Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera 10.51

throine

Öne çıkan mesajlar

Iki gun once cikti ve iki sene aradan sonra ben de tekrar yukledim. The fastest browser on earth deyiminin hakkini vermis gibi. Arayuz cok sade olmus hatta Google Chrome'a benzemis (sasirmadim).
Google Chrome kullaniyordum onceden ama bu geceden itibaren Opera'ya gectim ta ki Google Chrome 5'i gorene kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

adres çubuğuna doğrudan arama,
adres çubuğuna sağ tıklayıp yapıştır ve git,

bunlar operada chrome proje bile değilken vardı..

aslında innovative browserlar içinde opera'nın dövemeyeceği browser gerçekten yok gibi bişi. opera zaten yapmıştı geyiği hemen hemen her olayda sölenebilir.

hani 4-5sene öncesinden bugüne doğru bakıyorum da; reklam engelleme ve popup blocker tarzı naneler zaten hep içinde vardı, mouse gestrures vardı, mail alıyordu, feed'lere ulaşıyorduk vs.

şimdi unite ile hızlıca dosya paylaşımı vs. yapılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

meh. çoksa yfayla çalışırken not responding'e düşme zamazingosu devam ediyor. 10.50.'de tamamen gidiyordu. şimdi en azından komadan çıkabiliyor bi süre sonra.

orta tuş tıklayıp sf'yi otomatik aşağı kaydırırken -sanırım arkadaki pencere yüklemeyi tamamlarsa- birden kaydırmayı durduruyor. tekrar basıp yeniden kaydırıyoruz..

10.52'ye inşalla
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yıllarca mail ve feed programı olarak Opera kullandım Linux'de. Diğerlerini deneyip ram yediklerine karar verdim. Bir feed reader, bir mail programı bir browser açacağına sadece opera aç hem ramden kurtar, hem pratikliğini yaşa yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...