Seceba Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Yarın edebiyat sınavı varmış, sanırım sende son sınıf öğrencisiydin. Ben bütün kitaplarımı kaybettim, acaba bana edebiyat kibabında 73 ile 112 arasındaki konuları söylermisn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 fuzuli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 öff liseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gecko bu facebookta bi kıza 123141 tane arkadaşlık teklifi yollayandı di mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 liseliler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 bu ne lan böle sdfsdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 shaheed-e-karbala ki momino jab yaad aati hai tarap jati hai dunya khoon ke aanso bahati hai ya hussain! ya hussain! (oh believers, when we remember the martyrs of karbala the world yearns, sheds tears of blood oh hussain! oh hussain!) shah ast hussain baadshah hast hussain deen-ast hussain deen-pana hast hussain sar dad na dad dast dar dast-e-yazeed haq-a ke binae la ila hast hussain (hussain is the master, hussain is the king, hussain is faith, hussain is refuge for the faith, he gave his head but not his hand in yazeed's hand, verily hussain is the foundation of la'illah) sajday mein sir katanay ko aakhir kata dia laikin khuda ke naam ka danka baja dia ya hussain! ya hussain! deed ki gar talaash hai sir ko jhuka namaaz mein dil se khudi ko door ker khud ko mita namaaz mein aaye ga tujh ko tab nazar ro-e-khuda namaaz mein pehle hussain ki tarah sir ko kata namaaz mein aur keh ya hussain! ya hussain! kiss ki majaal ay hussain kiss ko ho tujh say hamsari baap ke ghar immayatein nana ke ghar payambari shakl-e-hussain daikh ker haq bhi kahay ga hashr mein ay mairay mustafa ke laal ummat-e-mustafa ber'ee ya hussain! ya hussain! salami karbala mein kia qayamat ki ghari hogi churi shabbir ki gardan pay jiss dam chal rahi hogi kalay'ja thaam ker peer-e-falak bhi reh gaya hoga kalajay per ali akbar ke barchi? jab lagi hogi mujhay janay do pani bhar ke yeah abbas kehtay thay kayii din ki piyasi hai sakina ro rahi hogi luti hai jaisay dunya karbala mein ibn-e-haider ki kisi mazloom ki dunya na dunya mein luti hogi mohammad ke nawasay nai jo ke taighon? ke sa'ay mein bashar to kia farishtoon se na aise bandagi hogi nabi se paishtar maishar mein ummat bakhswanay ko hussain ibn-e-ali aa'ain gay dunya daikhti hogi hamaray khoon ke badlay mein ummat bakhsh day ya rub khuda se hashar mein yeah iltija shabbir ki hogi baray ghamkhaar hein wo gham na ker? bakshish ka ay purnam karam say punj-tun k hashar mein bakhsish teri hogi ya hussain! ya husaain! ey jab chaand tan say niklay lab per tairay ho kia ya hussain! ya hussain! husn ki ibtida hein wo ishq ki intiha hein wo ya hussain! ya hussain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sdfaga, benden bu kadar tiksindiğinizi bilmiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 edebiyat değil matematik var ayrıca kümeler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 4 işlem çok zormus galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gençler andımızı unutmayalım yarın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 müzik dersinde hala yamaha flüt aldırıolar mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 andımız kalkmadı mı geçen sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gömleğini içine sok olm serseri olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 gömlek değil etek onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 hoca camide hoca camide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 incideki liseli muhabebti mi salgin oldu buraya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 yok GECKO LISELIYMIŞ de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 of rezalet bir müdürümüz vardı lisede. BAĞIRSAKLAR DIŞARDA YİNE derdi gömleği dışarıda olanlara bıkmadan. trip zaten gömlek dışarda, kravat yok veya gevşek, içine de farklı renklerde tişört giymekti.Çünkü hepsi yasaktı. ne güzeldi lan lise. içime renkli tişört giyince kızıcaklar mı acaba diye bir derdim vardı mesela. onun dışında tek dert karı-kızdı. harbi çok güzeldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 benim pantalonun aynı renginde eşofmanım vardı farkedilene kadar onla gidiyordeum 2-3 gün sonra anlıyordu müdür yardımcısı sonra cooldown olunca 1-2 ay sonra tekrar yapıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 abi farklı renk kazak giymek havalı olmaktı sen ne diyosun. kızlar filan farklı renk kazak giyersen daha havalısın diye dusunuyordu. lise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 mokoko said: müzik dersinde hala yamaha flüt aldırıolar mı?? helvacıoğlu neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 oh be. hacıoğlu diye kalmış aklımda yazamadım şuraya lahmacun mu dürüp çalıyon dersiniz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Farinal said: benim pantalonun aynı renginde eşofmanım vardı farkedilene kadar onla gidiyordeum 2-3 gün sonra anlıyordu müdür yardımcısı sonra cooldown olunca 1-2 ay sonra tekrar yapıyordum saint benoit mıydın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar