fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 hm galatasaray - diyarbakır maçı oluyormuş seyircisiz olan. win win bir durum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bence ceza bile gelmez=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Örnek dostluk tablosunu bugün biz oluşturuyoduk kız arkadaşımla o kazandı ben kaybettim tebrikler fb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu saatten sora bursa seyircisiz olsa nolur :) sanmıyorum olsun ama olsun. şu saatten sora galatasaryın deplasman içsaha seyircisiz falan düşünme şansı geçti bence onundeki maçları öyle böyle kazanmak zorunda.en azından şl ye gidebilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 örnek dostluk tablosunu küçük bir fb liyi dövmemek için kendimi tutarak oluşturduğum için kendimle gurur duyuyorum.edebi dostluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu saatten sonra 7 de 7 yapmaktan başka çaremiz yok.bundan sonraki 7 maçta final maçı bizim için.giden 2 puan bile altın değerinde olur.ki ben fenerinde bjk ninde gelecek haftalarda kesin puan kaybetceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kordonda olay görmedim sanırım nedeni polis sayısının bi hayli fazla olmasıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 YAR GI LA DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Yar Gı Lan Dık Hala sinirliyim M.Sarp sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 maç çok sıkıcıydı yahu, ikinci yarıda yemek yiyordum, selçuk topu ayağına aldı, aha golü yedik dedim gol oldu. maç o kadar sıkıcıydı ki golü yediğimize sinirlenecek gücü bulamadım, sakin sakin yemeye devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barışı sevmiyor kimse ama o adamın oynaması lazım.şuan elimizdeki oyunculardan bence en iyi ortsaha.mehmet topal u çok büyütmüşüz.mustafa sarp çabalıyor ama yetemiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bu arada, canaydın hatrına, maçta hiç kavga çıkmadı volkan - baros hariç. keita bi zıbıttı, bi de volkan. sabri falan hepsi cok sakindi. taraftar küfretti (hatta bi ara bir kısmı fenerbahçe sahaya çıkarken ıslıkladı da kalanı alkışlayarak bastırdı onları), ama kavga olmadı. arda mağlupken hatta gökhan gönüle kızacak gibi oldu sonra öpüşüp barıştılar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 mağlupken değil gökhan gönül yetemeyip yaka paça indirdi ardayı ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 volkan hariç pek bir olay yoktu.volkan her derbide yaptığı gibi bu maçtada çirkefliğini yaptı.baros keita karşılık verseydi gene yiyecekti kırmızıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 volkan kovalıyacaktı elemanı da geri çekildi neyseki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bi de 4. hakem dauma kafa atti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 aquila said: bi de 4. hakem dauma kafa atti.ben orda öpüşecekler diye korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullc Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cıkışa gel falan dedi orda.aldırtcam seni evinden diyodu herhalde. ahah evet spiker çok sıcak falan dedi dalga geçtş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Esnaf said: aquila said: bi de 4. hakem dauma kafa atti.ben orda öpüşecekler diye korktum evet onu konuştuk biz de izlerken. bir anda dudak dudağa, ten tene değecek zannettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Abi orda kahkaha attım ya ahahahahaha çok romantikti <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bu sabah en şanşlı Fenerbahçelilerden biri olarak uyandım sabahın 9da arkadaşım arayıp hacı sana bilet buldum dedi ve maça gittim golü gördüm ve daha eve yeni geldim ve ZAAAAAAAAAAAAAAAAA demek istiyorum ama bu zaaaaaaaaaaaaaaaa Leo Franco için :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 DoruK said: mağlupken değil gökhan gönül yetemeyip yaka paça indirdi ardayı ondan.eyi de faul çalınıyor sonuçta, sinirlenip ayaklanmanın anlamı ne ? gs galip olsa yapmaz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 iyi de adam faule rağmen devam etmek istiyor gökhan ısrarla faulden sonra hala çekiştiriyor adamı, yani biri beni yolda yürürken öyle ısrarla tutsa döner yumruk atarım sinirlenmesi gayet doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Kadıkoyde el ense attık mıydı fener'e mustafa denizli balıyla şampiyon oluruz hayırlısıyla teşekkürler leo franco. Demirören ve Denizli'ye seneyede mahkum ettin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar