Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kokuya karsi

Seele

Öne çıkan mesajlar

aust mu ne bi sprey var. kumaşa falan da sıkılıyor. gayet işe yarar bi alet, tavsiye ederim. gerçekten kokuyu bastırmıyor iptal ediyor. bizim de ofisin tuvaletlerinden birisinde sebebini çözemediğimiz koku sorunu var, onla hallediyoruz. marketlerde de kolayca bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Siz anlamiyorsunuz ama biz sigara icenler olarak o kokuyu almadığımızdan sallamıyoruz pek :)

bu durumda asıl anlamayan siz olmuş oluyorsunuz, içmeyen birine ne iğrenç bir zulum yaşattığınızın ayıkına varmadığınızdan dolayı. yoksa içene kokmayacağını anlamak zor değil o kadar
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Coder said:

Siz anlamiyorsunuz ama biz sigara icenler olarak o kokuyu almadığımızdan sallamıyoruz pek :)

bu durumda asıl anlamayan siz olmuş oluyorsunuz, içmeyen birine ne iğrenç bir zulum yaşattığınızın ayıkına varmadığınızdan dolayı. yoksa içene kokmayacağını anlamak zor değil o kadar

şu argümandan sıkılmadınız abi bi türlü. sigara içenler napıyorlar ki size. sandalyeye bağlayıp ağzınızın içine mi üflüyorlar nedir. ya sen git yanından, ya da o gitsin.

kapalı anlarda içilmiyor zaten. açık alandada oturma gir içeri. ki yani açık alanda da rahatsız ediosa sizinki obsesif bi hale gelmiş.

not: sigara içmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

9 sene sigara içip, 2 sene önce bırakmış biriyim. Sigara dumanı rahatsız edici bişey, o an farketmesen bile eve gidip üstünü değiştirirken anlıyosun sinir bozuculuğunu. her şeye siniyor resmen. hele saçlara sinen duman kadar iğrenç bişey yok.

evde vs. içilecekse de bi şekilde anlaşmak lazım. gitsin balkonda içsin demiyorum ama, üstüme başıma da sinmesin bi zahmet.

koku için de öneri

Sosyal ağlarda paylaş

airwick, glade fln hikaye. Bizim alt komşunun kapıya çöp toplanırken çıkardığı bir oda dolusu kedisinin kirli kumunun kokusunu her kata yerleştirilen glade ler alamadı.
Çivi çiviyi sökermiş, başka bir kokunun keşfine çık madem. Kokusu yanık kokusundan daha hafif, daha kötü birşey olsun tabi q;
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
Hay arkadaş ben de yaktım, tavuk yaptığım geniş tencerenin dibindeki yapışan kısımları sökmekle uğraşmayayım hafif su koyup kısık ateşte kaynatayım dedim kendileri çözülür falan... Sonra PC başına geçtim.

Mad max oynuyordum :D bi koku geldi akabinde mevzuyu hatırladım. tencerenin dibi zift olmuş, balkona aldım, mutfak duman altı olmuş. Kısaca felaketin eşiğinden döndüm.

Her yeri açtım havalandırıyorum evi. Aust, airwick, glade, yumoş vs. ne yazdıysanız alacağım + duvarları ve dolapları da silerim. Şu sirke kaynatma vs. işini de yapacağım sanırım. Bizimkiler 1 hafta yok anne diline düşmektensen kafamı keserim o derece durum kötü umarım çıkar.

Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen.

Bu arada Seele, 5 sene olmuş, sende durum ne geçti mi? asafdaf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...