Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Fenerbahçe @ 28.03.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Orta saha bombok...Elano kayıplarda nerede oynadığı belli değil,Sarp ne yapar anlamadım,Topal herseferinde Alex'e yenik düştü 1-1 lerde...
Selçuklu topuzlu ortasahaya rağmen,o kadar kötü orta sahamız var ki direk teslim,ne zaman baksam lacivertli görüyorum,sadece uzun top Keita Santos birşey yaparsa oynuyor takım...
Arda bir kere ortada oynasa neler değişir şu takımda...
Sosyal ağlarda paylaş

Verilmeyen temiz golümüzde ofsayt gayet rahat çalınırken, GS'nin 3 kişiyle ofsaytta olduğu pozisyon neden atlandı, insan merak ediyor. Güiza'nın gol kotasını doldurduk, onu da hakem yedi. Semih'i sokmak lazım.

Keita ve Gio'yu da aktörlük yeteneklerinden dolayı tebrik ediyorum, rakiplerine kart gösterilsin diye ellerinden gelen provokasyonu yapıyorlar. Bence bir derbiye göre süper sakin ve düzgün gidiyor ama bu tip salak bir karta sebep olurlarsa işler çığrından çıkar yine.

Ayrıca Emre kırmızı kartı haketti bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçtan sonra çizginin çekildiği anı koyarsın bakarız cicim, yalan dolana gerek yok. Hep koyuyorsun ya hani, işine gelmeyince de koy, ben kasmam nitekim :p

Valla hem olay yok hem süper mücadele var, bence güzel maç. İkinci yarı kılıçlar çekilir de Arda, Baros, Deivid/Semih girerse goller de gelir.

ps: Bu kadar yüzeysel taraflılığa da gerek yok, kol savrulurken kazara yüzünün önünden sıyırıp geçen kol ile dönüp NE ÇEKİYON LAN diye suratının ortasına yumruk atmayı bir tutuyorsan ciddi ciddi, büyümen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Verilmeyen temiz golümüzde ofsayt gayet rahat çalınırken, GS'nin 3 kişiyle ofsaytta olduğu pozisyon neden atlandı, insan merak ediyor. Güiza'nın gol kotasını doldurduk, onu da hakem yedi. Semih'i sokmak lazım.

Yalnız gol derken,Franco kaleyi bıraktı da öyle attı belirtelim onu,yoksa hani golümüz verilmedi değil,Güiza'nın atıp atamayacağı kesin değildi:)...
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Maçtan sonra çizginin çekildiği anı koyarsın bakarız cicim
cicim?

canın sağolsun da pek kullanmamanı öneririm samimi olmadığın kişilere karşı bu tip sıfatları.

neyse II. devreye kaçarım ben.

ha bir de alkış alkış dediniz, taraftar fb takımı çıkarken alkışladı.

umarım kadıköydeki gelecek maç aynı reaksiyonu gösterebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...