, bidaha kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 uyuz oldum.hala gozukmuyor serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 şu an yüklüyorum bende, acımadan oynayacağım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 serverlarda sorun var galiba, hic bir servera girilmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 oyunda bi sorun mu var nedir serverlar refresh ettikçe azalio çok az server gösterio connect desen bi servera unable to connect dio falan kaç kere kapadım açtım . bi yamukluk var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bende hiç bi server gozukmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://taleworlds.com/ acilmiyor zaten, bisiler yapiyorlar heralde ya da goctu belkide? Resmi bir aciklama yok forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 bende giremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Forumlara bakarken sole bisi buldum belki bilmeyenler vardir. Taleworlds Dev - Daegoth said: - Gold earning formula is as follows: - When you kill someone, you earn 100 + 10% of the equipment cost of the enemy. - When you get killed by someone, you earn 200 + 20% of your equipment cost. - When a team member gets killed by someone, you earn 40% / number of team members of the equipment cost of the killed team member. - In games with no teams (like Deathmatch), percentages are doubled but there are no earnings from team members (because there are no team members). - Horses do not make you earn any gold (there is a bug at the moment but it will be fixed). - Keep in mind that all these calculations are subject to change. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 hevesim kursağımda kaldı :/ server falan yok ortada şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 canım sıkıldı ulan oynayamıyoruz dimi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 We have run into a technical problem with our main server and the TaleWorlds web page as well as the mutiplayer server list have been unavailable since 3 PM GMT today. We are currently working on the problem and trying to bring back everything online as soon as we can. I sincerely apologize to all Warband players for this problem. I'll post again here as soon as we have a development. -Armagan Update: We have been informed that the server will need to be re-installed to fix the problem. That'll probably take up to four or five hours, and we expect all services to be available again by 1:00 AM GMT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 gelmis bazi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 http://spreadsheets.google.com/pub?key=tlDgAVprN9gx_6WfOcJk0dA&gid=0 bazilari soruyordu. Suan release ile birlikte ne kadar gecerli bilmiyorum ama bir kac soruyu cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 nedir geldi mi serverlar dün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 baya server var ama bizimkine girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Dun gece de serverlar duzeldikten sonra paticik'e girmiyordu, incorrect authorization key diyordu. Bugun de ayni seyi dedi ve simdi listede cikmiyor. Reset mi lazim baska bir sey mi var anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 pf adminlere seslenelim o zmana paticik bölümündeki topicden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar