throine Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Iki gun once cikti ve iki sene aradan sonra ben de tekrar yukledim. The fastest browser on earth deyiminin hakkini vermis gibi. Arayuz cok sade olmus hatta Google Chrome'a benzemis (sasirmadim). Google Chrome kullaniyordum onceden ama bu geceden itibaren Opera'ya gectim ta ki Google Chrome 5'i gorene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Chrome 5 cıktı mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 chrome un çok küçük ama çok kullanışlı özellikleri var, bir yazıyı kopyaladığında sağ tuşla direkt olarak arama, adres çubuğuna doğrudan arama, adres çubuğuna sağ tıklayıp yapıştır ve git, vs. vs. chrome dan kolay kolay vazgeçmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 adres çubuğuna doğrudan arama, adres çubuğuna sağ tıklayıp yapıştır ve git, bunlar operada chrome proje bile değilken vardı.. aslında innovative browserlar içinde opera'nın dövemeyeceği browser gerçekten yok gibi bişi. opera zaten yapmıştı geyiği hemen hemen her olayda sölenebilir. hani 4-5sene öncesinden bugüne doğru bakıyorum da; reklam engelleme ve popup blocker tarzı naneler zaten hep içinde vardı, mouse gestrures vardı, mail alıyordu, feed'lere ulaşıyorduk vs. şimdi unite ile hızlıca dosya paylaşımı vs. yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 10.50'den memnun kalmamıştım, hatta geri döndüğüm tek opera sürümü oldu sanırım.. 10.51 şimdilik iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dasaaa said: aslında innovative browserlar içinde opera'nın dövemeyeceği browser gerçekten yok gibi bişi. opera zaten yapmıştı geyiği hemen hemen her olayda sölenebilir. firefox filan gayet yalan, operadir browserlarin babasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 menü çubuğuna alışamadım ben mesela, radikal değişiklik yaptılar diye tırstım. 2 saniye sonra eski yerine yerleştirebilince helal dedim. ona buna benzemesin seviyoruz biz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 +1 eski görünümü ile devam ediyorum ben de.. sadece eskiden metin içinde arama yapan "." daha verimliydi.. şimdi diğerleri gibi üssten bar iniyor, arama orada duruyor falan.. öteki daha rafine idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 doğrudur. operayı sadece indirip denemiştim. ama chrome kadar sade ve hızlı gelmemişti. o yüzden hemen kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Absolut said: Chrome 5 cıktı mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Absolut said: Chrome 5 cıktı mı yav? stable surumu cikmadi ama kurmak istersen dev surumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Bu arada benim de Chrome'dan kalan aliskanlikla sizlerin aksine ilk isim menu cubugunu kaldirmak olmustu. sdf Smooth scrolling'i ne kadar cok ozledigimi simdi fark ettim. Chrome'da da vardi extension ile geliyordu ve biraz buggy idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 throine said: Absolut said: Chrome 5 cıktı mı yav? stable surumu cikmadi ama kurmak istersen dev surumu var. benim de haberim yoktu ciktigindan. topagi gorunce bir bakiyim dedim kendiliginden 5 beta surumune yukseltilmis. bir fark hissetmedim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 meh. çoksa yfayla çalışırken not responding'e düşme zamazingosu devam ediyor. 10.50.'de tamamen gidiyordu. şimdi en azından komadan çıkabiliyor bi süre sonra. orta tuş tıklayıp sf'yi otomatik aşağı kaydırırken -sanırım arkadaki pencere yüklemeyi tamamlarsa- birden kaydırmayı durduruyor. tekrar basıp yeniden kaydırıyoruz.. 10.52'ye inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben hala chrome dan yanayım sadeleği ve hızı yetiyor. gereksiz buttonlarla vs uğraştırmıyor. şimdi bide eklentiler geldi. tadından yenmiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Opera'nın yeni versiyonunu beğendim ben de. Ama hala chrome. Adres çubuğunda siteyi açmadan TABla arama tek başına yeter bütün browserlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Opera'nin mail seysini kullanan var mi nasil memnun musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ben memnunum oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Yıllarca mail ve feed programı olarak Opera kullandım Linux'de. Diğerlerini deneyip ram yediklerine karar verdim. Bir feed reader, bir mail programı bir browser açacağına sadece opera aç hem ramden kurtar, hem pratikliğini yaşa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 şöle bişey buldum, dorumudur bilemem: Opera 10.51: 78 failures Safari 4: 159 failures Chrome 4: 218 failures Firefox 3.6: 259 failures Internet Explorer 8: 463 failures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 operanın daha iyi olduğunu gösteriyosa muhtemelen doğrudur sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bu ie nin grafiklerde fln duruma hastayim ya adamlar zoru basarior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar