kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kaleciniz yerini iyi tutsaydı bal değildi gol selçuk güzel vurdu kalecinin üstüne vursada topa vuruşu güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? elanyo iyi bir futbolcu.1 maç izleyip yorum yapmıyoruz insanlar hakkında. kücük maclarda boy gösteriyo keita gibi, derbilerde SIFIR. gördük bu macta da bi kaleyi tutturamadi. belki bana KIZIM diye yetemiyosun diceksin ama, kiz gibi aglayan da SIZSINIZ.e alex de bişey yapmadı bu akşam, kötü mü demek gerekiyor alex gibi adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Llama said: ısrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 budist olup allaha bizi fener balından koru dediğim için kaybettik galiba. namaz kılarken söylemiş olsaydım banka şubesinde banka kartını sokup sıra numarası alan adam muamelesi görürdüm belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel YAR GI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: elanoya iyi demeyin bu maç için gsnin hiç bi oyuncusuna demeyin mümkünse en iyisi franoydu gene her fb maçında olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 bacyo bi mesaj şikayet ettim bakar mısın sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sleepingdeath said: http://img38.imageshack.us/img38/4909/dsc01403ph.jpg Abi şu varken Volkan'ı napıcaksınız, süper bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 selcukun memeleri iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 CthuLhu said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? elanyo iyi bir futbolcu.1 maç izleyip yorum yapmıyoruz insanlar hakkında. kücük maclarda boy gösteriyo keita gibi, derbilerde SIFIR. gördük bu macta da bi kaleyi tutturamadi. belki bana KIZIM diye yetemiyosun diceksin ama, kiz gibi aglayan da SIZSINIZ.e alex de bişey yapmadı bu akşam, kötü mü demek gerekiyor alex gibi adama? alex ekol oldu onu kimse tartisamaz. kötü oynasa da varligi yetiyo sahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hagi > Alex = Ortega> Fanhoydok > Elano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sergeni koymayı öğren sen önce reha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sergeni at resmine koyun oraya yakışır en çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 "Tatar Ramazan" said: Elano sezon sonu gider hala iyi topçuydu dersiniz arkasından, ayrıca dünya kupasına falan da çağrılmayacak bence. alexi cağırırlar yerini milli takım görmüş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Hagi >Alex = Ortega> Fanhoydok KÜÇÜKEŞİT(sembolünü bulamadım)Sergen > Elano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ama reha şimdi aklıma geldikçe gülüyorum lan lafı söyleyip 10 sn sonra gol yemenize hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 <= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 şimdi düzgün yorum yazamıyıcak kadar kafam iyi de selçuktan gol yiyen kaleci = ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA maç sonucu = ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Selçuk>Hagi > Alex = Ortega> Fanhoydok > Elano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 esteli derbi günleri banliyoruz karar aldık=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 underage drinking is prohibited Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lol estel, ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel_Anorien said: bacyo bi mesaj şikayet ettim bakar mısın sdfg. Başkasını haksız yere şikayet ettiğin için seni banlıyoruz bir sonraki Kadıköy derbisine kadar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel_Anorien said: underage drinking is prohibited underage i geçeli 2 yıl oldu selçuk > allll zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar