Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Daha önce yaptığım yorumların hemen hemen HEPSİ doğru çıktı bu sefer de yanılacağımı sanmam.

Trabzonda puan kaybederiz, bursada berabere kalırız, Fenrbahçeyi yeneriz ve ŞAMPİYON oluruz dediğimde, hep bir ağızdan. Hem trabzonda puan bırak hem bursayı yeneme, Bursa şampiyon olur diye bağırmıştınız.

Fikrim değişmedi. Beni sadece geriden gelecek sağlam bi BJK korkutur. mustafa denizli çok iyi lig sonu oynatır.

Bu maçta pek şüphem yok. Ardalı veya ardasız, bu maçı 2 farklı kazanırız. (3-1 diyorum)

kral fail
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

rewe ozur dilerim ama kaleci kavgasini agir kaybetmissin aga. Kalecilikte bisi yok diyerek derinden yaraladin bizi. sdfsfh.

abi ters anlamışsın. kalecilikte bişi yok demedim ben. en zor mevkilerden biri kalecilik hatta en zoru muhtemelen. inanılmaz derecede yetenek, refleks, el göz koordinasyonu, tecrübe vs istiyor. Ama zekanın pek etkisi yok kaleciliğe diyorum ben. Hani adam einstein da olsa moron da olsa yetenekliyse hızlı ve çevikse iyi kaleci olabilir diyorum. Ama yeterince zeki olmayan adam mesela playmakerlık yapamaz düz orta saha olur. Ya da mesela zeki adam forvet olunca on kat fazla önem kazanır zekası. Raul mesela. Tamam teknik falan ama aynı kalibredeki adamlar kadar yetenekli ya da fizikli adam değil sırf zekasıyla duracağı yeri bilmesiyle pozisyonu önceden sezmesiyle çatır çatır dünya çapında forvet oldu adam. kalecilikte bunu yapamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

aga gene yanılıyorsun. akıllı bir kaleci karşısında forvetin hareketlerini analiz eder, ne zaman ne yapacağı üzerine önceden kafa yorar, maçta da yetenekleri el verdiği ölçüde buna göre hareket eder.

o senin dediğin tamam türk kalecileri için geçerli, refleks olsun gerisine gerek yok. zzaten zeka dediğin şey "rain man" tarzı bi adamın kafadan yaptığı 23432 haneli çarpma işlemleriyle, einstein'ın ortaya koyduğu teoriler arasındaki farkı belirleyen bişe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...