Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Öncelikle orjinal M&B'i oynamamış olanlar için oyun bu: İlk oyun Armağan Yavuz ve eşi tarafından geliştirilirken şu anda 12 kişilik bir takımla çalışıyorlar ve dağıtımcıları Paradox Interactive. Yani oyun Türk yapımı. Ofisleri Ankara'da -yanlış bilmiyorsam- Bilkent teknokentte. Firmanın sitesi de bu: Taleworlds. Warband ise bu oyunun 30 martta çıkacak olan stand-alone expansionı. En önemli yeniliği multiplayer desteği olması. Diğer yenilikler: - Krallık yönetimi. Diğer krallıklar tarafından tanınma, vali atama, savaş açma, elçi gönderme vs. gibi seçenekler eklenmiş - Yeni harita. - İlk oyunda var olan 5 factiona ek olarak yeni faction; Sarranids. - Yeni silahlar, zırhlar, ekipmanlar. - Yeni savaş sistemi ve animasyonlar. Eylülden beri single ve multi ayrılmış olarak betada. Ben singleplayer betaya seçilmediğim için tüm yenilikleri bilemiyorum. Multiplayerı ise oynamadan tarif etmek zor ama 6 aydır gayet eğlendiğimi söyleyebilirim. Özellikle clan maçlarında savaş sisteminin derinliği anlaşılıyor. İlk oyundaki gibi modlarla desteklenince çok daha eğlenceli olur. Zaten betada olmasına rağmen şu anda 3-4 mod hazır ve sunucularda oynanıyor. Eğer orjinal M&B'ye sahipseniz bu linkten oyunu indirip deneyebilirsiniz. Ama sadece multiplayer kısmını. Şu anda Gamersgate, Steam -yanılmıyorsam- vs. gibi oyun satan herhangi biryerden önsipariş verirseniz de betayı oynayabiliyorsunuz. Oyun bu sefer kutulu olarak çıkacağı ve bir çok yere dağıtılacağı için ya çıktığı gün gidip bi mağazadan alıcam ya da kendi sitesinden ki komisyon ödemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 cd keyimi girdim o linke tıklıyorum ama indirmiyo serverda yok diyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 27 dolar steamde %10 indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Düzelir o kısa süre sonra. v0.850 bi saat falan önce çıktı o yüzden kırık link. Ben direk patchi indirdiğim için farketmedim. Ha bi de sunuculardan auto-block olanına girin, genelde yeni başlayanlar orda oluyor. Yoksa 6 aydır kılıç kalkan dolaşan piskopatların arasına düşerseniz 5dkda soğursunuz oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ilk oyun gerekiyomu bunun için ona göre alcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gerekmiyoda oyun release oldumu ? 30'unda satışa cıkmıyacakmıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İlk oyun gerekmiyor, Warband tek başına çalışıyor. Release olmadı ertelenmezse 30 martta çıkacak. İlk oyun varsa onun seriali ile betaya girebiliyorsun. Daha doğrusu release oldu sayılır, önsipariş ile aldıysan şu anda oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kutusu gelsin bekliyim ben edit: fiyatı ne olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bilmiyorum 30 dolar galiba. Kutulu olarak Türkiye'de biraz daha ucuza satacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 24.99 %10 preorder indirimli steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bilgisayar mühendisi, programcı, 3d designer vs olsam gaming e meraklı olsam direek bu adamlara CVimi atar beni staja alın vs derdim heriflerin yanında çalışırdım, türkiyeden böle bi oyun çıkıo, faydalanının gençler. demek ki olaibliomuş ama emin miyiz ankarada olduuna ofisliernin ben sanki yurtdışıdna die biliodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 benim cvmi gonderip desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ben de yurtdışında diye hatırlıyorum sanki ama.. edik: Anakra'daymış hakkaten sitesinde öyle yazıyor yani edik2: With fire and sword diye aynı mekaniklere sahip Avrupa'da geçen ve nobel ödüllü bir romandan uyarlanan oyun geliyormuş. Fazla bilgi yoktu bikaç temel özellik ve ekran görüntüleri dışında.. Herhangi bir oyun sitesinde haber var mı onunla ilgili? Bilen biri varsa hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 orjinal alak 50 lira fln olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 multiplayer olursa türkiye'de bile sağlam satış yapabilirler. hep keşke bu oyunun multisi olsa diyodum bakalım nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bence Türklerin online oyun oynamaları için vize olayı olmalı, herkese verilmemeli. Kınaytçı gençlik yada metin2 tayfası falan mount&blade'e akarsa Türk oyun sektörü darbe yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 akmaz sanmıorm..mmo diil sonuçda çıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 said: bi mağazadan alıcam ya da kendi sitesinden ki komisyon ödemesinler. mağazadan almakla steamden almak arasında fark yok ki hatta steamden alınca dağıtıcının cebine daha çok para gidiyodur muhtemelen. Kendi sitesinden demişsin ama öyle bir altyapı mevcut mu? Kaldı ki oyun satış sayısının yüksek olması üretici firma için yeterli olur, diğer ufak hesaplar tahminen dağıtıcının cebine gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mortis said: ama emin miyiz ankarada olduuna ofisliernin ben sanki yurtdışıdna die biliodum Ankara mı? Belçika'da değil mi yapımcı Armağan ve takımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Taleworlds web sitesinde ofisimiz Ankara'da yazıyor. Yoksa ben de Avrupa'da bi yerlerde diye biliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 eldar said: mağazadan almakla steamden almak arasında fark yok ki hatta steamden alınca dağıtıcının cebine daha çok para gidiyodur muhtemelen. Kendi sitesinden demişsin ama öyle bir altyapı mevcut mu? Kaldı ki oyun satış sayısının yüksek olması üretici firma için yeterli olur, diğer ufak hesaplar tahminen dağıtıcının cebine gider. Öyle bir altyapı mevcut ki ilk oyunu öyle almıştım. Mağazadan almakla fark yok ama sitesinden alınca diğer aracılara komisyon ödemezler. Kendim için söyledim, ben zaten beta testerım ön sipariş etmeme gerek olmadığı için kendi sitesinden alıcam. Ofisleri Avrupa'da falan değil Ankara'da eminim. Ben gitmedim ama oyunun forumlarında gidip misafir olan arkadaşlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?productId=oyunvidmauntblade&categoryId=1201111 Ben sipariş verdim. 30 lira neye vermiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 steam yerine hepsiburada'dan alsaymışım keşke, tüh. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Of ya bekleyemiyorum şimdi açıp mount&blade oynayacağım, yenisi çıktığında da baymış olcam :D ama çok canım çekti şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar