kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? elanyo iyi bir futbolcu.1 maç izleyip yorum yapmıyoruz insanlar hakkında. abi yapma gözünü seveyim adamı poh poh ladınız elano geldi oooo diye basbas bağırdınız adam geldi toplasan 5 maç ya yani o kadar abarttığınız duruma göre 5 maç mükemmel oynadı geri kalanında elano yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: vaniLLe said: sipeyskeyk said: nil elanoya kötü diyerek şurda seni 2 ciddiye alacaksak bile o şansı kaybettin asdkjasldkasjklds iyi miydi ? elanyo iyi bir futbolcu.1 maç izleyip yorum yapmıyoruz insanlar hakkında. kücük maclarda boy gösteriyo keita gibi, derbilerde SIFIR. gördük bu macta da bi kaleyi tutturamadi. belki bana KIZIM diye yetemiyosun diceksin ama, kiz gibi aglayan da SIZSINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 volkan götüyle oynuyor, siz de götünüzle izliyorsunuz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 elanoya iyi demeyin bu maç için gsnin hiç bi oyuncusuna demeyin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 reha lan vanishin süreside yoktu ne ara çıktın invisden zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi bu maç için diyen mi var. bu maç alex de hiçbişey yapamadı, alex kötü topçu mu ? Elano da ne kadar abartıldı size göre bilemem ama iyi bir futbolcu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 abi anladım birbirinize laf sokmanızı da bölüme ender gelen hanımlara karşı bari edepli olun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: Estel_Anorien said: artık yargı başlasın! BAŞLADI REHA HAHAHAHAHAHAH REHA BAK SANA NE HEDİYE ALDIM ZAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kanka ders çalışıyodum. maçı izledim tadım kaçtı yine derse döndüm. ama tadım kaçık olduğu için gelip sataşma ihtiyacı hissettim yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: elanoya iyi demeyin bu maç için gsnin hiç bi oyuncusuna demeyin mümkünse neill iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cavanagh said: abi anladım birbirinize laf sokmanızı da bölüme ender gelen hanımlara karşı bari edepli olun yahu tamam abi kibarlaştırayım. Bayan arkadaşları tenzih ediyorum, Volkan nasıl poposu ile oynuyorsa, siz de herhalde poponuz ile izliyorsunuz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 iyi değil kötü değil arasıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cavanagh said: abi anladım birbirinize laf sokmanızı da bölüme ender gelen hanımlara karşı bari edepli olun yahu tesekkür ederim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 kermit said: kermit said: Estel_Anorien said: artık yargı başlasın! BAŞLADI REHA HAHAHAHAHAHAH REHA BAK SANA NE HEDİYE ALDIM ZAA Tamamiyle mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 sipeyskeyk said: cavanagh said: abi anladım birbirinize laf sokmanızı da bölüme ender gelen hanımlara karşı bari edepli olun yahu tamam abi kibarlaştırayım. Bayan arkadaşları tenzih ediyorum, Volkan nasıl poposu ile oynuyorsa, siz de herhalde poponuz ile izliyorsunuz. Saygılar. sen de poponla yorum yapiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel_Anorien said: allahım sen bizi fener balından koru ya rabbim! ne demişim kermit bak? fener arıcılık ve bal sektöründe 10 numara 5 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Tartışılan adam elano ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Bonjo said: SeaGle said: Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra. Al sana keita hadi ... abi çatladapatla deseydin daha olgun bi yorum yapmış olurdun hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Estel_Anorien said: Estel_Anorien said: allahım sen bizi fener balından koru ya rabbim! ne demişim kermit bak? fener arıcılık ve bal sektöründe 10 numara 5 yıldız. kanka onun açıklamasınıda yaptım ben futbolda bal diye bişi yok hata var sen hata yaparsan adamda atar bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 selçuk çüküne kurban senin zaaaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 SeaGle said: Bonjo said: SeaGle said: Beyler kusura bakmayın da, üstüne basa basa söylüyorum, yok dandik anadolu takımı ayağına yatmayın folloş etti keita görev alanını, bu kadar da 3 maymun olmayın, maymun oluyosunuz cidden sonra. Al sana keita hadi ... abi çatladapatla deseydin daha olgun bi yorum yapmış olurdun hakikatten çatlada patla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 valla kanka selçuk değil alex atsa kabul ederim dediğini. ama selçuk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Elano sezon sonu gider hala iyi topçuydu dersiniz arkasından, ayrıca dünya kupasına falan da çağrılmayacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Yiğit beni çağırmışın ama /vanish 90 dakika, boktan 1 gol ceza sahasına girmeden kazanılar bir maç. Tarihin tekerrür ettiği an adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar