Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Ya dizilerin arasında adamlar deli ediyor bizi. Tam en heyecanlı kısımda araya giriyorlar.. Reklamlarını göstermek bu kadar önemliyse, ben niye bu reklamları internetten çekemiyorum? nivea, ülker gibi sitelere baktım. Ama reklamlarını download etmemize imkan veren bir site göremedim.. tamam www.nike.com 'da europe->football'a girerek bazı reklamları indirebiliyorsunuz.. Ama nike'ın yeni çıkan reklamının Türkçesi, ingilizcesinden daha süper, daha havalı.. Arçelik'in "gelecek de bir gün gelecek", Ülker'in "Cola Turka" "Peki", BP'nindi sanıyorum "Şapkasız çıkmam abi" gibi reklamlarını internetten indiremez miyiz? Reklamları göstermek için kanallara sürüyle para öderler, zevkli dizilerin arasına girerler, ama tutup da internete koymazlar.. Acaba TRT'ye söylesek, adamlar avi veya mpg formatında cdye çekip gönderebilir mi??[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 hı? nasıl yani? daha mı reklam istiyorsun? internete koymazlar çünkü millet sırf reklam izlemek için indirmekle uğraşmaz[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 süper reklamlar var. Onları oturup izlemek isterim.. bu arada www.nike.com'da var ingilizce reklamları.. Konulamaz diye birşey yok.. Reklamının iddialı olduğundan eminsen, nike gibi koyarsın..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gene kendi sorunuma kendim cevap buldum ehe.. http://www.reklampark.com da bir sürü reklamı download etmek mümkün. hatta her reklamın müziğini yazmışlar süper kıyak çekmişler.. ama tutup da ed2k linki vermişler.. emule ile imkansız oluyor çekmek.. kötü oluyor.. keşke torrent olsaydı hızlı hızlı çekseydik herşeyi..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hah ben de reklampark linki evrmeye gelmiştim. ayrıca bazı markalar kendi reklamlarını sitelerine koyarlar. kent'te vardı yanlış hatırlamyıorsam örnek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 öğrendiğim kadarıyla, birkaç gün içinde direk link vermeye başlıycakmış, emule derdinden kurtulcaz :)[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 iyi versinlerde şu shubuo nun kulaklı reklamını bi çekiyim "ve diğer kulak ne kadaar çirkin"[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Aslında şu topic'teki problem çözülebilirse ben de yardımcı olabilirim belki....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 31 Temmuz 2004 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Buradan bir şey inmiyor ki Daha dogrusu ben emule linki felan da goremedim burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ed2k linki eskilerde var.. sanırım ki koymamış yeni reklamlara ed2k linki... bazılarında da direk linki var, karıştırmak lazım reklamları[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar