Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 chagy said: ihtiyaç diyin, zevk diyin aldatmak kendini aldatmaktan başka bir şey değil. sevgilisi varken 8 hatunla birlikte olan erkek için "Vay koçum" sevgilisi varken 8 erkekle birlikte olan kız için "Vay o...pu" bence adaletsizlik, ikiside şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hoşgörüne hayran kaldım. Şu saniyeden sonra zaten laf anlatmama gerek yok. "Başkalarının duygularını önemsemediğin için çocuksun" böyle bir mantığa karşı ne denebilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Werewolf said: sipeyskeyk said: dreagloth said: @space Sen daha çocuksun ama, onu napıcaz. seninle aynı şekilde düşünmeyen herkes çocuk olmak zorunda mı ? başkalarının duygularını önemsemek zorunda mıyım ? bu şart mı yani anlamadım. kanun falan mı var ? hayret ya. seninle aynı şeyi düşünmeyen bi bok yaşamayan bi KIZ oluyo ama onu napıcaz :'( oops :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sipeyskeyk said: Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Ben buna ciddi cevap veremem ahah. Ha şuna veririm bak. said: Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Onlar ilişki değil evladım, pipin kaşınmış, erkek oldum ben demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @dreag Ben kalkıp burada sen gibi düşünmememe rağmen. Adama bak 8 yıldır aynı kızla beraber oluyor, gay midir nedir demiyorum. Benim gibi düşünmüyor adam, onun tercihi o yönde, onun yaşam tarzı benimkinden farklı diyorum. sen kalkıp HEBEÖBÖÇOCUKÇOC9UK diye mal mal saldırıyorsun, kim çocuk otur düşün. @xunn :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 şeyi olanın imanı olmaz. böyle bi laf vardı aa sayfa başı =( arada kaynar diye attıydım of ban yerim kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 copry said: özgüven eksikliğinden başka birşey değil aldatmak. beğenilmenin verdiği haza yenik düşmek. 'acaba şunu kaldırabilirmiyim' olayı. yanlış bir oyun. Lol win. Kırık egonuzun komplekslerini böyle tamir etmeyin arkadaşlar. Olmuyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Phae said: sipeyskeyk said: Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Ben buna ciddi cevap veremem ahah. Ha şuna veririm bak. said: Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Onlar ilişki değil evladım, pipin kaşınmış, erkek oldum ben demişsin. OOOOOOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF MANYAK LAAAAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: Başkalarının duygularını önemsemediğin için çocuksun zaten. Çocuk kadar mükemmel bişey yoktur. Bu çocukluk değil. Çocukların can sıkıntıları için aldatıp kandırıp insanları üzmeye ihtiyacı yoktur. O an yanında ne varsa (Kamel, oyuncak) dünyanın en "mutlu" varlığıdır o. Hiç bir şey olmasa tek başına dans eder, etrafında döner. Bence olay tam tersi çocukluktaki coşku gidince, sapkınlık, aldatma, dolandırma, hep daha fazlası, ego onun yerini alıyor. Dolduruyor mu? Hayır müthiş aciz hayatlar. Bir zevkin peşinde kudurmuşçasında koşmak. İşte size modern hayat. Amerikan rüyası. Sözde ÇAğdaşlık vs. Çocukları karıştırmayın, onlar mükkemmel doğarlar biz yoğurur ürün haline getiririz. O zaman sen çocuktun artık ürünsün diyelim. Yada halk dilinde mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 (tu) zunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Amerikan emperyalizminin kirlenmiş köleleriyiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aldatmanın olayı şu lisedeki gibi düşük not alırsın gelirsin evdekiler "xxx'in kızı/oğlu takdir almış. senin neyin eksik" sonra bakıyosun millet aldatıyo "benim neyim eksik ?" diye soruyosun. ve olaylargelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 entelliğin yeni modası sadakat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Farinal said: Phae said: sipeyskeyk said: Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Ben buna ciddi cevap veremem ahah. Ha şuna veririm bak. said: Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Onlar ilişki değil evladım, pipin kaşınmış, erkek oldum ben demişsin. OOOOOOO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF MANYAK LAAAAF Ben orada SENDEN ÇOK SEKS YAPTIM demedim. beynin yetmediği için öyle anlamışsın. "ilişki" anlamında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kafama oklava yedim ben derse gidiyom fazla uzun yazmayın okuyamam sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 İyide benim hayatım ve düşüncelerim normal olan ki sen normal olmadığını söylüyorsun. "Çocuk" diyerek te daha olgunlaşmadığını kastediyorum, xunn`a söylediğin, ben bunları yaşadım, her şeyi yaşadım, senin yaşadığın her şeyin on mislini yaşıdım, demene hitaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Khelben said: sipeyskeyk said: Ya Xunn. Sen beni tanımayan bir insan ve bir KIZ olarak benim aşık olup olmadığımı, uzun ilişki yaşayıp yaşamadığımı, gerçekten sevip sevmediğimi bilemezsin. Senin şu kız halinle yaşamış olabileceğin bütün ikili ilişkilerden daha fazla ilişki yaşadığıma eminim, seni tanımadan rahatlıkla söyleyebiliyorum bunu. Aşık oldum, sevdim, aldattım, aldatıldım vs. İki insanın yaşayabileceği herşeyi yaşadım, ve BEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM. sen beni basitlikle suçlayamazsın, adam ol almayayım ayağımın altına. Kır dizini otur kız başına. Xunn a kız diyerek ne daha fazla erkek oldun, ne de argümanlarını haklı çıkardın farkındasın dimi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 birbiriniz hakkında yargıda bulunmadan tartışın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Diamor said: entelliğin yeni modası sadakat mı ezikligini aldatmakla gidermeye calismak yeni moda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 siz evde oturup ne kadar çok seviyordum kesinlikle benim yaptığım şeylerden dolayı böyle oldu diye üzülürken kızı akşam simidi gibi yiyor olcaklar ve siz kızın aklına bile gelmeyeceksiniz çatlayın da patlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Birde Buddha +1, geri aldım lafımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ha birde ulan ben yaşıyorum hayat benim sen anormalsin ayakları. 2 gün sonra gelir yanı başında ağlarlar. Yok hepsi bir yana bunları yiyen salaklar var mı cidden? Olmasa konuşmazdık değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Kadinlar iste Buyse aldatiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 @ dreag Abi bu işin normali anormali olmaz. Herkes hayatını istediği gibi yaşar. İlişkiye, aldatmayla ilgili ne düşünmek isterse düşünür. Aldatmayı desteklediğimden söylemiyorum tabii ki öyle bir şey yok ama, zaten "normal" in olması gereken olup olmadığını da sorgulamak lazım. Şöyle bir konuda herkesin normali kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dreagloth said: İyide benim hayatım ve düşüncelerim normal olan ki sen normal olmadığını söylüyorsun. "Çocuk" diyerek te daha olgunlaşmadığını kastediyorum, xunn`a söylediğin, ben bunları yaşadım, her şeyi yaşadım, senin yaşadığın her şeyin on mislini yaşıdım, demene hitaben. Senin normalinle benim normalim aynı olmak zorunda mı ? Senin düşüncelerin bana göre doğru değil, benimkiler de sana göre. Ama ben kalkıp senin kişiliğinle, karakterinle ilgili yorum yapmadım, onu yapan sensin. Xunn'a bana BİRİNE AŞIK OLURSAN GÖRÜRSÜN dediği için, ben de fazla merak etmesin diye yeteri kadar "ilişki" yaşadığımı söyledim.Xunn benim aşık olmadığıma kanaat getirebiliyorsa, ben de ilişki anlamında ondan daha tecrübeli olduğumdan emin olabilirim, kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar