Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yea bırak kötü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 iphone > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 iphone dokunmatik gerisi bastırmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 motorola cep telefonunu icat eden firma, telefon yapmasalar bugun olmazdi. Son 10-15 yildir o eski populerligi yok, ben ciddi bir geri donus yapacaklarini dusunuyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/74/DynaTAC8000X.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 nedanko said: motorola cep telefonunu icat eden firma, telefon yapmasalar bugun olmazdi. Son 10-15 yildir o eski populerligi yok, ben ciddi bir geri donus yapacaklarini dusunuyorum halen. 10-15 degil ya, iphonedan filan once slvr razor baya populer telefonlardi, 03-04 civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kıyaslanmaz yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 amerikada en fazla kullanılan cep telefonu motorola diye biliyorum yanlışsam düzelt şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Benim bahsettigim globalde, globalde motorola cok gucsuz, eskiden zamanin Nokiasi idi globalde pazar payi olarak 15 sene kadar once, o yuzden. O surecten beridirde etkinligi yitiyor globalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 iphone kullanıyorum eskiden razor kullanıyordum. razor da biri aradığında kapağını açarkenki psikoloji paha biçilemez. kendini önemli biri zannediyoduyosun :) iphone>all yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fistan said: amerikada en fazla kullanılan cep telefonu motorola diye biliyorum yanlışsam düzelt şükrü son donem, iphone bb aldi yurudu, istatistiki bisey degil tabi kullanildigini gorduklerim bunlar. gerce android cikinca daha bi degisik oldu piyasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Privhunter said: .. zannediyoduyosun .. kangırcıleyşıns.. üstelik kazım>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Amerıkada hala motorola 1 numara olması lazım yanı ıphone daha gecmedı onu dıye bılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 motorola-samsung-nokia çok geride kaldılar son 3 senedir. amd 1.1ghz 1.2ghz 1.3ghz giderken inteil dual core 3ghz çıkarması gibi(örnekleme) bi fark oldu yani ortada iphone ile. şimdi de herkes iphone'un üstüne çıkmaya calısıyor son 3 senedir. kim başarıcak nasıl olacak görücez tabi. şuan için dokunmatik ekran olarak hiç birisi yanına bile yanaşamıyor orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 yalnız amd nin 1.8 lik işlemcileri pentium dleri eziyordu sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 nexus one cidden iphonedan iyi bir alet, ama nedense google satilmasin diye herseyi yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar