Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

GS'li olarak bu maçta Fener'i daha şanslı görüyorum.Nedeni şu:
Trabzon maçında takım ciddi bir konsantrasyon sorunu yaşıyordu ve feci dağınık gözüküyordu.Rijkaard'ın da bu konuda eksikleri olduğunu düşünüyorum,psikolojik açıdan iyi yönetemiyor oyuncuları.Fener-Gs derbilerinde zaten bu açıdan ekstra sorunlar yaşıyoruz.O yüzden 0-2 diyorum,oranı da 1.42 basın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

"raw power" said:

GS'li olarak bu maçta Fener'i daha şanslı görüyorum.Nedeni şu:
Trabzon maçında takım ciddi bir konsantrasyon sorunu yaşıyordu ve feci dağınık gözüküyordu.Rijkaard'ın da bu konuda eksikleri olduğunu düşünüyorum,psikolojik açıdan iyi yönetemiyor oyuncuları.Fener-Gs derbilerinde zaten bu açıdan ekstra sorunlar yaşıyoruz.O yüzden 0-2 diyorum,oranı da 1.42 basın derim.
arda oynamadığı zamanlar hep oluyor.orta sahamız çok kötü.sarp ve barış bu takımın oyuncusu değil.orta sahada boş boş geziyorlar.reykard ara transferde gio yu alarak çok büyük yanlıs yaptı.takıma öncelikli alınması gereken appiah tarzında bir orta sahaydı.jo bence iyi bir transfer neil de harika bir transfer ama gio gereksizdi.

maç konusunda ise çok zor maç fb her ne kadar kötü olsada sonuçta derbi.daumda türkiye yi çok iyi bildiği için bu maça çok önem veriyor.şuan kaybederse şampiyonluk şansı devam etcek ama derbi kaybettiği için maçtan sonra gönderilme ihtimali var.o yüzden farklı bir fb izleyeceğimizi düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Haklısın,orta sahamız berbat,bu haldeyken niçin Gio'yu aldık anlamıyorum.İyi oyuncu ama şu durumda GS'nin aradığı adam değil.
GS'nin bir sorunu da etkili bir 10 numara olmaması takımda.Arda bu rolü üstlenebilir fakat Rijkaard kanatlarda harcıyor Arda'yı.Elano dikine oynayan,tabiri caizse 'yardıran' bir oyuncu değil,savunmada da yokları oynuyor.Keşke almasaydık,onun yerine Lincoln kalsaydı Rijkaard ile harikalar yaratacağına emindim.
Sosyal ağlarda paylaş

"raw power" said:

Haklısın,orta sahamız berbat,bu haldeyken niçin Gio'yu aldık anlamıyorum.İyi oyuncu ama şu durumda GS'nin aradığı adam değil.
GS'nin bir sorunu da etkili bir 10 numara olmaması takımda.Arda bu rolü üstlenebilir fakat Rijkaard kanatlarda harcıyor Arda'yı.Elano dikine oynayan,tabiri caizse 'yardıran' bir oyuncu değil,savunmada da yokları oynuyor.Keşke almasaydık,onun yerine Lincoln kalsaydı Rijkaard ile harikalar yaratacağına emindim.

ne yaptın ya. Arda kanat oyuncusu ortada kaynolup gidiyor 10 numara olmaz ardadan (10 numara benim icin hagidir.) Elano cok iyi bence o mevki icin hem sut cekiyor hemde toplu sağa ve sola cok iyi dagıtıyor elanoyu orta sahada harcıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://www.biiletix.com

bu ne şimdi?? dolandırıcılara bak yahu.

galatasaray da fenerbahçe de resmi siteden böyle bir sitenin varlığından bahsederek taraftarlarımızın dikkat etmeleri rica olunur tarzında bir açıklama yaptılar geçen hafta..

her şeyiyle biletix'in tüm arayüzünü vs elegeçirmiş olmaları da efsaneviymiş doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...