gecko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sandal dalı ağacı şampuanı mevcut mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bunlar senin sitenin kalitesini arttıran küçük detaylar. sen dikkat etmiyorsun diye herkes etmez şeklinde düşünmemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 müşteri olarak bakarsak bu gibi sitelerin baştan savma yapılmış olmasından şikayetçiyim.. derdim piksel falan değil. rastgele bastım sağına soluna. bi sürü sayfa açıverdim. bakalım; http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=838 büyük ihtimalle c/p bir yazı. türkçe karakterler ü,ç,ğ->u,c,g olarak yazılmış. hadi onu da geçtim maddelerin sıralanmasında bi enter'a basar insan. yazının devamından başlıyor birinci madde aynen şu şekilde 1.asdasdahede hödö bu üstteki büyük karakter + bold idi.. http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=1241 burada yazı daha küçük karakter. ama cümle cümle değil. "Bio aktif gümüş hidrosol bağışıklık sistemi destekleyici,binlerce yıldır gümüş insan sağlığını korumada önemli bir rol oynamıştır" yani "şeref geçen gün çok iğrenç bir insansın" devam devam.. güzel ve doğru örnek bu; http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=299 her türlü bilgi mevcut, yukarıdaki ürünlerle alakalı bir sıkıntım olsa siteye güvenip almam. açık konuşayım. derim "bunlar ne yaptıklarını bile bilmiyorlar be." ha burada durum farklı.. alırım alakalı bi sıkıntım olsa. en azından neden bahsettiklerini biliyorlar izlenimi yaratıyor.. http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=314 bu bir bağırsak sorunları seti.. bende sadece karnını tutan bi kadın resmi çıkıyor.. 75liraya satılan ürünün ne olduğu gözükmüyor. 75 lria verip "hey dostum karnını tutacağına tuvalete git ve montla sıç!" yazan bir kağıt almam olası.. e ne diye 75 lira vereyim? ne alıyorum belli değil bak.. http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=1231 bak bu da iyi. sadece yine saçmalamalar var.. "Her sabah kalktığınızda süper gıda karışımlarından bir az bir miktar alarak gün boyu ihtiyacınız olan besini sağlayabilirsiniz." eee şey.. huh? :S? http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=31 gene yazılarda sorunlar var.. yazı büyük ihtimalle c/p cümle devam ederken yarısı enter ile alt satırda bulmuş kendisini.. http://www.sifabahcesi.org/index.php?do=catalog/product&pid=20 bak bu da iyi.. ürünün ne olduğu, nasıl kullandığı anlatılmış.. özetle, ürün açıklamalarına az daha özen gösterirseniz iyi olur. hele hele hiçbirini boş bırakıp geçeyin.. adam para vericek sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evet açıklamaları ekliyorum olmayanlara,kendi müşterilerime anlattığım şekilde tarif yazıyorumki anlaşılsın diye,buda zaman alıyor haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 "" said: Tamamen doğan bitkisel yağlardan imal edilmiş olup hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 benim müşteriler böle anlıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mytheron said: Birazda müşteri gözüyle bakıp değerlendirsek:p herkes bunları bilmez,müşteri bunlara pek dikkat etmez en azından ben bi alışveriş yapcak olduğumda foto nun pixeline vs bakmam.gibi öyle de bilir ve bakar ki, site dandik gözükten sonra alışveriş yapmadan önce 7 kere düşünürüm o kadar diyim. kutuların için sığsın diye sündürülmüş insan fotoğrafları görmemle siteyi kapamam bir oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 eğer bu sitede dandikse...dicek bişey bulamıyorum.teşekkürler yorumlar ve önerileriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mytheron said: eğer bu sitede dandikse...dicek bişey bulamıyorum.teşekkürler yorumlar ve önerileriniz için bu kadar yorumdan sonra hala özgüven patlaması yaşıyorsun. tebrix (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bu özgüvenle para kazanıyorum ben.GEREKLİ insanların önerisini göze alıp değişdim zaten.sen daha iyisini hazırlarsında sende ordan para kazanırsın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bence guzel fena degil, eksiklikler var ama oyle major bisiler yok. urun aciklamai kismi disinda iyi yani sitenin boyutuna gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 aşırı über bişi olmasına gerek yok ki zaten. özgüven hedeleri falan gereksiz çıkışlar olmuş. açıklamaları net yaptığı sürece, kullanıcıya bilgi verdiği sürece satış yapıcaktır. 1-2ay sonra bilgi verir "iyi gidiyor satışlar " diye.. ben hiç alakam olmamasına rağmen merak ediyorum bu gibi ürünlerin online satış durumları nedir diye.. lanet olası belgelseller.. insanları çok alakasız şeyleri merak etmesi için şartlandırıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ürün açıklamalarını giriyorum tek tek,çünkü firmalar sölemiyor çoğunu ve tecrübeyle çözüyoruz.dünden beri 18 adet solea sattım birazda ıvır zıvır var.yeni olmasına rağmen güzel sonuç.reklam verildiği taktirde dahada artacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 sifaurunleri.com u alsana, domain kullanilmiyo gibi zaten, ben olsam 10 milyara kadar cikarim, tabii 5 den fazlaya gitmez gibi. satisina %100 den fazla etkisi olur orta uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 mytheron said: Birazda müşteri gözüyle bakıp değerlendirsek:p herkes bunları bilmez,müşteri bunlara pek dikkat etmez en azından ben bi alışveriş yapcak olduğumda foto nun pixeline vs bakmam.gibi e müşteri gözüyle bakıp değerlendirdim ki zaten ben. fotonun pixeline bakmıyorum, kalitesine bakıyorum. görsel öğeler yetersiz olmuş diyorum. müşteriye güven veren bir site değil diyorum. yoksa pixelinden bana ne, o işin programlama kısmı. mytheron said: eğer bu sitede dandikse...dicek bişey bulamıyorum.teşekkürler yorumlar ve önerileriniz için dandik yani, ne denmesini bekliyordun ki? programlamasına lafımız yok, o işe çok emek harcanmıştır belki de. ama dizaynı çok sakat. yukarda uzun uzun maddeledim neyi yanlış bulduğumu, "müşteri gözüyle bakın" diyorsun. ha müşteri derken "kriko alacak ve siteye sadece ödeme yapmak için girecek" kişiyi kastediyorsan, onu bilemem. :D dizaynı hoşuma giden ve örnek gösterebileceğim vatan bilgisayar ve amazon var. o iki siteye bir bak istersen. ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 fav icon yok hala yahu :) uğraştırmaz bile adamı. yeşil bi yaprak koyuver işte oraya nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 şu anki hali güzel bayağı. sadece ve kullandığın renkler çok hoş birkaç ufak şey ana sayfa - yeni ürünler diye giden kısımdaki noktalar çirkin duruyor. birkaç yerde daha var bu (ürün gruplarını seçerken, seçince çıkan sayfalarda) ana sayfadaki "DÜNYA'DA İLK %80 ALLANTOİN İÇEREN SALYANGOZ KREMİ 99TL" fontu rengi vs facia. onu biraz daha siteye uygun hala getirirsen süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Amma yorum gelmiş ha. Paticik böyle site tasarımı yorumlama hizmeti sunsa iyi para kırabilir. :) Ben renk uyumlarını beğenmedim. Sade bir tasarım düşünülmüş ama layout çok kaotik olmuş gibi. Reklamların taşınabilmesi de reklam veren için pek hoş değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yapma etme beyaz yeşil sarı turuncu hem ferahlık vermiş siteye hemde göz yormadan konsepte uymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mirage said: Amma yorum gelmiş ha. Paticik böyle site tasarımı yorumlama hizmeti sunsa iyi para kırabilir. :) Ben renk uyumlarını beğenmedim. Sade bir tasarım düşünülmüş ama layout çok kaotik olmuş gibi. Reklamların taşınabilmesi de reklam veren için pek hoş değil. :) abi sicmaya gitmeden once patiye soran adamlar var, bu ne ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Mirage said: Amma yorum gelmiş ha. Paticik böyle site tasarımı yorumlama hizmeti sunsa iyi para kırabilir. :) ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… social butterfly Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 diyet ve zayıflama ürünlerinde formula 7 diye bişi çıkmış o yok keşke olsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mytheron Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Şöle birşey söliyim.İnsanların zaaflarını kullanarak satış yapılıyor.Önce bitkiydi şuydu buydu açıklayıp 1 hafta sonra anlattığı otların hapını vs yapıp satmaya başlıyolar.O yüzden O tarz şeyleri pek satmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nacrem Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://www.sifabahcesi.org/class/INNOVAEditor/assets/ye%20ol%203%20copy.jpg mesela üye ol buttonunu kocaman yapmak yerine ne kadar olmasını istiyosan o boyutta yaparsan daha iyi olur resimler otomatik küçülünce bi garip geliyor insanın gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hergonan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 istek gelmiyor reklam da sevmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 3.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 diyet ve zayıflama ürünlerinde formula 7 diye bişi çıkmış o yok keşke olsaydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Şöle birşey söliyim.İnsanların zaaflarını kullanarak satış yapılıyor.Önce bitkiydi şuydu buydu açıklayıp 1 hafta sonra anlattığı otların hapını vs yapıp satmaya başlıyolar.O yüzden O tarz şeyleri pek satmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 http://www.sifabahcesi.org/class/INNOVAEditor/assets/ye%20ol%203%20copy.jpg mesela üye ol buttonunu kocaman yapmak yerine ne kadar olmasını istiyosan o boyutta yaparsan daha iyi olur resimler otomatik küçülünce bi garip geliyor insanın gözüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 istek gelmiyor reklam da sevmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar