Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet dün doluydu ufak çaplı bi gösteri yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Oyunu aldım, kurucam şimdi ilgililer kim server konusunda gençler şifre mifre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 SeaGle said: Oyunu aldım, kurucam şimdi ilgililer kim server konusunda gençler şifre mifre şifre kalktı bildiğim kadarıyla. en üstte zaten server ping olarak sıralama yaptığınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ahahaha abi harika oyun ya Of single player modundan çıkaramadım kendimi, çok garip geldi Hele ki tdm'de düşmana vurucam diye takım arkadaşıma bir yapıştırışım vardı sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 şu, ventrilo mudur nedir nasıl akıcaz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://www.ventrilo.com/download.php suradan indiriyorsun, sonra kendi ayarlarini yapip bu sayfada verdigimiz server detaylarini kullanarak baglaniyorsun. Bulamazsaniz, mortal online bolumunde ventrilo basligi var orda yaziyor bilgiler ve ekstra ayarlar vs. hatta linki http://forum.paticik.com/read.php?88,4691753 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Aga bu oyun adamı basur eder Cidden 24 saat oynarım yani sdfgh Allahtan geçen hafta almamışım vizeler yatarmış yoksa gerçi çok iyi ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben sıkıldım biraz :).ztn genel olarak cabuk sıkılma huyum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 abi paticik ahalisinden alan olsa biraz daha, şöyle 15v15 falan ounlar olsa, zevkli olur aslında sunucu hep 5v5 falan sanırım, en azından ben girdiğimde öyleydi Böyle büyük savaşlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Red said: ben sıkıldım biraz :).ztn genel olarak cabuk sıkılma huyum var ya evet sıkılcaksanız almıcam walla bc2, mw2 süs diye duruyor. Tek başıma multi atmak bayıyo, oynıycaksanız alıyım ... Sereglin hele sen ben aldığımda oynamayı bırakırsan yeminlen gonuşmam, benle oyun oynamayı sevmio musun hiç oynamıosun :( :( :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 suan cidden cok gaz oynuyorum da, zor gibi duruyor birakmam. oyle boyle degil. yillardir bekledigim, aradigim multi bu. sanmiyorum kolay kolay bayacagimi. hic bir oyunda ogrenmek icin bu kadar ugrasmamissindir. bana kalirsa bayip birakilmadan once ogrenilmesi gereken cok sey var, red yanlis anlama lafim sana degil D: ya exploit, hack, glitch manyagi olur o zaman baska bir durum olur ama suan icin oyun cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Valla ben de çok keyif aliorum şu an fakat sereglinin de dedii gibi öğrenilmesi gereken şey çok sereglini şans dışında teke tek de alamiorum kolay kolay, ince detayları var kapışmanın pratikle geliştirilmesi gerken=) bi de mmorpg olmaması seni böle oyuna bağlı tutmuo istediin zaman çıkıosun , özlediim bi duygu o yıllardır mmorpg dışında oyun oynamadıım için . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mortis bana öm atsana, nerden kuruluyor bu oyun, nasıl anlatsan nerden başlasam. şimdi ne yapıcaz dersem dalabilirler bana, baya konuşulmuş çünkü sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 d&rdan 29 lıraya alıp kuruyosun ıste pek problem bısı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 O zmn m&b yi hiç oynanamamışlar için TUTORİAL istiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya oyle bir ogrenme olayi yok, bildigin antreman yapman gerekiyor. el aliskanligi ve refleks kazanmak icin. mortis, tesekkur ediyorum ama beni patates eden cok insan var dusun yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 valla ben okcudan nefret ediodum alıstım dün paticik kale kusatmasi oynarken ufak bi şov yaptım mesela hala 2h silahla savunma alısknlıgım olmadı.ama onun harici gozumu yoruyor oyun.peç meç yapsınlar şu yazı rengini gri değilde beyaz yapsınlar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 evet o yazı rengini değiştirmeleri lazım veya değiştirilebilir ve backgroundu karatılabilir yapsınlar wowdaki gibi siege , conquest ıvırt zıvır bi türlü oynayamadım daha ya bi giriim bari başka servera bakiim bi ara nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya dun bir ara costu 2 map fln 24 kisi vardi paticik serverinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Aldım geliyorum. Bazı arkadaşlara pvp 101 dersi verilmesi gerekiyormuş. Doctore diyebilirsin bana gökhanchan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Wow yerine oynarsan bu oyunu bu gece meşe odunuyla dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Khergit horse archer: head shotlar hic bu akdar tatlı olmamıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Oyun çok zevkli ama birazda yetenek istiyor.SP da talim alanından çıkmıyom biraz daha öğrenebilmek için ama mp da heyecan yapıyom hemen alıyolar aşağı.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cuce said: Khergit horse archer: head shotlar hic bu akdar tatlı olmamıstı biraz daha ustalaşırsam şu Horse Archer'da vallahi kimse tutamayacak beni sdf şeye gıcık oldum ama, bazen kılıcı savurmak için hazır tutanlara atıyorum oku, yine kalkana çarpıyor. Nasıl olacak o iş anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sipeys çok acemi.beni kesiyor durduk yere ahaha valla at uzerinde first person oynadıgımdan bzn takım arkadaşların kafasının ustundeki bayrak gorukmuyor.acımıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar