Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Iki gun once cikti ve iki sene aradan sonra ben de tekrar yukledim. The fastest browser on earth deyiminin hakkini vermis gibi. Arayuz cok sade olmus hatta Google Chrome'a benzemis (sasirmadim).
Google Chrome kullaniyordum onceden ama bu geceden itibaren Opera'ya gectim ta ki Google Chrome 5'i gorene kadar.
Mesaj tarihi:
chrome un çok küçük ama çok kullanışlı özellikleri var,

bir yazıyı kopyaladığında sağ tuşla direkt olarak arama,
adres çubuğuna doğrudan arama,
adres çubuğuna sağ tıklayıp yapıştır ve git,
vs. vs.

chrome dan kolay kolay vazgeçmem ben
Mesaj tarihi:
adres çubuğuna doğrudan arama,
adres çubuğuna sağ tıklayıp yapıştır ve git,

bunlar operada chrome proje bile değilken vardı..

aslında innovative browserlar içinde opera'nın dövemeyeceği browser gerçekten yok gibi bişi. opera zaten yapmıştı geyiği hemen hemen her olayda sölenebilir.

hani 4-5sene öncesinden bugüne doğru bakıyorum da; reklam engelleme ve popup blocker tarzı naneler zaten hep içinde vardı, mouse gestrures vardı, mail alıyordu, feed'lere ulaşıyorduk vs.

şimdi unite ile hızlıca dosya paylaşımı vs. yapılabiliyor.
Mesaj tarihi:
menü çubuğuna alışamadım ben mesela, radikal değişiklik yaptılar diye tırstım. 2 saniye sonra eski yerine yerleştirebilince helal dedim.

ona buna benzemesin seviyoruz biz böyle.
Mesaj tarihi:
+1 eski görünümü ile devam ediyorum ben de..

sadece eskiden metin içinde arama yapan "." daha verimliydi.. şimdi diğerleri gibi üssten bar iniyor, arama orada duruyor falan..

öteki daha rafine idi..
Mesaj tarihi:
Bu arada benim de Chrome'dan kalan aliskanlikla sizlerin aksine ilk isim menu cubugunu kaldirmak olmustu. sdf
Smooth scrolling'i ne kadar cok ozledigimi simdi fark ettim. Chrome'da da vardi extension ile geliyordu ve biraz buggy idi.
Mesaj tarihi:
throine said:

Absolut said:

Chrome 5 cıktı mı yav?

stable surumu cikmadi ama kurmak istersen dev surumu var.

benim de haberim yoktu ciktigindan. topagi gorunce bir bakiyim dedim kendiliginden 5 beta surumune yukseltilmis. bir fark hissetmedim simdiye kadar.
Mesaj tarihi:
meh. çoksa yfayla çalışırken not responding'e düşme zamazingosu devam ediyor. 10.50.'de tamamen gidiyordu. şimdi en azından komadan çıkabiliyor bi süre sonra.

orta tuş tıklayıp sf'yi otomatik aşağı kaydırırken -sanırım arkadaki pencere yüklemeyi tamamlarsa- birden kaydırmayı durduruyor. tekrar basıp yeniden kaydırıyoruz..

10.52'ye inşalla
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yıllarca mail ve feed programı olarak Opera kullandım Linux'de. Diğerlerini deneyip ram yediklerine karar verdim. Bir feed reader, bir mail programı bir browser açacağına sadece opera aç hem ramden kurtar, hem pratikliğini yaşa yani.
  • Yeni Oluştur...