TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mutfakta ateş yakıp içine deodorant atsan, patlasa da onun kokusu nötrlese önceki kokuyu? olmamı he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Onun yerine sadece sıksada deodorantı olur gibi geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Evde koku giderek azaliyor. Henüz bir sey yapmis degilim. Sadece perdeleri söktüm. Kapi pencere yaklasik bir haftadir acik. Bu iyiye alamet. Persembe gününe kadar bu koku gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 mum yak bi sürü mum kokuyu alır diye biliyorum ama muma dikkat et ev yanmasın yine onun dışında perdeleri yıkamak mantıklı, halıları falan da yıka, koltukları ve evdeki her şeyi sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 geçmiş olsun. bu koku olayı feci ya bizim evde hiç sigara içilmez geçen gün arkadaş odamda bi sürü içti, 3 gün çıkmadı o koku çok iğrenç ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Geçen yeni yıkanmış çamaşırların yanında sigara içti arkadaş, allahını sevecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Siz anlamiyorsunuz ama biz sigara icenler olarak o kokuyu almadığımızdan sallamıyoruz pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 aust mu ne bi sprey var. kumaşa falan da sıkılıyor. gayet işe yarar bi alet, tavsiye ederim. gerçekten kokuyu bastırmıyor iptal ediyor. bizim de ofisin tuvaletlerinden birisinde sebebini çözemediğimiz koku sorunu var, onla hallediyoruz. marketlerde de kolayca bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 huun said: ...bizim de ofisin tuvaletlerinden birisinde sebebini çözemediğimiz koku sorunu var, onla hallediyoruz. marketlerde de kolayca bulunuyor. ?? sebep açık gibi ama? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 büyük geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tesekkür ederim. Dün aksam esyalari felan sildim. Duvarlar özellikle silinmesi gerekir diye düsünüyorum. Bu aksam tekrar silicem cünkü koku en cok duvarlara sinmisti. Su an oturma odasinda fzala koku yok. Yarina kadar birsey kalmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Coder said: Siz anlamiyorsunuz ama biz sigara icenler olarak o kokuyu almadığımızdan sallamıyoruz pek :) bu durumda asıl anlamayan siz olmuş oluyorsunuz, içmeyen birine ne iğrenç bir zulum yaşattığınızın ayıkına varmadığınızdan dolayı. yoksa içene kokmayacağını anlamak zor değil o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ortada bir anlaşmazlık varken taraflar birbirlerini karşılıklı olarak anlamazlar. bu durumda anlamayan sensin, yok hayır sensin, diye tartışmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yav said: Coder said: Siz anlamiyorsunuz ama biz sigara icenler olarak o kokuyu almadığımızdan sallamıyoruz pek :) bu durumda asıl anlamayan siz olmuş oluyorsunuz, içmeyen birine ne iğrenç bir zulum yaşattığınızın ayıkına varmadığınızdan dolayı. yoksa içene kokmayacağını anlamak zor değil o kadar şu argümandan sıkılmadınız abi bi türlü. sigara içenler napıyorlar ki size. sandalyeye bağlayıp ağzınızın içine mi üflüyorlar nedir. ya sen git yanından, ya da o gitsin. kapalı anlarda içilmiyor zaten. açık alandada oturma gir içeri. ki yani açık alanda da rahatsız ediosa sizinki obsesif bi hale gelmiş. not: sigara içmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 9 sene sigara içip, 2 sene önce bırakmış biriyim. Sigara dumanı rahatsız edici bişey, o an farketmesen bile eve gidip üstünü değiştirirken anlıyosun sinir bozuculuğunu. her şeye siniyor resmen. hele saçlara sinen duman kadar iğrenç bişey yok. evde vs. içilecekse de bi şekilde anlaşmak lazım. gitsin balkonda içsin demiyorum ama, üstüme başıma da sinmesin bi zahmet. koku için de öneri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yeditepede mesela, kapı önlerine penguen gibi yığışıyor insanlar, içeri girene kadar nefes tutuyoruz, sigara içmeyen başka insanlara da sordum onlar da tutuyormuş, yakıyor olm bildiğin yakıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dimplysick Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 airwick, glade fln hikaye. Bizim alt komşunun kapıya çöp toplanırken çıkardığı bir oda dolusu kedisinin kirli kumunun kokusunu her kata yerleştirilen glade ler alamadı. Çivi çiviyi sökermiş, başka bir kokunun keşfine çık madem. Kokusu yanık kokusundan daha hafif, daha kötü birşey olsun tabi q; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yumoş sprey dendi mi bilmiyorum.ablam kullanıyor sigara sebebiyle.baya da hafif güzel bi kokusu var.yeni temizlik yapılmış'' kokusu yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yumoş sprey harbiden oda spreyidir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Hay arkadaş ben de yaktım, tavuk yaptığım geniş tencerenin dibindeki yapışan kısımları sökmekle uğraşmayayım hafif su koyup kısık ateşte kaynatayım dedim kendileri çözülür falan... Sonra PC başına geçtim. Mad max oynuyordum :D bi koku geldi akabinde mevzuyu hatırladım. tencerenin dibi zift olmuş, balkona aldım, mutfak duman altı olmuş. Kısaca felaketin eşiğinden döndüm. Her yeri açtım havalandırıyorum evi. Aust, airwick, glade, yumoş vs. ne yazdıysanız alacağım + duvarları ve dolapları da silerim. Şu sirke kaynatma vs. işini de yapacağım sanırım. Bizimkiler 1 hafta yok anne diline düşmektensen kafamı keserim o derece durum kötü umarım çıkar. Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen. Bu arada Seele, 5 sene olmuş, sende durum ne geçti mi? asafdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 sirke kokacagina tavuk koksun abi ev mis gibi ne guzel iste ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 4d mad max oynamişin daha ne istiyosun... Farzet ki arabanın motorundan geliyor o koku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Evin her tarafına pirinç dök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 biodizel 4d max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Komşu teyzeden yardım iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar